Ingeniør med interesse for vej- og trafikplanlægning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Interesserer du dig for planlægning af veje og stier? Vil du hjælpe med at få trafikanterne nemt og sikkert frem? Og har du lyst til at arbejde et sted, hvor du gennem sparring med engagerede kollegaer skaber værdi for samfundet?

Dine opgaver Du vil primært arbejde med planlægningsopgaver, f.eks. planlægningsprojekter og skitseprojektering i vejkryds og på vejstrækninger. Du vil også arbejde med udvikling af stinettet og faciliteter for cyklende på statsvejnettet.

Typisk vil du – i samarbejde med relevante interessenter – skulle forbedre en eksisterende løsning eller løse et opstået problem i relation til trafiksikkerhed eller fremkommelighed.

Du vil have en bred kontakt til og samarbejde med både kommuner, borgere, politi og andre myndigheder. Derudover vil du skulle sparre, netværke og samarbejde med dit team og med andre afdelinger i Vejdirektoratet.

Igangsætning af mindre projekter, løbende opfølgning på behov for mindre ændringer i afmærkning, skiltning, besvarelse af borgerhenvendelser mv., vil også indgå i dine opgaver.

Din profil
  • Du er udannet ingeniør eller tilsvarende, og har indsigt i det vejtekniske område. Det er en fordel, hvis du har erfaring med vej- og stiplanlægning.
  • Du er analytisk og systematisk, er ikke bange for nye fagområder og har mod på nye opgaver.
  • Du trives med selvstændigt at skulle tage stilling til og afgøre sager samtidig med at du afvejer forskellige hensyn og argumenter, der er sat op mod hinanden.
  • Du drives af at skabe fremtidens infrastruktur og sikre, at mennesker og gods kommer nemt og sikkert frem.
  • Du har gode færdigheder i både mundtlig og skriftlig kommunikation. Vi forventer, at du har et gyldigt kørekort.

Om os Du vil indgå i et team på seks personer, som har ansvar for planlægning af mindre projekter til forbedring af trafiksikkerheden, trygheden og fremkommeligheden på statsvejene i Syddanmark.

Teamet er kendetegnet ved stor faglighed og ansvarlighed – vi hjælper hinanden og har altid en kollega som sparringspartner på opgaverne. Vi er klar til at ændre arbejdsgange og arbejdsopgaver, når du bliver ansat, så vi sætter det bedste team ud fra de samlede kompetencer og opgavepræferencer.

I afdelingen er vi 19 engagerede kolleger, som er en god blanding af landinspektører, ingeniører, tekniske designere, fuldmægtige mm.

Vi løser en bred vifte af opgaver indenfor vej- og stiplanlægning, myndighedsbehandling og erhvervstransporter.

Du bliver en del af en alsidig arbejdsplads, hvor du får mulighed for at få kendskab til flere faglige retninger.

Løn og ansættelsesvilkår Du ansættes og aflønnes i henhold til AC-overenskomsten med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer. Afhængig af kvalifikationer og erfaringer er der mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

Dit ansættelsesområde er Transport- og Boligministeriet og dit tjenestested er Vejdirektoratet, Teglgårdsparken 102, 5500 Middelfart.

Læs mere Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Fynbo på mobil 25 48 94 88 eller [email protected].

Er du interesseret? Send din ansøgning senest søndag den 17. maj. Vi forventer at afholde samtaler 19 og 20. maj i uge 21. Vi afholder efterfølgende en 2. samtalerunde med de kandidater der går videre.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Grafisk designer", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Grafisk designer
  • Middelfart
  • Søndag den 17. maj 2020

Lignende jobs

  • Praktik: Multimediedesigner

    Har du en passion for grafisk design, og drømmer du om at skabe visuelt imponerende kommunikation, der kan tage din kreativitet til nye højder? Så er du den, vi leder efter hos [xxxxx] med opstart .
    • Grafisk designer
    • Odense
    Få mere info
  • Grafik-stærk studentermedhjælper søges

    Er du vild med visuel kommunikation? Vil du arbejde med digitale brugeroplevelser og understøtte adfærdskommunikation og -design? Har du lyst til at prøve dine evner af indenfor grafisk produktion .
    • Grafisk designer
    • Middelfart
    Få mere info
  • Grafisk trykker

    Er du uddannet trykker, og brænder du for at sikre høj kvalitet i dit arbejde, så har du nu muligheden for at blive en del af vores spændende trykkeri i Odense.Trykker med sans for kvalitet og .
    • Grafisk designer
    • Odense C
    Få mere info
  • 🎨 Illustrator Wanted – Let’s Roll App 🎨

    🎨 Illustrator Wanted – Let’s Roll App 🎨 Let's Roll Remote InternshipCofounder Salary Unpaid Equity T..
    • Grafisk designer
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som grafisk designere i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte grafisk designer i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal grafisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte grafisk designere i Middelfart over tid

Dato Alle jobs som grafisk designere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1