Vikarstilling: Grafiker (Barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Nordsjælland

Grafiker (Barselsvikariat)


Er din grafiske værktøjskasse i orden, og ønsker du at få spændende opgaver på tværs af alle medier? Er du naturligt kreativ og ønsker at eksperimentere dig frem til de bedste løsninger? Vi søger en passioneret grafiker til barselsvikariat.

Om stillingen


Du bliver en del af et engageret grafisk team med masser af kreativitet at dele ud af. Vi laver al markedsføringsmateriale in-house, så du vil få mange forskelligartede arbejdsopgaver. Teamet har et tæt samarbejde med e-mail marketing-teamet, så du vil dagligt være i dialog med dem og producere grafik til denne kanal. Tempoet er højt og arbejdsglæden ligeså.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indebære:


  • Udarbejdelse af kataloger, tilbudsaviser, annoncer, emballager, skilte og andet til trykte medier.
  • Udarbejdelse af grafik til brug i e-mail marketing og tilhørende landing pages, sociale medier og andre online platforme.

Arbejdsopgaverne vil kræve både en kreativ tilgang og en glæde ved rutineprægede opgaver inden for grafisk produktion.

Hvem er du?


Du er f.eks. en erfaren grafiker med en grafisk uddannelse – gerne mediegrafiker, men andre indgange til jobbet er absolut også muligt. Det vigtigste for os er, at du har evnen og lysten til jobbet, samt har mod på nye udfordringer. Kendskab til e-mail marketingplatformen Responsys eller generelt flair med e-mail marketing, vil være en fordel, men det er ikke et krav.

Vi ser desuden gerne, at:


Du er selvstændig, energisk, driftig og har et godt humør.

Du er superbruger af Adobe CS pakken - især InDesign og Photoshop.

Du er vant til at arbejde med stramme deadlines og et højt produktionsniveau.

Du er detaljeorienteret og arbejder hurtigt og effektivt, men er samtidig grundig og struktureret for at sikre høj kvalitet i dit arbejde.

Du har interesse i e-mail marketing eller forståelse for levering af grafisk materiale til brug i e-mail marketing. Du har muligvis også interesse i selv at implementere grafik til e-mails el.lign.

Dine personlige egenskaber er også vigtige. Vi forventer, at:


Du er er struktureret, detaljeorienteret og pålidelig. Du sikrer høj kvalitet i dit arbejde, forstår at strukturere din tid og overholder altid deadlines

Du er undersøgende, reflekterende og omhyggelig. Du sætter dig ordentligt ind i en opgave, og ved at anvende diverse designteorier og teknikker, løser du den på bedst mulig måde.

Du er afstemt, imødekommende og tålmodig. Du er positiv indstillet over for andre, er klar til at bidrage med faglig sparring og giver ikke op, når der skal løses rutineopgaver.

Vi tilbyder


Lomax kan bl.a. tilbyde en fælles bonusordning, 5 feriefridage pr. år, Lomax’ mere end 35.000 varer til attraktive personalepriser, sundhedsforsikring, pensionsordning hos Velliv, betalt frugt- og massageordning, et stort udvalg af gratis kursus- og uddannelsesmuligheder via branchemedlemskab og mulighed for at få op til 30.000 kr. til andre uddannelser via en legatfond.

Når du starter hos os, kommer du gennem et grundigt introduktionsforløb, hvor du kommer rundt i hele virksomheden og bliver præsenteret for hver enkelt afdeling, så du ved, hvordan vi er organiseret, og hvem der laver hvad.

Du får ansvar og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende job blandt mere end 150 engagerede kolleger i Frederikssund. Det betyder meget for os, at du udvikler dig i jobbet. Og hvis du har brug for at videreudvikle dine kompetencer gennem efteruddannelse og kurser, støtter vi meget gerne op om dette.

Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse. Men vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Praktiske detaljer


Der er tale om et barselsvikariat på 37 timer om ugen med fleksible arbejdstider, som vi ønsker besat hurtigst muligt og har en varighed på 1 år. Du kommer til at arbejde på vores hovedkontor i Frederikssund.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte leder af grafisk team, Maja Elbæk på telefon 28 57 74 78 eller HR-Koordinator, Nicolai Sand på telefon 41 20 98 04. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er vi?


Lomax har eksisteret siden 1962 og er i dag en af Danmarks absolut største totalleverandører til dansk erhvervsliv. Lomax leverer et bredt sortiment inden for kontorartikler, elektronik, møbler, lagerudstyr, køkken & catering og rengøring. Med et stærkt voksende varersortiment på over 35.000 varenumre, er Lomax ”full service partner” til det danske erhvervsliv. Vores mål er at blive en af landets dygtigste e-handelsvirksomheder og gøre det nemt for vores kunder i hverdagen.

Lomax har udviklet sig fra at være en traditionel katalogforretning til i dag at være en moderne, internetbaseret virksomheder med dag-til-dag-levering. Hos Lomax er vi mere end 180 ambitiøse medarbejdere, som konstant søger at blive bedre til det, vi laver. Vi er fordelt på fire lokationer i Frederikssund, Odense, Skanderborg og Helsingborg, Sverige.

Ansøgningsfrist: 22. november 2021


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Grafisk designer", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Grafisk designer
  • Nordsjælland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som grafisk designere i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte grafisk designer i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal grafisk designere i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte grafisk designere i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som grafisk designere
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1