HR-partner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Drives du af at levere sparring og rådgivning inden for HR-jura? Er du god til at vidensdele og i stand til at sætte dig ind i lovgivningen på statens område? Så er du måske vores nye HR-partner.

Du er eftertragtet. Mange vil gerne have din assistance og du har mulighed for at bringe din viden i spil ved at være vicedirektørens og ledernes sparringspartner på en bred vifte af HR-opgaver. Du har modet og viljen til at være nysgerrige på lederens behov, udfordringer og drømme, så vi kan forstå deres forretningsområde, og derved bringe vores HR-juridiske faglighed i spil på en konstruktiv og værdiskabende måde til gavn for organisationen.

Din hverdag vil fyldes af:

- Udarbejdelse af personalepolitikker
- Håndtering af proces for udpegning til de kommunale Børn og Unge udvalg
- Support af samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget på et Vicedirektørområde
- Ledelsesrådgivning
- HR indsatser som organisationen har brug for

Du oplever frie rammer og både små og store opgaver, men med smil og godt humør kommer vi langt sammen. Vi vægter vidensdeling og samarbejde højt.

Der er kort vej til ansvar og stor tillid fra ledelsen. Man har i høj grad mulighed for at præge sine opgaver og arbejdet er meget alsidigt - der er en god balance mellem fordybelse i juraen og dialog, sparring og rådgivning ” Citat fra Sofie HR-partner, jurist.

Du bringer din HR-faglighed i spil
Vi forestiller os, at du har en akademisk relevant uddannelse gerne med erfaring fra HR-området. Alternativt er du nyuddannet med gå-på-mod og lyst til en stejl læringskurve.

Vi er nysgerrige på at høre:
- Hvordan du lykkes med at takle en hverdag fyldt med varierende opgaver og hvor pludselige ændringer i prioriteringer kan ske med kort varsel
- Hvordan du bringer din HR-faglighed i spil på en værdiskabende måde for organisationen
- Din erfaring med at træffe beslutninger i samråd med kolleger og funktionsleder
- Hvordan du kvalitetsbevidst tager ansvar for opgaverne og sørger for, at de bliver fulgt til dørs.

Hvad kan vi tilbyde dig
Du kan se frem til at blive en del af kontoret HR, som består af to teams henholdsvis HR og Forretningsudvikling. Vi har lokationer i hele Danmark, hvor HR sidder i København, Aarhus, Odense og Aabenraa. Selvom vi arbejder på forskellige lokationer, arbejder vi tæt sammen på tværs af hele landet, og træder til for hinanden, når der er travlt.

I HR er vi nysgerrige på hvad organisationen har brug for. Vi arbejder i tæt dialog med ledelsen for at vi i HR kan skabe værdifulde HR-løsninger, som eksisterer, før udfordringer bliver til problemer.” citat fra Helle Grue, Funktionsleder HR

Du indgår i et grundigt introduktions- og oplæringsforløb for hurtigt at kunne arbejde selvstændigt med opgaverne. Vi lægger stor vægt på, at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Vi har et godt sammenhold, hvor der er plads til humor og en uformel omgangstone samtidig med, at vi tager ansvar og har ambitioner om hele tiden at forbedre os. Vi har familievenlige vilkår og en god fleksibilitet.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder for HR Helle Kirkegaard Grue på mobil 51634523.

Du søger stillingen via nedenstående link. Du behøver ikke at sende en ansøgning, men blot et motiveret CV samt eksamensbevis senest d. 14. juni. Vi forventer at holde 1. samtalerunde i København tirsdag den 21. juni og i Aarhus torsdag den 23. juni. Derudover kan der eventuelt blive tale om en anden samtale. Tiltrædelse forventes 1. august eller efter aftale.

Du bliver omfattet af den relevante gældende overenskomst i Staten. For den rette kandidat kan der blive tale om indplacering som specialkonsulent. Ansættelsesområdet vil være Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner.

Stillingen er ledige til besættelse i Århus, København eller Aabenraa.
Da vi løser opgaver på Familieresthusets øvrige lokationer efter behov, skal du forvente rejseaktivitet herudover.

Om Familieretshuset
Familieretshuset arbejder for at hjælpe familier i bred forstand. Vi møder bl.a. familier og børn i skilsmisse, familier der ønsker at adoptere eller oprette værgemål, og udenlandske par, der vil giftes i Danmark. Målet er altid at finde den bedste løsning for hver enkelt familie.
Familieretshuset løser opgaver inden for områderne; forældremyndighed, bopæl og samvær, separation og skilsmisse, internationale ægteskaber, navne, bidrag, faderskab, adoption og værgemål.

Vi er en organisation i stor udvikling, og vi brænder for at levere den bedste kvalitet til gavn for de mange borgere, der hver dag har brug for vores hjælp. Familieretshuset har afdelinger 10 forskellige steder i Danmark.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • Hr-leder i København

    THE POSITION IS CLOSED AND YOU CANNOT APPLYAre you our new C&B Manager who can ensure compensation and benefits best practice and thereby help us attract and retain our talent? In this role, yo..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info
  • Hr-leder i Storkøbenhavn

    Joboversigt Job type: Fastansættelse Sprog: Dansk Location: København S, Danmark Erfaring/Krav: Minimum 3 års erfaring [xxxxx] søger en erfaren Løn- og HR Administr..
    • HR-leder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Hr-leder i Storkøbenhavn

    Our goals – Your path Are you enthusiastic about facilitating the transformation of people and shaping the future HR strategy? Do you possess a strong ability to lead people’s development? We s..
    • HR-leder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Hr-leder i Storkøbenhavn

    HR Partner med fokus på at styrke ledelse og samarbejde på bl.a. vores bygge-/anlægsprojekter Med dette job får du en unik chance for ikke kun at udtænke og designe de gode HR-processer - men o..
    • HR-leder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
10. juli 2024 13
9. juli 2024 14
8. juli 2024 12
7. juli 2024 10
6. juli 2024 10
5. juli 2024 11
4. juli 2024 10
3. juli 2024 9
2. juli 2024 9
1. juli 2024 10
30. juni 2024 11
29. juni 2024 11
28. juni 2024 13
27. juni 2024 14
26. juni 2024 15
25. juni 2024 14
24. juni 2024 15
23. juni 2024 17
22. juni 2024 17
21. juni 2024 17
20. juni 2024 17
19. juni 2024 17
18. juni 2024 18
17. juni 2024 18
16. juni 2024 17
15. juni 2024 17
14. juni 2024 17
13. juni 2024 16
12. juni 2024 16
11. juni 2024 16
10. juni 2024 14