Kreativ mediegrafikerelev til Vejdirektoratet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Kan du arbejde kreativt og struktureret? Er du nysgerrig på at lære nyt? Så er det måske dig, vi søger som vores nye mediegrafikerelev.

Sammen med kollegerne i Vejdirektoratet, skal du som mediegrafikerelev være med til at sikre, at borgernær og visuel stærk kommunikation kommer ud over rampen.

Sammen med to erfarne grafiske designere, kommer du til at løse mange forskellige opgaver både til trykte og digitale medier.

Du vil blandt andet være med til at layoute publikationer, designe materiale til udstillinger, udvikle infografikker, lave animationer, arbejde med kampagner, billedbehandling og klargøring af filer til tryk.

I løbet af din elevtid, vil du få en bred kontakt til hele organisationen, samt til eksterne samarbejdspartnere og leverandører.

Hos os, arbejder du med kommunikationsopgaver, der spiller en rolle i danskernes hverdag. Vejdirektoratet er en arbejdsplads med mange berøringsflader til trafikanter, borgere og den politiske verden. Vi sørger for, at du får en god introduktion til Vejdirektoratet, og ikke mindst til dine nye arbejdsopgaver.

Din profil

  • Du er under uddannelse som mediegrafiker og har bestået grundforløb 2.
  • Du har erfaring med at bruge Adobes designprogrammer og kendskab til Office-pakken.
  • Du arbejder kreativt og selvstændigt, og du kan omsætte abstrakte idéer til konkrete løsninger.
  • Du sætter en ære i, at få gjort dine opgaver færdige til den aftalte tid og kvalitet.
  • Du er en holdspiller, og bliver motiveret af at modtage og løse opgaver for andre.
  • Du er god til at formulere dig på skrift og i tale.

Det er en fordel, hvis du er optaget af visuel formidling til brede målgrupper i befolkningen.

Om os

I Vejdirektoratet arbejder vi sammen om at kommunikere med borgerne i vores projekter, og om at gøre vores viden om trafik på de danske veje tilgængelig for offentligheden.

Du bliver en del af en kommunikerende og kreativ enhed, der har ansvaret for visuel og digital kommunikation, kampagner, intern kommunikation, presse, sociale medier samt projektkommunikation. Design og grafiske elementer er en afgørende del af vores kommunikation med borgerne.

Vi hylder de gode ideer og koncepter i et ambitiøst arbejdsmiljø og vi sætter pris på godt humør og en uhøjtidelig hverdag, hvor vi skaber resultaterne sammen.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn er i henhold til gældende overenskomst både under praktikken og skoleophold. Forventet opstart er 16. september 2024 eller snarest derefter.

Ansættelsesperioden er i udgangspunktet til endt uddannelse, og arbejdstiden er 37 timer pr. uge.

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.
Du får gode arbejdsbetingelser med flekstidsordning.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte grafiker Julius Sørup Lorenzen på mail [email protected] eller tlf. 7244 2191 eller grafiker Malene von Magius på mail [email protected] eller tlf. 2270 3475.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest 21. august kl. 12.00. Vedhæft ansøgning, cv, og et link til eller en pdf af din portfolio med udvalgte eksempler på grafiske opgaver, som du har lavet. Vi forventer at afholde samtaler fredag den 23. august 2024.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk.

Vi tror på, at et inkluderende og mangfoldigt arbejdsmiljø styrker fællesskabet og den måde, vi løser opgaverne på. Vi prioriterer en medarbejdersammensætning, der afspejler samfundet og giver lige muligheder for alle. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillinger uanset alder, køn, seksuel orientering, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Grafisk designer", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.8.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Grafisk designer
  • København V
  • Onsdag den 21. august 2024

Lignende jobs

  • Versatile UX and graphic designer

    Are you a creative powerhouse with a talent for creating engaging user experiences and stunning visual designs? We're on the lookout for a versatile UX and Graphic Designer to elevate our digital p..
    • Grafisk designer
    • København
    Få mere info
  • Level Designer

    Level Designer Tactile games Copenhagen Full-time Salary Competitive It’s an exciting time to join Tactile. We're a diverse team of storytellers, puzzle .
    • Grafisk designer
    • København
    Få mere info
  • Grafiker-praktikant til Green Power Denmark

    Er du godt i gang med din uddannelse som grafisk designer eller mediegrafiker og leder du efter et praktiksted til efteråret? Så vil vi gerne høre fra dig og have din hjælp til at sætte form, farve..
    • Grafisk designer
    • København
    Få mere info
  • Grafisk designer i København

    Vi er et full-service produktionshus, der både arbejder gennem bureauer og direkte med virksomheder. Vores team er lille, men dynamisk, med flad struktur og brede kompetencer. Vi går altid efter at..
    • Grafisk designer
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som grafisk designere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte grafisk designer i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal grafisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte grafisk designere i København V over tid

Dato Alle jobs som grafisk designere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0