Rekrutteringsfirma

senior hr analyst søges til stark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

jobbeskrivelse



På vegne af STARK søger Randstad en ambitiøs og erfaren Senior HR Analyst til hovedkontoret i Viby J.

Har du talent og interesse for bonusaftaler, løn og udvikling af HR-processer-, og har du lyst til at arbejde som Senior HR Analyst hos Nordens største forhandler og distributør af byggematerialer? Så har du muligheden for at blive en del af STARK, hvor faglighed, struktur og kundeorientering er nøgleordene,- og hvor det sociale omdrejningspunkt også er en del af DNA’et i hverdagen.

Om stillingen


Som Senior HR Analyst bliver du en del af den eksisterende HR-afdeling, som består af 7 dedikerede medarbejdere med hvert sit fokusområde, hvor du vil have direkte reference til HR-direktøren. Du bliver ansvarlig for STARK’s compensation & benefit-område, hvor du bidrager med at skabe interne programmer for ”Pay for Performance” gennem etablering af transparens i udviklingen af belønningsprogrammer og koncepter-, med henblik på at understøtte belønningsprogrammer i almindelighed- og organisationen i særdeleshed. Da der er tale om en nyoprettet stilling, har du i høj grad mulighed for at skabe strukturen og grundlaget for dine arbejdsopgaver og ansvarsområder.

Du vil få til opgave at effektivisere, udvikle- og drive de årlige lønjusteringsprocesser, bonusaftaler og udbetalinger-, samt strømline og indrapportere disse igennem Mercer IPE. Herudover vil du kortlægge benefits og lønniveauer gennem eksterne benchmarks fra branchen-, med henblik på at stimulere evnen til at rådgive HR og den øvrige ledelse om lønniveauer- og udvikling på området.

Du bliver et centralt omdrejningspunkt i opbygningen af HR-rapportering på områder som FTE, overtid, fravær, løngliding m.m. I forlængelse deraf vil du have ansvaret for at udarbejde økonomiske analyser som beslutningsgrundlag for ledelsen i forbindelse med overenskomst- og lokalforhandlinger.

Arbejdsopgaverne vil herudover omfatte følgende:
• Sikre controlling af compensation & benefit-området (budget/actual på profitcentre),  herunder kvartalsvis rapportering på lønglidning.
• Udfylde rollen som HR gatekeeper på overholdelse af lønbudget på alle profitcentre.
• Sikre korrekte lønjusteringer.
• Sikre validerede bonusaftaler, herunder udbetalinger.
• Indgå ugentligt i den daglige HR-support – besvare mails og telefon for at bevare  kontakten til kunder og interne stakeholders.

Om dine kompetencer og erfaringer


Du har som minimum en bachelor fra en relevant uddannelse indenfor HR/Business Administration. Din uddannelsesretning er ikke afgørende, hvorimod praktisk erfaring inden for HR på de skitserede områder er et must. Vi forestiller os, at du har erfaring med overenskomstområdet samt HR jura. Yderligere har du erfaring, kompetencer og lyst til at arbejde med analyse og rapportering-, og har tidligere arbejdet med forskellige HR-, løn- og tidsregistreringssystemer.

Du kan sikkert nikke genkendende til flere af følgende karakteristika:
• Analytisk velfunderet
• Organiserings-talent med et særligt blik for struktur
• Selvstændig qua kompetencer og relevant erfaring
• Tydeligt servicegen
• Ekstrovert- og med kommunikativ tæft, såvel skriftligt som mundtligt

Om STARK


STARK er en del af STARK GROUP, der er Nordens største distributør af byggematerialer. STARK beskæftiger ca. 2.200 medarbejdere og er landsdækkende med 72 trælaster, byggecentre og specialforretninger i Danmark og Grønland. Vi sælger byggematerialer og relaterede produkter til professionelle og private.

STARK er Danmarks største leverandør til byggeriet, ejet af STARK GROUP og organisationen er i udvikling på alle fronter

Ansøgning og kontakt


Hvis stillingen har fanget din interesse, bedes du ansøge via denne side. Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor du anbefales at ansøge snarest og senest den 15. juni 2019.

Randstad forestår rekrutteringen på vegne af STARK. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte en af nedenstående:

Hans Henrik Davidsen
Director, Recruitment
[email protected]
(+45) 61 95 92 39

Mathias Madsen
Recruitment Consultant
[email protected]
(+45) 23 32 42 90

Alle henvendelser behandles fortroligt og vi kalder løbende ind til samtale.

Randstad er en del af den internationale Randstad Group, som med en årlig omsætning på € 23,3 mia. er en af verdens største udbydere af HR-løsninger. Randstad har 37.930 ansatte, 4.858 kontorer, fordelt på 39 lande, og hver dag formidler vi arbejde til 668.800 mennesker verden over. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Århus C

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i Århus C over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
20. september 2024 1