HR-konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Brænder du for kompetenceudvikling og rekruttering? Og har du samtidig lyst til at arbejde som konsulent på Cabis mange forskellige eksterne projekter? Så er det dig, vi søger.

Du får det fulde ansvar for at udvikle og drive Cabis HR-aktiviteter, hvor strategisk og systematisk kompetenceudvikling af Cabis medarbejdere og rekruttering af nye medarbejdere vil være de væsentligste opgaver. Cabi er en mindre organisation med 33 medarbejdere, så du skal forvente at bruge cirka halvdelen af din tid på HR-aktiviteterne. Den anden halvdel af din tid vil du arbejde som konsulent sammen med yderst kompetente kollegaer på flere af Cabis projekter inden for udviklingen af et bæredygtigt arbejdsmarked i små og mellemstore virksomheder.

Sammen med kollegaer, kunder og samarbejdspartnere vil du indgå i Cabis arbejde for at udvikle innovative og anvendelsesorienterede metoder og værktøjer, der bidrager til at skabe værdi og fremmer et arbejdsmarked med plads til flere.

Du har allerede HR-værkstøjskassen på plads på et højt niveau både teoretisk og praktisk, og du ønsker samtidig at videreudvikle dig som rådgiver og konsulent i Cabi ved at komme ud i små og mellemstore virksomheder, hvor du hjælper med at forebygge sygefravær og udvikle en rummelig arbejdspladskultur til gavn for deres forretning.

Jobbet

Det bliver dit primære ansvar at sørge for en professionel drift af alle Cabis HR-processer. Med afsæt i Cabis strategi bliver det din opgave at afdække kompetenceudviklingsbehovet i organisationen og hos den enkelte medarbejder. Igennem udarbejdelse af udviklingsplaner i samarbejde med teamlederne vil du sørge for, at alle medarbejdere kontinuerligt tilbydes træning og udvikler deres kompetencer og derigennem opretholder et meget højt fagligt niveau. Du bliver derudover ansvarlig for rekrutteringsprocessen fra start til slut, når der skal rekrutteres nye medarbejdere til Cabi.

Du arbejder tæt sammen med Cabis HR-koordinator om rekrutteringsaktiviteterne. Spørgsmål ift. løn og overenskomster vil foregå i samarbejde med Cabis regnskabschef, der har det personalejuridiske ansvar.

Dine primære opgaver i HR-konsulent rollen:

  • I tæt samarbejde med Cabis administrerende direktør udarbejde HR-strategien
  • Analyse af kompetenceudviklingsbehov og udarbejdelse af udviklingsplaner
  • Ledersparring på alle niveauer i Cabi
  • Planlægning og gennemførelse af rekrutteringer og ansættelsesinterviews - herunder screening af ansøgninger
  • Planlægning og gennemførelse af læringsfora for hele eller dele af organisationen
  • Søgning af midler til kompetenceudvikling
  • Planlægning og gennemførelse af - samt opfølgning på - APV og ledermålinger i samarbejde med Cabis arbejdsmiljøorganisation


Cirka halvdelen af din tid vil du sammen med kolleger deltage i forskellige Cabi projekter, hvor du igennem oplæg, træning og ledelsesrådgivning af høj kvalitet skaber værdi for kunderne, som primært vil være små og mellemstore virksomheder i den private sektor. I konsulentrollen vil du løbende vidensdele med dine kollegaer omkring nye teorier og værktøjer på HR-området.

Personen

Du har en solid erfaring på HR-området som eksempelvis intern HR-konsulent eller HR-partner i en større organisation eller HR-chef i en mindre organisation. Det vil være en fordel, hvis du har samarbejdet med jobcentre om fx inklusion, fastholdelse, sygefravær og trivsel. Ligeledes vil det være en fordel, hvis du har arbejdet i en organisation med vidensmedarbejdere.

Du har en relevant teoretisk uddannelse inden for HR og ledelse, fx cand. merc., HD i organisation og ledelse eller lignende.

Det kendetegner dig, at du:

  • har gode formidlings- og kommunikationsevner, og du kan inspirere og rådgive dine kollegaer inden for HR-området
  • er en god lytter, der skaber en tillidsfuld relation til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere på alle niveauer
  • både trives med at håndtere overordnet planlægning på strategisk niveau og udførelse af konkrete opgaver på operationelt niveau
  • har en god forretningsforståelse, et godt overblik - og samtidig sans for den vigtige detalje
  • trives i en vidensorganisation, hvor alle har et højt uddannelsesniveau
  • har lyst til at udvikle dine kompetencer som konsulent på Cabis projekter.

Derudover har du kørekort og egen bil.


Dine muligheder


Du får en central rolle i en dynamisk og socialt ansvarlig virksomhed. Du bliver en del af en matrix-organisation med en varm og hjælpsom virksomhedskultur. Hovedkontoret er beliggende i Aarhus, hvor der sidder et team på 31 kollegaer. Herudover vil du have to kollegaer på kontoret i Storkøbenhavn. Cabi støtter op om videreuddannelse af medarbejderne og prioriterer gode personaleforhold og at være en attraktiv og rummelig arbejdsplads.

Hos Cabi får du:

  • job i et arbejdsområde, som har hele Danmarks fokus, og hvor du kan gøre en stor forskel
  • tilknytning til flere forskellige Cabi projekter og herigennem god mulighed for faglig og personlig udvikling
  • gode arbejdsforhold, herunder 37 timers arbejdsuge med fuld afspadsering, når du har haft lange dage
  • fleksibel arbejdstid afhængig af opgaverne, hvor kørsel er en del af hverdagen og en del af din arbejdstid.


Ansøgning


Cabi samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Janne Nissen hos GML-HR på 24948800 eller Partner Hanne Puggaard hos GML-HR på 40356931 for at høre mere om stillingen og få yderligere oplysninger. Alle henvendelser behandles fortroligt. Hvis du ønsker at komme i betragtning til denne stilling, bedes du venligst søge ved at klikke på knappen "Søg stillingen".

Kort om Cabi
Cabi arbejder målrettet for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Dette gøres ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme:


  • udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse
  • udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job
  • trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Cabi er et nonprofit-, selvejende videnshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Cabi har hovedkontor i Aarhus og kontor i Storkøbenhavn. Derudover har Cabi en masse gode og engagerede samarbejdspartnere rundt omkring i hele landet fra virksomheder, kommuner, styrelser, forskningsinstitutioner m.v.

Læs mere om Cabi på cabiweb.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Århus C
  • Søndag den 30. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
7. september 2024 4
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 4
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 5
20. august 2024 4
19. august 2024 4
18. august 2024 5
17. august 2024 5
16. august 2024 5
15. august 2024 6
14. august 2024 6
13. august 2024 6
12. august 2024 6
11. august 2024 6
10. august 2024 6
9. august 2024 6
8. august 2024 6