Rekrutteringsfirma

HR Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

DAHL står stærkt efter vellykket konsolidering, og som et naturligt skridt ophøjes HR til et strategisk fokusområde. Du skal derfor blandt andet udvikle området og integrere HR i fremtidens forretningsplaner. Højt på dagsordenen står HR-udviklingsarbejdet med fastholdelse og tiltrækning af medarbejdere ud fra DAHLs progressive tilgang til talent og karriere i advokatbranchen. Funktionens specifikke indhold og titel afklarer du i samarbejde med DAHLs direktion.

Stå i spidsen for strategiske HR-projekter
Du får det overordnede ansvar for de HR-strategiske leverancer samt udviklingen af HR-processer, hvor der bygges ovenpå et godt fundament. Derudover får du ansvaret for at sikre professionel drift af alle HR-processer og sikre, at de til enhver tid understøtter virksomhedens overordnede strategi, kultur og værdier. Du får en nøglerolle i fremtidens DAHL ved at stå i spidsen for en række strategiske HR-projekter samt øge holdånd og samarbejde i og på tværs af afdelinger. Det er et sigte, at DAHL skal være top-of-mind hos alle grupper af jurister – fra studerende til potentielle partnere, men i særdeleshed også segmentet derimellem.

Dine primære opgaver:

  • Scope, starte, forankre, drive, lede og implementere DAHLs overordnede People Strategi samt en løbende portefølje af HR-strategiske initiativer
  • Drive og videreudvikle de essentielle HR-processer, herunder sikre solid governance, rolleklarhed og effektivitet
  • Assistere i det operationelle og taktiske HR-arbejde ved behov
  • Selvstændigt identificere og implementere udviklingsprojekter på ad hoc basis. F.eks. inden for employer branding, workforce planning, karriereveje, præstationsledelse, talentledelse og kulturudvikling
  • Arbejde med personlig, faglig og kommerciel udvikling af partnerkredsen, herunder 1-1-sparring med 34 partnere
  • Ledelsesudvikling blandt afdelingsledere og partnere
  • Professionel håndtering af personalesager i tråd med virksomhedens værdier i tæt samarbejde med HR-afdelingens øvrige medarbejdere
  • Sikre at DAHL fortsat er en attraktiv arbejdsgiver og arbejdsplads
  • Varetage strategisk employer branding, herunder tiltrækning, rekruttering, onboarding, udvikling, forfremmelser og exits
  • Styrke og udbrede fortællingen om DAHL-brandet og virksomhedens progressive tilgang til talent og karriere

For at få succes i funktionen skal du inden for et år have sat en strategisk HR-retning og – vigtigst – have eksekveret på planerne. Derudover skal du have gjort dig umage for at forstå organisationen DAHL, som består af mange forskellige typer mennesker, og have bevist at du er i stand til at få alle med på den strategiske HR-udviklingsrejse.

Gennemslagskraft med udpræget situationsfornemmelse
Du har en længerevarende videregående uddannelse og erfaring fra lignende funktioner, hvor du har opbygget og anvendt en værktøjskasse med redskaber og metoder til selvstændigt at skabe solide resultater samt opnået en proven track record på din eksekveringsevne. Du har selv solid ledelseserfaring som leder og/eller ledelseskonsulent, herunder hands-on erfaring med transformationer og forandringsledelse i den private sektor. Det er en fordel, hvis du har arbejdet i rådgiverbranchen og/eller har erfaring med at navigere i en partnerdrevet virksomhed og den kompleksitet, det indebærer.

Som person tager du ejerskab og besidder en stærk gennemslagskraft, som du dygtigt justerer efter konteksten. Du evner at facilitere handling og skabe opbakning fra partnerkredsen og andre interessenter. Andre kender dig som en person, der har evner og erfaring til at sætte den strategiske dagsorden og skabe konkret opgaveløsning, og som helt grundlæggende gør sig umage. Du er en stærk kommunikator såvel skriftligt som mundtligt, har stor grad af selvstændighed og med et højt drive kan du lide at have travlt og har evnen til at eksekvere på en stor mængde opgaver, som kan variere fra små driftsopgaver til store HR-udviklingsprojekter. Din opgaveløsning er præget af en analytisk og struktureret tilgang til HR-strategiske projekter, som drives projektorienteret og med stort fokus på at sætte handling bag ordene.

Endelig er du et sted i dit liv, hvor du er klar til interessetid, da positionen kræver tilgængelighed og synlighed på virksomhedens forskellige lokationer i Viborg, Aarhus, Herning, Esbjerg og København.

Væsentlig aktør i en vækst-case
Du bliver en del af et ambitiøst team og et miljø præget af høj faglighed, engagement og ansvarlighed med fokus på udviklingen af DAHL. Virksomheden er i en spændende proces og del af en branche under markant udvikling. Som væsentlig aktør i en vækst-case bliver du udfordret på den gode måde og kommer med på rejsen, hvor du får et stort say på people-strategi og eksekvering.

Arbejdssted: Viborg/Aarhus/Herning


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 19.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Midtjylland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3