HR Business Partner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Job Req Number: 58296
Time Type: Full Time

Er du en passioneret HR Business Partner, der er verdensmester i at omsætte forretningens strategier og behov til HR-aktiviteter, der skaber værdi for hele organisationen? Stortrives du i et dynamisk og tempofyldt arbejdsmiljø, hvor handlekraft og personligt drive værdsættes højt? Så kan det meget vel være dig, vi søger!

Samarbejd med et stærkt HR-team
I HR er vi ildsjæle, der arbejder selvstændigt med stor ansvarsfølelse – og så vægter vi sparring med hinanden højt i løbet af en arbejdsdag. Vi har en udpræget god stemning i teamet, og vi er kendetegnet af handlingsparathed, commitment og en vilje til at lykkes med det, vi laver. Hvis du drives af det samme, passer du perfekt ind på holdet.

Styrk forretningen – så får du succes i din rolle

Som HR Business Partner i DSV støtter du vores forretning i at indfri de strategiske mål. For at lykkes i rollen er du tæt på dine primære stakeholdere, og du holder dig opdateret med forretningsrelevant information. Du kender de strategiske fokusområder, og gennem din indsigt i dit partnerområde, kommer du med relevante HR-initiativer, der styrker og udvikler forretningen til at præstere endnu bedre.

Du får ansvar for, at vores HR-processer, som f.eks. organisationsudvikling, teamudvikling, Talent & Succession Planning og rekruttering, bliver omsat til processer, der er højt værdsat i dit partnerområde.

Helt konkret bliver du som vores nye kollega ansvarlig for en del af det forretningsområde i DSV, som vi kalder Road. Partnerområdet er geografisk placeret i Horsens og Hedehusene. Langt de fleste befinder sig i Horsens, og det er derfor dér du får din primære base. Men det betyder også, at du indimellem kommer til at arbejde fra vores hovedkontor i Hedehusene, hvor den øvrige del af dit partnerområde er placeret.

Erfaren HR Business Partner med sans for forretningsdrevet HR
Det er afgørende, at du har solid erfaring som HR Business Partner for at lykkes i denne rolle. Du har styr på din grundlæggende HR-værktøjskasse, og du er vant til at arbejde for at skabe mest mulig forretningsmæssig værdi.

Du kommer i kontakt med mange mennesker dagligt, og det er derfor vigtigt, at du forstår at skabe tillidsfulde relationer. Det er helt naturligt for dig, at du har dine primære stakeholdere særligt tæt på, så du ved, hvad der sker i forretningen. Det bliver en forudsætning for din succes. Endvidere er du skarp til at prioritere, hvor du skal lægge dine kræfter, så du gør den størst mulige forskel i din rolle.

DSV er en virksomhed i forrygende vækst, og vi bliver løbende flere dygtige kollegaer i vores forretning, som alle bidrager til at gøre det trygt, enkelt og effektivt at være kunde i DSV. Derudover er DSV er en virksomhed, hvor det går stærkt i hverdagen – her er ikke langt fra tanke til handling. Vi lægger vægt på ikke at gøre tingene mere komplicerede, end de behøver at være. Det betyder også, at vi hellere vil implementere simple, men effektfulde HR-løsninger, frem for tunge processer, der ikke vinder genklang i vores forretning.

Hos os bliver du en del af succeshistorien i DSV. Du kommer til at gøre en konkret forskel i dit arbejde med forretningsdrevet HR, og du vil indgå i et stærkt team, hvor du kan udfolde dine evner og blive udviklet og udfordret sammen med os.

Vil du med på holdet?
Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning snarest. Vi glæder os til at modtage den. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Martha Rygaard, Manager, HR Partnering, på tlf.: +45 30485649.

DSV – Global Transport and Logistics

DSV is a dynamic workplace that fosters inclusivity and diversity. We conduct our business with integrity, respecting different cultures and the dignity and rights of individuals. When you join DSV, you are working for one of the very best performing companies in the transport and logistics industry. You’ll join a talented team of more than 75,000 employees in over 90 countries, working passionately to deliver great customer experiences and high-quality services. DSV aspires to lead the way towards a more sustainable future for our industry and are committed to trading on nature’s terms.

We promote collaboration and transparency and strive to attract, motivate and retain talented people in a culture of respect. If you are driven, talented and wish to be part of a progressive and versatile organisation, we’ll support you and your need to achieve your potential and forward your career.

Visit DSV.com and follow us on LinkedIn, Facebook and Twitter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Horsens

Lignende jobs

  • Hr-leder i Hele Danmark

    HR-leder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • HR-leder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-leder i Århus

    Giver markedstendenser og løndata dig et kick? Og brænder du for at arbejde globalt med incitaments- og bonusprogrammer, som understøtter virksomhedens strat[xxxxx]iske mål og som er medvirkende til a..
    • HR-leder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i Horsens over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0