HR-konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

ALT-HR søger arbejdsmiljø- og HR-rådgiver med fokus på udvikling
Vil du være en del af et stærkt fagligt og dynamisk HR-team i en stor oganisation? Er du udadvendt og brænder du for at arbejde med mennesker? Og motiveres du af at være med til at udvikle ledelse i landbruget? Så har vi jobbet til dig her!

De primære opgaver, du skal løse hos ALT-HR, vil være

  • arbejdsmiljørådgivning, bistå ved udarbejdelse af APV, kemisk risikovurdering, bereskabsplaner mm. udarbejdelse af kontrakter, stillingsbeskrivelser, opstart samt andre ansættelsesretslige opgaver
  • sparring med landmand og medarbejdere om konflikthåndtering, LEAN-tavlemøder, arbejdsmiljø etc.
  • organisationsudvikling på bedrifterne
  • undervisning samt koordinering af kurser i ledelse og arbejdsmiljø.

Hvem er du? Vi forestiller os, at du er uddannet fx agronom, jordbrugsteknolog eller har anden relevant uddannelse og solid erfaring indenfor arbejdsmiljø og ledelse.

Du er god til at kommunikere og har en god forståelse for andre kulturer, da flere af de medarbejdere, vi rekrutterer og supporterer, er fra andre lande.

Du er fagligt stærk og har god erfaring med LEAN og arbejdsmiljø. Erfaring fra og kendskab til landbruget og de forskellige ansættelsesforhold i landbruget er en fordel.

Hvem er vi? ALT-HR blev etableret pr. 1. januar 2021 som en selvstændig virksomhed under LandboSyd. ALT-HR består af fire teams; lønservice, HR-rådgivning, arbejdsmiljø og rekruttering. Vi arbejder overordnet for at sikre landbrugsvirksomheder kompetente medarbejdere og skabe økonomisk og personalemæssig stabil udvikling. Du kan læse mere om os på althr.dk.

LandboSyd er en ambitiøs rådgivningsvirksomhed, der vil levere markedets mest værdiskabende rådgivning og service til det professionelle landbrug. Alt i alt er vi 150 dedikerede medarbejdere. Se evt. LandboSyd.dk.

Hvad tilbyder vi? Gode kolleger i et stærkt fagligt team, hvor en uformel omgangstone er prioriteret i en travl hverdag.

Du får et job med høj fleksibilitet og frihed til selv i en vis udstrækning at planlægge tid og opgaver.

Vi tilbyder et attraktivt ansættelsesforhold med god pension og gode muligheder for videreuddannelse.

Ansøgning og kontakt Er du klar til at søge jobbet som HR-rådgiver og teamansvarlig ved ALT-HR, glæder vi os til at modtage din ansøgning snarest muligt.

Vi tager løbende kandidater til samtale og forventer ansættelse pr. 1. februar 2022. Vi venter gerne på den rette profil til stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør for ALT-HR Dennis Calender på [email protected] eller telefon 6120 9508.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Aabenraa
  • Tirsdag den 14. december 2021

Lignende jobs

  • Headhunter / Partner

    [xxxxx] arbejder med rekruttering, headhunting, outplacement og management consulting til ledere og specialister i en række danske og udenlandske virksomheder. Vi er veletableret og resp..
    • HR-medarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøkoordinator B

    <p><strong>Arbejdsmiljøkoordinator B</strong></p><p>Hele Danmark som din arbejdsplads</p><p>Har du lyst til at bruge dine kompetencer inden for det HSE-fag..
    • HR-medarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøkoordinator B

    <p><strong>Arbejdsmiljøkoordinator B</strong></p><p>Hele Danmark som din arbejdsplads</p><p>Har du lyst til at bruge dine kompetencer inden for det HSE-fag..
    • HR-medarbejder
    • Esbjerg
    Få mere info
  • HR-praktikant hos Würth Danmark!

    HR-medarbejder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • HR-medarbejder
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1