Rekrutteringsfirma

HR Manager til Roth North Europe - Frederikssund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

En spændende rolle for dig, som har lyst til at arbejde i spændingsfeltet mellem HR og forretningsudvikling og hvor du med en pragmatisk indstilling er med til at indføre HR som en værdiskabende funktion for virksomheden. Du får en central rolle i at udvikle HR-koncepter, implementere politikker og processer og fortsat at sikre gode rammer til tiltrækning og fastholdelse af medarbejderne på lager og i produktion såvel som funktionærer.

Roth North Europe
Roth North Europe er det nordeuropæiske hovedkvarter beliggende i Frederikssund, og som indgår i den internationale familieejede koncern, Roth Industries, i Tyskland. Virksomheden har haft en særdeles succesfuld udvikling og arbejder meget målrettet og strategisk i forhold til deres ambition om at være markedsledende inden for gulvvarme og rørsystemer til varme og brugsvand. I regionen, som inkluderer Danmark, Sverige, Norge, Finland og England, er der ca. 105 ansatte, hvoraf 40 arbejder ud fra hovedkontoret, hvor flere centrale støttefunktioner samt moderne lager- og assembly faciliteter er placeret. Regionen repræsenterer en årlig omsætning på DKK +400 mio. og oplever god vækst hvert år.

Bred palette af HR-opgaver, hvor du sætter retning og eksekverer sammen med organisationen
Som HR Manager har du det fulde HR-ansvar. Med reference til Roth North Europe’s CEO sætter du HR-agendaen og -prioriteterne for, hvad der skal til for at gøre selskabet endnu mere attraktivt for eksisterende og nye medarbejdere samt at sikre ensartede standarder og processer på tværs af landene. I samarbejde med CEO’en skal du afdække de behov og efterspørgsler, der er for HR-leverancer til hele organisationen.

Som en del af dit arbejde er det naturligt for dig at ”sælge” HR ind som en værdiskabende partner, og du forstår, at dine initiativer skal passe ind i en dagligdag, hvor det er kunder og service, der er det vigtigste. Et af dine vigtigste fokusområder er at definere tværgående politikker og templates samt at implementere initiativer til tiltrækning, udvikling og fastholdelse af Roth North Europe’s ansatte. Andre projekter, hvor du er tovholder, er bl.a.:

  • Diverse strategiske rekrutteringer, enten direkte eller gennem lederne samt optimering af rekrutteringsproces.
  • Coache og understøtte ledelse og medarbejdere i deres udvikling samt sikre, at medarbejder reviews bliver håndteret sammen med lokale ledere.
  • Løbende følge op og tage action på medarbejdertilfredshedsundersøgelser.
  • Følge op på, analysere og komme med anbefalinger på baggrund af sygdom/fravær/orlov.
  • Genbesøge, optimere og implementere standardiserede kontrakter med hensyntagen til lokal lovgivning.
  • Styre HR-administrative opgaver såsom håndbog, processer/politikker, løn benchmarks o.a.
  • Sikre GDPR for HR-området samt optimering af HR-processer.
  • Være drivende i forhold til optimeringsprojekter der kan sikre en effektiv og kompetent organisation – med respekt for eksisterende rutiner og værdier.

Det er alt sammen noget, der understøtter forretningens strategi. Samtidig er du med til at understøtte og implementere HR-koncepter og -processer i en spændende og varieret dagligdag. Bemærk, at løn håndteres af økonomiafdelingen, og at selskabets ledere er selvkørende i de fleste rekrutteringer.

Overblik, operationel handlekraft og engagement og med afsæt i en bred baggrund og erfaring
Du har en videregående uddannelse på minimum et bachelorniveau, som du har suppleret med videreuddannelse i diverse HR-værktøjer og -processer. Du har gerne erfaring som HR-partner og er vant til at være rådgiver for ledere. Det er vigtigt, at du har solid og bred HR-erfaring fra en organisation med en vis kompleksitet som f.eks. flere sites, og hvor du er blevet kendt med at arbejde med overenskomster, personalejura, udviklingsforløb og forandringsprojekter m.m. Du kommunikerer flydende på dansk, mundtligt og skriftligt, har en god forståelse for skandinavisk samt har et højt niveau i engelsk.

Du kan dokumentere gode resultater fra forandringsprojekter, hvor du har været en vigtig bidragsyder qua din forretningsforståelse, pragmatiske og empatiske indstilling samt din oprigtige lyst til at skabe gode rammer for medarbejdere på alle niveauer. Du er initiativrig af natur og trives i en selvstændig rolle uden andre, der arbejder med dit speciale, og du er derfor selv opsøgende eksternt ift. ny inspiration inden for HR. Din evne til at skabe struktur og overblik samt udvikle tillidsfulde relationer gennem anerkendende dialog er afgørende egenskaber. Du finder det lige så spændende at bevæge dig ”ude i marken” som på ledelsesniveau.

For mere information
Kontakt Hudson ved Eva Belter-Andersen eller Camilla Svendsen på telefon 70 27 77 33 for mere information. Hudson støtter Roth North Europe i rekrutteringen.

Send din ansøgning og dit cv til [email protected] og mærk din ansøgning med ”1013”. Bemærk, at vi ser på ansøgningerne løbende.

Ved at søge gennem Hudson accepterer du samtidig vores politik om opbevaring af persondata, som du kan se på vores hjemmeside, og at vi opbevarer dine papirer i forbindelse med denne proces. Såfremt du ønsker, at vi sletter dine data efter endt proces, må du gerne give os besked på [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Frederikssund

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i Frederikssund over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0