EL-Teknisk underviser med erfaring indenfor installation og forsyning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

ReQT Consulting søger for Fredericia maskinmesterskole.

Motiveres du af El-teknik og har du mod på at undervise? Fredericia Maskinmesterskole har travlt og vækster. Der er stigende efterspørgsel til uddannelsen, og den forestående etablering af maskinmesterskole i Sønderborg gør, at flere fagligt dygtige medarbejdere til undervisning skal ansættes.

Kan du med din El-tekniske viden og erfaring formidle på en engagerende måde? Vil du være med til, at forme fremtidens maskinmestre i tæt samarbejde med kolleger, ledelse og erhversliv? Så er du et godt bud på Fredericia maskinmesterskoles nye El-tekniske underviser.

Om jobbet

Som underviser på Fredericia Maskinmesterskole bliver du en del af en skole og uddannelse, der følger med tiden og udvikler sig i takt med det erhvervsliv, der leveres kandidater til. Du indgår i en dynamisk institution med dygtige og engagerede kolleger, hvor du bidrager til udvikling af undervisning og studieaktiviteter, inden for de El-tekniske fagområder med særlig fokus på installationsteknik og forsyning. Du vil primært undervise på maskinmesterskolen i Fredericia, men der kan også forekomme undervisning på maskinmesterskolens øvrige afdelinger i Sønderborg og Esbjerg.

Du bliver en del af El-faggruppen bestående af 12 fagligt stærke kolleger, hvor kendetegnet er samarbejde og fælles interesse i at bibringe en god og relevant undervisning. Har du en faglig interesse i fremtidens forventninger til forsyning og El-tekniske forandringer, så er dette et plus. Du vil i det hele taget opleve en uddannelsesinstitution hvor faglig sparring med erhvervslivet og resten af underviserstaben, også på tværs af afdelingerne, er en naturlig del af hverdagen. Du deltager desuden aktivt i udviklingsprojekter med fokus på grøn omstilling samt faglige og pædagogiske efter- og videreuddannelsesaktiviteter.

Din baggrund.

Du har en baggrund som stærkstrømsingeniør, maskinmester eller tilsvarende. Du har gennem flere år oparbejdet en praktisk ekspertise fra erhvervslivet, hvor du har arbejdet med f.eks. El-forsyning, El-installation, elektroteknik eller tilsvarende.

Du er teoretisk og praktisk stærk og formår at koble det til teori og formidle dette på en inspirerende og forståelig måde. Du har muligvis erfaring med undervisning fra tidligere, det vigtigste er dog, at du kan lide at være på og formidle til andre. At se gnisten blive tændt hos mennesker og mærke et engagement, er dét, der skaber et meningsfuldt job for dig.

Dine personlige kompetencer

  • Du er selvledende og selvmotiverende
  • Du er god til at kommunikere og formidle
  • Du kan lide at omsætte teori til praksis og se teorien i praksis
  • Du motiveres af at videregive din erfaring og se mennesker vokse
  • Du er rummelig og empatisk og kan lide den sociale kontakt til mennesker
  • Du er tålmodig og forstår at omgås mennesker respektfuldt


Maskinmesterskolen tilbyder

En udfordrende stilling i en dynamisk og kvalitetsorienteret organisation med sunde værdier og høj faglighed. En stilling, hvor du i høj grad er med til at præge udviklingen af uddannelsen og projekter i tæt samarbejde med kolleger, studerende og erhversliv. Stor fleksibilitet og et uformelt samarbejdsmiljø med gode personalemæssige forhold.

Desuden tilbydes du

  • Grundig introduktion til jobbet som underviser og til forestående projekter
  • Et samarbejde med kolleger, hvor alle bidrager til at nå de fælles mål
  • Et job, hvor du i høj grad kan bruge din praktiske erhverserfaring og blive udfordret
  • Et job i en organisation, hvor din mening er værdsat
  • En god kørselsordning ved undervisning på skolens forskellige lokationer

Afhængigt af dine kvalifikationer bliver du enten ansat som lektor, adjunkt eller adjunkt under opkvalificering, hvor du i de to sidstnævnte skal indgå i et lektorkvalificeringsforløb. Som en del af jobbet tilbyder skolen desuden gode efter- og videreuddannelsesmuligheder.

Om Fredericia Maskinmesterskole

Fredericia Maskinmesterskole har i alt ca. 80 medarbejdere, pt. fordelt på to afdelinger beliggende i Fredericia og Esbjerg. Maskinmesterskolen forventer desuden at kunne etablere en afdeling i Sønderborg indenfor et års tid. Uddannelsen til maskinmester - professionsbachelor som maskinmester er Danmarks bredeste, tekniske lederuddannelse.

Gennem de senere år er uddannelsestilbuddet på skolen blevet udvidet med en række nye valgfagslinjer bl.a. Datacenterprogrammer. Dette for hele tiden at være en skole, der følger med efterspørgslen og tiden. Desuden tilbyder skolen en lang række virksomhedstilpassede kurser samt diplomuddannelser gennem Videncenter for Drift & Vedligehold. I Fredericia er der ca. 400 studerende og i Esbjerg ca. 200 studerende.<br
FMS arbejder med værdierne: Faglighed – Innovation – Nærhed - Engagement

Ansøgningsfrist: 10.01.2022

Samtale forløb: Uge 3-5

Tiltrædelse: Hurtigst muligt, dog senest 1. Marts 2022

Søg jobbet ved at uploade CV, ansøgning og andre relevante papirer via knappen – ”Send ansøgning"

Ønsker du yderligere informationer vedr. jobbet som ”El-teknisk Underviser”, er du velkommen til at kontakte Hans Hermann på tlf. 26184844 eller på mail [email protected]

Rekrutteringsprocessen varetages af konsulent Hans Hermann fra ReQT Consulting, hvorfor al henvendelse om jobbet skal ske hertil.

Vi forbeholder os retten til løbende at indkalde kandidater til samtaler.

Yderligere info

Du kan læse mere om skolen her: https://www.fms.dk/om-fredericia-maskinmesterskole

Du kan se mere om maskinmesteruddannelsen her: https://www.fms.dk/index.php/bliv-studerende

Og her: https://www.youtube.com/watch?v=2QN1FXAdE6g

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Hardwarespecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Hardwarespecialist
  • Fredericia
  • Mandag den 10. januar 2022

Lignende jobs

  • Hardwarespecialist i Sønderborg

    Want to influence the bigger picture? At [xxxxx], you can realise amazing innovations that keep people and societies safe.Are you motivated by a versatile everyday life in an outgoing position, wher..
    • Hardwarespecialist
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Hardwarespecialist i Sønderborg

    OJ Electronics was recently acquired by BITZER Electronics, solidifying our position as a leading player in the market within the HVAC+R industry. Things are moving fast, and we ne..
    • Hardwarespecialist
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Hardwarespecialist i Sydjylland

    Som nøgleperson bliver din fornemmeste opgave, at sikre knowhow og erfaring i virksomheden inden for viden om konvertere samt udvikling af konvertere. Herunder at bidrage aktivt til at løfte det fa..
    • Hardwarespecialist
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Hardwarespecialist i Vejle

    Er du teknisk dygtig, detaljeorienteret og har en passion for teknisk support? Så er du måske vores nye Field Application Engineer! Vi søger en engageret og kompetent Field Application Engineer..
    • Hardwarespecialist
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hardwarespecialister i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte hardwarespecialist i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hardwarespecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hardwarespecialister i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som hardwarespecialister
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0