Senior HR Business Partner med fokus på organisations- og kulturudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Senior HR Business Partner med fokus på organisations- og kulturudvikling


Vær med til at sætte retningen for udviklingen af en organisation, som spiller en helt central rolle i Danmarks grønne omstilling. Vi søger en Senior HR Business Partner med evne og motivation til at tage en vigtig rolle i udviklingen af Energinet, samtidig med at du som betroet strategisk sparringspartner for en ledergruppe i et datterselskab, understøtter dem i at nå de strategiske mål.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt mellem at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Strategisk partner for ledelsen i forretningen


Med reference til HR-chefen bliver du del af HR med 20 målrettede kolleger. Du bliver HR Business Partner for datterselskabet Eltransmission, der tæller cirka 40 ledere og 500 medarbejdere. Eltransmission bygger, driver og forvalter ejerskabet til den danske el-infrastruktur, så den hele tiden udvikles og lever op til kravene i den grønne omstilling.

Som HR Business Partner har du ansvaret for HR-årshjulet og har en nøglerolle i at implementere strategier og initiativer på HR-området. Som sparringspartner for ledelsen i forhold til fx leder- og teamudvikling indgår du i Eltransmissions øverste ledergruppe og får derfor mulighed for at arbejde med strategisk ledelse, ligesom du får en central rolle i at understøtte og drive et stort transformationsprojekt, som skal sætte organisationen i stand til at løse en stadigt større projektportefølje. Det handler om samarbejde, enkelhed, nye metoder og nye løsninger - konkret netop nu i en ny sourcing-strategi.

Du er også med i HR-maskinrummet, hvor du får tingene til at ske, når du fx deltager i strategiske rekrutteringer og håndterer personalesager.

Handleevne og forretningsindsigt på strategisk niveau


Du har en relevant uddannelse og har mindst 5 års erfaring med HR Business Partnerrollen fra tidligere job, hvor du har opbygget en solid værktøjskasse. Du har erfaring med forandringsledelse og støtter op om organisationens forandringsbehov gennem et godt praktisk fundament og en solid forretningsforståelse. Samtidig er du motiveret af at udvikle organisation og ledelse. Da du som HR Business Partner også er med til at finde nye løsninger, er det vigtigt, at du er nysgerrig på dels at lære og dels at samarbejde med organisationen omkring tiltagene. Sprogligt skal du kunne begå dig både på dansk og engelsk.

Som person er du udviklingsorienteret og du formår at få dine ideer igennem og få de rigtige ting på dagsordenen. Det er derfor vigtigt, at du har vilje til at stille spørgsmål ved det eksisterende - og om vi gør tingene på den rigtige måde. Med din rolle som HR Business Partner skal du særligt på HR-området være et skridt foran ledelsen og bringe initiativer i spil, som bidrager til, at vi når det strategiske mål.

Ansøgning og kontakt


Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”Ansøg job”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Jobbet er med tiltrædelse mandag den 1. august 2022. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte HR-chef Kim Beyer Utoft på telefon 61 24 33 98. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet er en selvstændig offentlig virksomhed, der varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Hr-leder (studiejob) i Sydjylland

    StudiejobbetSom HR-assistent ved vores samarbejdspartner i Langeskov vil man skulle arbejde med flere spændende opgaver og supportere HR-chefen i de daglige gøremål. Du bliver derfor en integreret .
    • HR-leder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Hr-leder i Hele Danmark

    HR-leder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • HR-leder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-leder i Vejle

    HR-leder søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • HR-leder
    • Vejle
    Få mere info
  • Hr-leder i Vamdrup

    Motiveres du af en hverdag bestående af et godt mix af HR-udviklingsprojekter, administrative HR-opgaver og HR-jura? Er du drevet af at understøtte forretningen og agere professionel partner for fo..
    • HR-leder
    • Vamdrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0