Måleoperatør - aftenhold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Vores samarbejdspartner er i en spændende udvikling med mange nye salgsprojekter til store internationale virksomheder, der i stigende grad stiller høje krav til organisationen i alle faser fra udvikling til serieproduktion.

Vi er derfor på udkig efter en måleoperatør, ufaglært dog med kompetencer og erfaring indenfor bearbejdning.

Din primære opgave vil være betjening af målemaskiner. Du kommer til at producere emner produktivt samt medvirke til at sikre kvalitet og leveringsstabilitet iht. kontrolplaner. Kunderne har altid 1. prioritet og leveringssikkerhed er i højsædet. Det betyder at din dag kan være uforudsigelig og det er en fordel hvis du kan lide at være i et miljø hvor du ikke altid kender dagen.

Du skal kunne beherske betjening af målemaskiner/måleudstyr såsom skydelære, kontroldorne o.l., kunne udføre nødprocedure ved driftstop og beherske emne og tegningsforståelse samt kunne forstå og læse instruktioner og kontrolplaner.

Derudover vægter din personlighed højt, du er omhyggelig og har teknisk snilde. Du kan arbejde selvstændigt men er god til at sparre med dine kolleger, når det er nødvendigt. Du har humor og kan navigere i et miljø, hvor tonen til tider er direkte og uformel.

Arbejdstiden er på aften hold og fuld tid. Aftenholdet har 4 dages arbejdsuge. Arbejdstider er mandag til torsdag kl. 13.25 - 23.00

Vil du hører mere så ring til Jørn Aas på 5455 6611, eller send din ansøgning og CV til [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Hardwarespecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Hardwarespecialist
  • Herning
  • Mandag den 07. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hardwarespecialister i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte hardwarespecialist i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hardwarespecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hardwarespecialister i Herning over tid

Dato Alle jobs som hardwarespecialister
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1