HR Partner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

HR Partner til GF Forsikring
Ny stilling i vores HR-afdeling, som har en stor rolle i GF´s strategiske udvikling

Virksomheden
GF Forsikring er etableret i 1967 og beskæftiger i dag mere end 600 medarbejdere på landsplan. På kontoret i Odense er der ansat mere end 300 medarbejdere og de resterende er ansat på klubkontorer over hele landet.

GF Forsikring tilbyder privatforsikringer af alle typer, hvoraf bilforsikringer med overskudsdeling er virksomhedens kerneprodukt (mest kendte produkt). GF Forsikring startede i 2017 med erhverv, hvilket er et voksende område. Selskabets samlede præmieindtægter er tæt på 3 mia. kr.

Vi arbejder i en uformel atmosfære, hvor faglig stolthed, frihed under ansvar og store muligheder for at præge sin egen hverdag, bliver blandet med et godt kollegialt sammenhold.

Som ansat i GF bliver du tilbudt en attraktiv pensionsordning, forsikringer med rabat, kantine- og massageordning, personaleforening og ikke mindst mange sociale arrangementer.

Læs mere på www.gfforsikring.dk, https://www.linkedin.com/company/gf-forsikring/ og https://www.facebook.com/gfforsikring/

Stillingen
Du får direkte reference til HR Direktøren og bliver en del af en afdeling på i alt 13 HR- kollegaer, som er organiseret i 3 teams med fem HR Partnere, HR Udvikling og Jura & administration.

Dit hovedfokus er at være HR Partner for et udsnit af selskabets ledere i GF Huset på Jernbanevej i Odense NV med henblik på at understøtte disse i at opnå de forretningsmæssige målsætninger. Derudover vil en mindre men væsentlig del af dit job være at planlægge, organisere og drive udviklingsprojekter og HR-processer, som understøtter forretningsstrategien. Dine primære ansvarsområder omfatter:

  • Drive og facilitere gængse HR-processer, herunder rekruttering, udvikling og afvikling af medarbejdere i tæt samarbejde med lederne i de afdelinger, du er HR Partner for
  • Yde HR-faglig sparring og rådgivning til lederne og dermed sikre korrekt håndtering af personalesager, overenskomstspørgsmål og ansættelsesforhold
  • Bidrage til den løbende udvikling og optimering af HR-processer og værktøjer for at sikre effektivitet og højt fagligt niveau i HR-ydelserne og opgaveløsningerne
  • Ansvarlig for udviklingsprojekter med baggrund i forretnings- og HR-strategien.

Dine arbejdsopgaver løser du i tæt samarbejde med dine HR-kollegaer og lederne i de enkelte afdelinger i GF Huset i Odense NV. Du ved, at du skaber resultater ved at være til stede og tilgængelig med kompetent rådgivning til forretningen, når behovene opstår i dagligdagen.

Kandidaten
Forretnings- og forandringsorienteret nøgleperson med stærk operationel HR-erfaring
Du er en stærk HR Partner med en god forretningsforståelse, hvilket afspejles i den professionelle sparring, du yder til lederne. Din erfaring med at udvikle og drive forretningsorienterede projekter samt udvikle organisationens ledere dokumenterer du naturligt og det afspejler din tilgang til HR.

Du har en relevant akademisk uddannelse og har allerede en solid erfaring som HR Partner, hvor du har arbejdet med et bredt spektrum af HR-discipliner på operationelt niveau – og gerne i den finansielle sektor. Det er vigtigt, at du er i stand til at opbygge troværdighed og etablere værdiskabende relationer på alle niveauer. Du leverer løsninger, som tager udgangspunkt i lederens udfordringer i dagligdagen, og du motiveres af at levere solide, professionelle løsninger af de daglige driftsopgaver samt af at understøtte de mere udviklings- og forandringsorienterede opgaver.

Som person er du imødekommende, samarbejdsorienteret, pålidelig, struktureret og udholdende. Du har et positivt livssyn og formår at kommunikere dine ideer med overbevisning og evner at lytte til dine samarbejdspartnere. Du bevarer din integritet, når du bliver udfordret og formår at bevare og udvikle tætte samarbejdsrelationer i organisationen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Unik mulighed i en traditionsrig og moderne virksomhed med store vækst ambitioner
Du bliver en del af en virksomhed med stærke rødder, store ambitioner og en stærk kultur, som er midt i en større forandringsproces. Du får unik mulighed for at sætte dit præg på udviklingen og være med til at sikre visionen om, at være det nære forsikringsselskab, der er tæt på medlemmerne og deler overskuddet med medlemmerne.

Fast løn efter kvalifikationer, en god pensionsordning, forsikringer, IT, m.m. Der er mulighed for stor fleksibilitet i arbejdstid – herunder også mulighed for hjemmearbejdsdage.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef

Lignende jobs

  • Hr-leder i Engesvang

    Er du en erfaren HR-professionel med ekspertise inden for rekruttering, ledelsessparring og ansættelsesretlige forhold? Vi søger en passioneret HR Business Partner til vores velfungerende HR-team h..
    • HR-leder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Hr-leder i Hobro

    Har du teknisk snilde og flair for mennesker? Kunne du tænke dig at være en spillende træner og samtidig være en nøgleprofil i testarbejdet med state-of-the-art løsninger til den grønne omstilling?.
    • HR-leder
    • Hobro
    Få mere info
  • Hr-leder i Hele Jylland

    HR-leder søges til organisation/virksomhed i Hele Jylland
    • HR-leder
    • Hele Jylland
    Få mere info
  • Hr-leder i Århus

    Giver markedstendenser og løndata dig et kick? Og brænder du for at arbejde globalt med incitaments- og bonusprogrammer, som understøtter virksomhedens strat[xxxxx]iske mål og som er medvirkende til a..
    • HR-leder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
2. juli 2024 21
1. juli 2024 23
30. juni 2024 24
29. juni 2024 24
28. juni 2024 26
27. juni 2024 26
26. juni 2024 27
25. juni 2024 26
24. juni 2024 27
23. juni 2024 28
22. juni 2024 28
21. juni 2024 28
20. juni 2024 28
19. juni 2024 28
18. juni 2024 29
17. juni 2024 29
16. juni 2024 27
15. juni 2024 27
14. juni 2024 27
13. juni 2024 26
12. juni 2024 26
11. juni 2024 28
10. juni 2024 30
9. juni 2024 34
8. juni 2024 34
7. juni 2024 34
6. juni 2024 31
5. juni 2024 43
4. juni 2024 43
3. juni 2024 43
2. juni 2024 45