Retention Manager – bevarelse af privatkunder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Retention Manager – bevarelse af privatkunder

Vil du have et karrierespringbræt med høj synlighed, indflydelse og bundlinje-impact?


Forstår du kunders handlemønstre, og ved du samtidig, hvordan man navigerer sikkert i en stor organisation med mange interessenter og parallelle målsætninger? Hvis ja, har du fundamentet helt på plads til dette lidt mere end normalt spændende job.

Du får ansvar for et område, der står helt i top på divisionsdirektørens agenda. Du får en kæmpe kontaktflade til bl.a. interessenter på højt niveau med al den synlighed, det giver i forhold til din videre karriere. Du får også mulighed for at påvirke indholdet i din egen rolle og sidst, men ikke mindst bliver du del af en organisation, hvor du er omgivet af gode, meget vidende og hjælpsomme kolleger.

Igangsætter og driver fra strategi over initiativer til opfølgning og optimering

Helt fundamentalt handler dit nye job om at sætte handling bag ordene, at det er en klart bedre forretning at beholde sine gode kunder frem for at være tvunget til hele tiden at skulle jagte nye. Det er en opgave, du kun kan løse gennem dialog og meget bredt samarbejde, hvor du viser både interesse og forståelse for dine forskellige samarbejdspartneres fokus og mål.

Du kommer til at arbejde på et godt fundament ift. strategi, systemer og værktøjer. Målet er imidlertid, at du tager os fra version 1,0 til version 2,0 og dermed sætter strøm til vores ambition om at være Danmarks bedste inden for retention. Forventeligt bruger du ca. halvdelen af din tid på data/analyser og optimering og den anden halvdel på dialog, relationer og projektledelse af dine initiativer.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Videreudvikle og løbende tilpasse bevaringsplanen
  • Tolke data/analyser og identificere kundegrupper og segmenter, hvor vi med fordel skal igangsætte en bevaringsindsats
  • Identificere processer, der ikke virker og forårsager afgang – samt igangsætte og drive initiativer, der kan forbedre processen og mindske afgangen
  • Udarbejde og fremlægge beslutningsoplæg/business cases omkring bevaringsinitiativer
  • Sikre løbende monitorering, effektmåling, evaluering og opfølgning på initiativer
  • Løbende afrapportere på afgangen og vores fastholdelsesinitiativer – samt sikre organisationens opmærksomhed på bevaring, bl.a. på vores tværorganisatoriske Churn Board og performancemøder

Din nye arbejdsplads er Topdanmarks hovedsæde i Ballerup, hvor vi har hybrid arbejdsplads med stor fleksibilitet og god stemning, hvad vores mange målinger af arbejdsglæde heldigvis bekræfter.

Relationsbygger med kommerciel erfaring inden for kundeoplevelser

Vi leder efter dig, der forstår, at med nysgerrighed, interesse og samarbejde, kan man godt skabe regnestykket 1+1=3. I dit tilfælde hedder regnestykket så snarere 1+1+1+1+1+1=8, fordi du skal have så mange forskellige funktioner i matrixen til at understøtte hinanden – Pris & Optimering, Marketing, Customer Excellence, Kundeservice m.fl. Det kræver situationsfornemmelse med sans for at vide, hvornår du skal stå fast, og hvornår du skal finde det gode kompromis – tilsat en god portion vedholdenhed.

Du får også brug for al dit overblik og din evne for at strukturere og prioritere. På toppen af det hele kommer du med de nødvendige kommunikationsevner, for hvis ikke du kan formidle dine budskaber på en enkel og forståelig vis både skriftligt og mundtligt, bliver det op ad bakke. Derudover rummer dit CV:

  • En kommercielt orienteret kandidatgrad, fx økonomi eller marketing
  • Minimum tre års erfaring med kundefokuseret arbejde, procesforbedringer, analyser i en stor organisation eller i et konsulenthus
  • Motivation for at sætte dig ind i forsikring og de forskellige mekanismer i maskinrummet

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 18. marts, 2024. Vær venligst opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet det rigtige match.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte chef for Forretningssupport og Projekter Trine Wørmer på 2177 5273.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Ballerup
  • Mandag den 18. marts 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0