Hardwareudvikler - Sønderborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg

DIS er i en rivende udvikling, og vi oplever en positiv efterspørgsel fra vores kunder indenfor hardwareområdet. Vi har ambitionen om at være bedst i branchen, og vi er derfor på udkig efter en dygtig hardwareudvikler til vores afdeling i Sønderborg.

Vi etablerede vores kontor i Sønderborg i 2018, og du vil derfor have mulighed for at sætte dit præg på den videre udvikling af kontoret.

Sæt dit aftryk på fremtidens løsninger
Som hardwareudvikler hos DIS får du et selvstændigt job og en afvekslende hverdag med faglige udfordringer, der matcher dine kompetenceområder. Du bliver involveret i små og store udviklingsprojekter for vores kunder og får ansvar for projektgennemførelse i tæt dialog med vores kunder, der går på tværs af mange brancher. Du løser opgaverne individuelt eller i teams, enten fra kontoret eller som konsulent hos kunden og altid med mulighed for sparring fra dine kolleger – som konsulent hos DIS arbejder du aldrig alene. Bliv klogere på nogle af de mange forskellige cases og projekter, vi har arbejdet på, her

Du arbejder projektorienteret med tekniske løsninger og udvikling
Du har en teoretisk uddannelse som diplom- eller civilingeniør og har flere års erfaring som ingeniør. Vi forestiller os, at du kan påtage dig flere roller i projektarbejdet indenfor kravspecificering, design og konstruktion, test og dokumentation. Det er desuden en forudsætning, at du har erfaring med og viden om flere af følgende discipliner:
• Dokumenteret erfaring generelt inden for elektronik-udvikling. Erfaring inden for embedded elektronik med et godt komponentkendskab vil dog være en fordel
• Erfaring med design af mikroprocessorer og MCU’er, herunder interfacekredsløb mv.
• Erfaring med kredsløbssimulering
• Godt kendskab til sensorteknologier
• Viden om test, herunder div. miljøtest og EMC, gerne op imod specifikke standarder

Det vil yderligere være en fordel hvis du har erfaring eller kendskab til en eller flere af følgende discipliner:
• Erfaring med udvikling af HW til mekatroniske apparater i samarbejde med andre fagligheder, som fx software og mekanik.
• Erfaring med IoT-løsninger
• Kendskab til PCB Layout

Som person er du initiativrig, udadvendt og selvstændig. Du brænder for dit fag, holder dig ajour med den tekniske udvikling og sætter en ære i høj kvalitet og professionalisme. Dette gør dig til en fagligt stærk og kompetent sparringspartner, der er god til at sætte sig ind i nye, komplicerede problemstillinger. Som en del af en konsulentvirksomhed vægter vi, at du trives i et dynamisk og kundeorienteret miljø, hvor du er omstillingsparat og en god formidler i dialogen med både kunder og kolleger.

Hos DIS er faglighed, sammenhold og udvikling vigtige nøgleord
Hos DIS får du en ”buddy” tilknyttet, som hjælper dig i den første tid, så du hurtigt føler dig hjemme i DIS og bliver en del af vores fællesskab. Vi holder vi et konstant fokus på at udvikle vores medarbejdere og DIS som arbejdsplads. Vi beskæftiger mere end 500 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark og udlandet. Her har vi fokus på den gode arbejdsplads, og vi har altid haft en ambition om, at der i DIS skal være nogle unikke rammer, hvor man som medarbejder udfordres med spændende projekter – i DIS skal det være sjovt at gå på arbejde!

Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Engineering Manager, Thomas Sørensen: +45 23 89 76 05.

.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Hardwarespecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Hardwarespecialist
  • Sønderborg

Lignende jobs

  • Kantbukker søges til stilling nær Nordborg

    For en af vore gode samarbejdspartnere nær Nordborg søger vi en dygtig kantbukkerDu kommer til at have ansvaret for virksomhedens CNC-Kantbukkemaskine, så det er vigtigt du er ansvarsfuld og se..
    • Hardwarespecialist
    • Nordborg
    Få mere info
  • Hardware Architect (m/f/d)

    Job DescriptionJoin our team at [xxxxx] Climate Solutions, where we're advancing energy efficiency and developing next-generation products from concept to launch. We're seeking a Hardware Archite..
    • Hardwarespecialist
    • Nordborg
    Få mere info
  • Maskinarbejder søges til virksomhed i Vonge

    Har du god tegningsforståelse og mekanisk erfaring? Så er denne stilling muligvis noget for dig! Der er tale om en virksomhed i Vonge, som udvikler, producerer og sælger maskinanlæg til førend..
    • Hardwarespecialist
    • Vonge
    Få mere info
  • CNC-operatør/maskinoperatør

    Har du erfaring med CNC-maskiner og programmering?Vi har travlt ved vores skæremaskiner på Betechs fabrik i Bramming (Sydvestjylland), hvor vi fremstiller pakninger og komponenter til alle gren..
    • Hardwarespecialist
    • Bramming
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hardwarespecialister i Sønderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte hardwarespecialist i Sønderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hardwarespecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hardwarespecialister i Sønderborg over tid

Dato Alle jobs som hardwarespecialister
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2