Effektiv CNC-Operatør/Industritekniker Søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Er du dygtig og effektiv til CAM?
Er du en ørn i et værksted?
Kan du lide at have ansvar og varierede opgaver?

Vaerks udvikler maskiner, udstyr og software til effektiv og fleksibel CNC fræsning, med fokus på at simplificere og minimere manuelt arbejde så meget som muligt, selv ved enkelt-styk produktioner.

Vi udvider nu vores produktionsafdeling med nye maskiner, som skal fremstille komponenter til både internt brug og til eksterne kunder, og vi søger derfor en erfaren industritekniker/CNC-operatør som har mod på at lære Vaerks’ maskiner, udstyr og software at kende.

Du vil få ansvar for at planlægge og eksekvere den daglige produktion. Vi har desuden et stort fokus på at simplificere, automatisere og effektivisere arbejdsgange, så du skal også have lyst til at tænke kreativt over hvordan vi kan optimere produktionen.

Vi arbejder udelukkende ud fra 3D modeller, og vi søger derfor en medarbejder som er dygtig og effektiv til CAM, og som hurtigt kan gå fra 3D model til færdigt emne. Erfaring med Autodesk Fusion360 eller Autodesk FeatureCAM er en fordel.

Vaerks tilbyder konkurrencedygtig løn, kantine ordning, fleksible arbejdstider, billig fitness, samt motiverede kollegaer der løfter i flok.

Samtaler sker løbende, da stillingen besættes så snart den rigtige er fundet.
Ring, skriv eller se mere på vaerks.com

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Hardwarespecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Hardwarespecialist
  • Søborg
  • Fredag den 29. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hardwarespecialister i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte hardwarespecialist i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hardwarespecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hardwarespecialister i Søborg over tid

Dato Alle jobs som hardwarespecialister
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1