Rekrutteringsfirma

Hotelchef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Har du sans for god smag, og giver din service appetit efter mere? Er du kommerciel orienteret, og har du altid bundlinjen for øje, når du igangsætter dine forretningsudviklende idéer? Så har du nu muligheden for at udfolde dine ledelseskompetencer og din forretningsforståelse i hotel- og restaurationsbranchen…

Veldrevet og professionelt hotel


Hotellet er en del af en større hotelkæde og huser både forretningsrejsende og turister heriblandt udenlandske. Hotellet søger nu en ny hotelchef, som kan være med til at gøre hotellet til en endnu stærkere aktør i det midtjyske hotelmiljø. Din hovedopgave bliver at gøre hotellet til en veldrevet, indtjenende og velkørende forretning. Herunder får du følgende ansvarsområder:

  • Daglig drift og aktiv fysisk ledelse på alle områder
  • Personaleledelse og delegering
  • Operationsledelse og effektivisering af processer
  • Ansvarlig for strategi, salg, branding, budget og regnskab
  • Kvalitetssikring og udvikling af service, produkt og brand

Du får direkte personaleansvar for en række medarbejdere, og du refererer direkte til direktionen. Stillingen indebærer en fleksibel tilgang til arbejdstider, og det forventes, at du er på hotellet, når det kræves.

Veldrevet og professionelt hotel


Hotellets brand skal styrkes både i lokal- og nærområdet. Opgaven tiltaler dig, da du er en stærk leder med en kommerciel tilgang, og du driver hurtigt hotellet til det ypperste, idet du identificerer og forløser udviklingsinitiativerne, så hotellet er best in class året rundt.

Gennem opsøgende salgs- og netværksarbejde formår du at skabe et endnu større kendskab til hotellet, og overfor kunder og samarbejdspartnere fremstår hotellet og dets ydelser hurtigt som noget unikt. Dine forretningsidéer fastholder nuværende og tiltrækker nye nationale og internationale kunder, og med din egen og kundernes forretning for øje skaber du gang på gang win-win situations.

Som person er du nysgerrig, og du forstår at omsætte din nye viden til innovative tiltag, der er med til at udfordre det bestående men med respekt for virksomhedens DNA og kultur. Du er inddragende og udviklingsorienteret – også når det kommer til mandskabspleje. Problemer håndterer du løbende, og på diplomatiskvis formår du altid at indgå retfærdige aftaler.

Vi forestiller os, at du har flere års erfaring fra en lignende stilling og betegner dig selv som en rigtig hotelmand. Du kan også have bedrevet ledelse i en mellemstor virksomhed, hvor du både har haft ledere og medarbejdere i direkte reference. Med både nationale og internationale gæster forventes det, at du er en dygtig formidler på både dansk og engelsk.

Behagelige og rolige omgivelser


Hotellet er beliggende i moderne og nyligt renoverede bygninger. Hotellets omgivelser og placering er optimale for den eventyrlystne og forretningsrejsende. Hotellet råder over lokaler, som både gør det muligt at afholde konferencer og kurser samt festlige selskaber med op til 700 gæster.

Hotellet har et større antal medarbejdere og egen restaurant. Du bliver en del af et hotel med mange daglige opgaver, hvorfor du skal trives i et omskifteligt miljø. Gør du det, lover vi, at der ikke findes nogle bedre arbejdsplads i den midtjyske hotelbranche.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Hotelmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Hotelmedarbejder
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Natportier weekend

    Vi søger En udadvendt og engageret afløser i weekend på aften og nat i receptionen. Som weekend afløser bliver du tilknyttet et professionel, serviceminded team, som sikrer at vores gæster fø..
    • Hotelmedarbejder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hotelmedarbejdere i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte hotelmedarbejder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hotelmedarbejdere i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hotelmedarbejdere i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som hotelmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1