Elev til Webdesign

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - København Ø

KLAR… PARAT… START… din karriere i en virksomhed, der interesserer sig for dig og din udvikling.

For at passe ind hos Generaxion, har du webdesign og digital markedsføring på hjernen + motivationen til at dygtiggøre dig indenfor dit fag. Og så forestiller vi os, at du er typen, der nikker “JA!” til følgende ►

Vil du være med på en rejse, der kræver, at du holder på hat og briller, fordi vi hele tiden fornyer og udvikler vores løsninger? Skal du være med til at drive udviklingen af vores produkter, så vi kan levere kundeoplevelser i verdensklasse? Leder du efter et sted, hvor du kan tage dine første karrieremæssige skridt og få omsat teori til praktisk erfaring?

Vækker ovenstående begejstring? Så kan du nemt være ham eller hende, vi vil elske at arbejde sammen med.

Bliv elev inden for… Webdesign! Hos Generaxion har vi en webdesign-afdeling i København, der brænder for at skabe den mest effektive online tilstedeværelse for vores kunder i SMB-segmentet, gennem smukke og brugervenlige hjemmesideløsninger. Er det en mission du ønsker at deltage i?

Som mediegrafikerelev i Generaxion får du redskaber til at bygge en platform for vores kunders potentielle kunder. Du vil arbejde i WordPress, verdens mest udbredte indholdsstyringssystem til hjemmesider, samt PhotoShop, Illustrator og Adobe XD. Derudover vil du blive klædt rigtig godt på med viden om begreber som konverterings- og søgemaskineoptimering, segmentering og kundetyper, page speed-optimering og meget mere, der alt sammen danner rammerne for den gode hjemmesideløsning.

Hvem er du? Det er ikke nødvendigt, at du har arbejdet med webdesign før, men du interesser dig for, hvordan man bygger en visuel identitet, der kommunikerer vores kunders budskaber klart og tydeligt.

Vigtigst er, at du, ligesom resten af vores kolleger, brænder for at dygtiggøre dig og skabe enestående resultater for vores kunder.

Målet er, at du får en masse hands-on erfaring, der giver dig det allerbedste fundament for din fremtidige karriere. En karriere, der forhåbentlig fortsætter hos os.

Som person tænker vi, at du kan sætte X ud for følgende ►

  • Du har en god energi og et godt drive
  • Du trives med at arbejde selvstændigt og tage ansvar
  • Du elsker at lære og er opsøgende i forhold til viden
  • Du er servicemindet og god til at snakke med kunder
  • Du er smilende og social

Vores elever, vores ansvar Alle siger det, men vi mener det altså. Hos os er vores elever en værdifuld del af teamet, og de får masser af ansvar.

Vi hjælper dig i gang og støtter dig hele vejen igennem din uddannelsesplan, som du lægger sammen med din mentor. Selv om vi selvfølgelig holder dig i hånden, forventer vi samtidig, at du lærer at stå på egne ben. Det er vigtigt for os. Men det er allervigtigst for dig!

Hvem er vi? Generaxion breder sig ud over Norden, med digitale marketingspecialister i Finland, Sverige og Danmark. Og med over 350 kollegaer, der konstant deler viden, udveksler ideer og skaber indsigter sammen, står vi stærkt. Vores opgave er at hjælpe kunderne trygt igennem den digitale jungle, og med over 8000 kunder i kartoteket, ved vi efterhånden godt, hvad der skal til. Samtidig med at vi er ekstremt seriøse, er der altid plads til, at vi har det sjovt sammen. Sociale arrangementer er derfor en vigtig del af Generaxions DNA.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Grafisk designer", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Grafisk designer
  • København Ø
  • Tirsdag den 18. januar 2022

Lignende jobs

  • Grafiker-praktikant til Green Power Denmark

    Er du godt i gang med din uddannelse som grafisk designer eller mediegrafiker og leder du efter et praktiksted til efteråret? Så vil vi gerne høre fra dig og have din hjælp til at sætte form, farve..
    • Grafisk designer
    • København
    Få mere info
  • Grafisk designer i Frederiksberg

    Er du en kreativ grafiker med teknisk flair, og brænder du for at skabe visuelle løsninger? Har du øje for detaljerne, og evner du at omsætte komplekse idéer til letforståeligt og visuelt imponeren..
    • Grafisk designer
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Student Assistant - UX/Visual Designer

    Opportunity About MaerskHaving substantial operations in 130 countries, we work across continents, across cultures and with individuals from all walks of life. This drives our ambition to creat..
    • Grafisk designer
    • København K
    Få mere info
  • Product Designer

    Product Designer TimeLog Frederiksberg Full-time Salary Competitive 📢 About TimeLog: TimeLog is a leading provider of Professional Services Automation..
    • Grafisk designer
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som grafisk designere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte grafisk designer i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal grafisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte grafisk designere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som grafisk designere
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 2
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2