STRATEGISK SENIOR HR BUSINESS PARTNER MED FOKUS PÅ ORGANISATIONS- OG KULTURUDVIKLING

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

STRATEGISK SENIOR HR BUSINESS PARTNER MED FOKUS PÅ ORGANISATIONS- OG KULTURUDVIKLING


Vær med til at sætte retningen for udviklingen af en organisation, som spiller en helt central rolle i Danmarks grønne omstilling. Vi søger en erfaren Senior HR Business Partner med evne og motivation til at tage en vigtig rolle i udviklingen af Energinet, samtidig med at du som betroet strategisk sparringspartner for ledergrupperne i to datterselskaber, understøtter dem i at nå de strategiske mål. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til tilrettelæggelse af dit arbejde.

Strategisk partner for forretningen

Du bliver del af Koncern HR med 13 professionelle og målrettede kolleger og indgår i et team med fire andre erfarne HR Business Partnere for Energinets forretningsområder. Du bliver HR Business Partner for forretningsområderne Forretningsservice og IT, der tæller 32 ledere og 350 medarbejdere og varetager koncernens forretningsunderstøttende opgaver inden for bl.a. IT, økonomi og indkøb. Som HR Business Partner deltager du i ledermøder og understøtter såvel processerne i HR-årshjulet som implementeringen af strategier og initiativer på HR-området. Samtidig fungerer du som sparringspartner for ledelsen i forhold til fx leder- og teamudvikling. Du er også med i HR-maskinrummet, hvor du får tingene til at ske, når du fx deltager i strategiske rekrutteringer og håndterer personalesager.

En af dine vigtigste opgaver bliver sideløbende, i samspil med den overordnede strategi på tværs af Energinet-koncernen, at understøtte selskabernes transformation gennem udvikling og eksekvering af større initiativer og programmer i selskaberne relateret til organisations- og kulturudvikling. Som HR Business Partner får du derfor også en vigtig rolle i vores transformation, som fokuserer på at øge vores omstillingsparathed, nysgerrighed og eksekveringsevne.

Glæd dig til at blive en del af en organisation med et meningsfuldt formål, som med visionen ”Grøn energi for en bedre verden” arbejder for, at vi i Danmark når i mål med den grønne omstilling. Vi er nysgerrige, åbne og vægter samarbejde og inddragelse højt, samtidig med at vi har stort fokus på løbende udvikling og læring. I tråd med vores værdier ”mod” og ”tillid” er Energinet en fleksibel arbejdsplads med stor mulighed for indflydelse på, hvor og hvornår du løser dine arbejdsopgaver i en god balance mellem egne ønsker og værdiskabelsen for Energinet.

Handlekraft og forretningsindsigt på strategisk niveau

Du har en relevant akademisk uddannelse og har flere års erfaring med HR Business Partnerrollen fra tidligere job, hvor du har fået en solid værktøjskasse. Du er specialist i forandringsledelse og støtter op om organisationens forandringsbehov gennem et stærkt teoretisk og praktisk fundament og en solid forretningsforståelse. Samtidig brænder du for at arbejde med strategier og udvikle organisation og ledelse. Da du som HR Business Partner også skal være med til at implementere, er det vigtigt, at du er god til at videreformidle og samarbejde med organisationen omkring tiltagene.

Vi lægger vægt på, at du har været med til at drive større organisatoriske forandrings-initiativer, og kan dokumentere dine resultater i en organisation med 1.000+ medarbejdere.

Som person er du udviklingsorienteret og strategisk tænkende, og du har gennemslagskraft til at få dine ideer igennem. I kraft af din udadvendte og proaktive natur er du god til at samarbejde på alle niveauer og opbygge tætte relationer, som gør dig i stand til at komme tæt på forretningen.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”Send ansøgning”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Jobbet er med tiltrædelse pr. 1. december 2020. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte HR Direktør Christian Flø på telefon 21 28 84 12. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vi er en selvstændig offentlig virksomhed med ca. 1300 engagerede og højt uddannede medarbejdere. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Fredericia
  • Søndag den 18. oktober 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0