Elektro-/elektronikingeniør søges til Kapacitetscenter Kampfly ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Brænder du for at arbejde med fly-elektronik - vi kalder det i daglig tale Avionics – og har du en lille flyver i maven? Kan du lide at have en travl og varieret hverdag, fyldt med spændende oplevelser? Så søger vi netop dig, som har mod på at varetage Avionics-opgaver for F-16 og F-35 kampfly.

Om os

I KALU er vi systemansvarlige for materielsystemer til luftmilitære operationer. Vi anskaffer, forsyner, vedligeholder og bortskaffer materiel. Vi er også systemansvarlige for materielkapaciteterne i drift.
I Forretningsområde FLY er vi ca. 50 kolleger, som har det overordnede ansvar for at drive og udvikle forsvarets fastvingede fly. Vi samarbejder i et internationalt miljø med flyproducenterne, industrien og andre nationer for at opnå de bedst mulige betingelser for driften af den enkelte flytype og våbensystem. Som den øverste tekniske myndighed i Forsvaret har vi systemansvaret for flytyperne samt relaterede våben og ammunition, og har således ansvaret for vedligeholdelseskonceptet samt medvirker ved udarbejdelsen af strategien for videreudvikling af flytypen eller våbensystemet. Vi er en bredt sammensat sektion og består af specialister, herunder både civile og militære medarbejdere.

Hos kapacitetscenter Kampfly er vi et team på ca. 16 medarbejdere i Ballerup, der primært arbejder med udvikling, drift og logistik af F-16 flyet samt relaterede systemer, men også med F-35, som er på vej ind. Hertil kommer 2 militære medarbejdere, der er stationeret i USA til varetagelse af danske interesser i flyets programudvikling og vedligeholdelse.

Om stillingen

Som vores nye kollega bliver dine arbejdsopgaver indenfor Avionics-området, at varetage teknisk og administrativ sagsbehandling, blandt andet løsning af logistiske og materieltekniske problemstillinger på et højt fagligt niveau. Du vil blive en del af Avionics-gruppen, som løser alle Avionics-relaterede opgaver som fx el-systemer, navigations- kommunikations-, radar-, ildledelses-, simulator-, test-, mission planning-systemer, generatorer, instrumenter og mere til forsvarets F-16 fly, men herunder også klargøring, indfasning og drift af F-35 samt drift og udfasning af F-16 kampflyenes Avionics-systemer. Fordelingen af opgaver i gruppen fastlægges i samarbejde med dig, så dine ønsker og særlige kompetencer tages i betragtning.
Du skal varetage specifikke opgaver i relation til anskaffelse, modifikation, logistik, drift og vedligeholdelse af Avionics-systemer samt relaterede undersystemer.
Derudover kommer du løbende til at støtte forskellige områder og projekter indenfor F-16 sektionens opgaveportefølje samt til at udarbejde notater og redegørelser. Yderligere skal du udarbejde og vedligeholde den nødvendige dokumentation, der danner grundlaget for vedligeholdelsesarbejdet og dermed også materielsikkerheden.

Vi kan tilbyde dig et spændende, uformelt og fagligt arbejdsmiljø og et godt kollegialt samarbejde. Du vil selvfølgelig blive tilbudt den efteruddannelse, der skal til for at kunne varetage stillingen.
Basen for Forsvarets kampfly er beliggende i Skrydstrup. Vedligeholdelsen af Forsvarets fly og tilhørende undersystemer udføres forskellige steder i Danmark og i udlandet, og der vil derfor være rejseaktivitet forbundet med stillingen.

Om dig

Du er uddannet elektronikingeniør, eller har en anden relevant ingeniøruddannelse – meget gerne med Avionics erfaring.
Du må gerne være nyuddannet ingeniør med stor interesse indenfor flyvning og i særdeleshed kampfly.
Et evt. kendskab til MIL-STD 1553 og/eller IEEE 1394 bussystemer, og/eller evt. til EASA / EMAR part 21 og part M vil være en stor fordel.
Du har erfaring i MS Office og – gerne i brug af SAP/R3. Herudover flair for IT-systemer.
Det er afgørende, at du arbejder ansvarligt, er selvdreven og initiativrig samt har gode analytiske evner. I en travl hverdag kan du bevare overblikket og arbejde selvstændigt og struktureret med komplekse problemstillinger.
Du er god til at kommunikere og evner at formulere dig forståeligt og præcist på skrift og i tale på såvel dansk som engelsk.
Du er en proaktiv og positivt engageret medspiller, som med fleksibilitet og åbenhed løser opgaver selvstændigt såvel som i grupper.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet som ingeniør efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg afhængig af dine kvalifikationer i forbindelse med ansættelsen. Dertil kommer den arbejdsgiverfinansierede pensionsordning på 17,1 %.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Martin Pedersen på telefon +45 224 20154.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-sagsbehandler Mette Sanggaard Kristensen på telefon +45 326 65171.

Vi beder dig om at søge stillingen via linket. For at komme i betragtning til stillingen bedes du vedhæfte ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Vær venligst opmærksom på, at bilag kun kan vedhæftes i PDF format.
Ansøgningsfristen er den 19. september 2021 og vi forventer tiltrædelse snarest muligt derefter.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper.
Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Hardwarespecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Hardwarespecialist
  • Frederikshavn
  • Søndag den 19. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hardwarespecialister i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte hardwarespecialist i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hardwarespecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hardwarespecialister i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som hardwarespecialister
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0