Vikarstilling: HR-koordinator (barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Århus C

Vi søger en dedikeret og kreativ HR-koordinator (barselsvikariat), der brænder for at arbejde med employer branding gennem sociale medier og de gode historier på både skrift og i video. Du vil få kontorplads i vores største afdeling i Aarhus med masser af dygtige kolleger. Så har du erfaring med HR, kommunikation og/eller sociale medier, og går du lige nu og leder efter et anderledes HR-job i en branche med fart på? Så er det måske lige dig, vi står og mangler som vikar for vores kollega Cathrine, der efter planen går på barsel til sommer.

Hvem er vi?

Ejner Hessel er en af Danmarks største bilforhandlere med 27 afdelinger rundt om i landet. Vi er autoriseret forhandler og værksted for mærkerne Mercedes-Benz, Ford, Renault og Dacia - i person-, vare- og lastbilssegmenterne. Hos Hessel beskæftiger vi omkring 1.400 medarbejdere inden for salg, værksted, lager og administration - og fælles for os alle er, at vi arbejder efter princippet: ”Et ord er et ord”. Derudover vil du også opleve, at vi hos Hessel arbejder efter grundtanken ”frihed under ansvar”. Dette er ikke kun en floskel - du vil nemlig, tidligt i dit ansættelsesforløb, opleve stort ansvar og selvstændighed med dine egne projekter og ansvarsområder.

Vi kan tilbyde dig et udfordrende job med fokus på HR, kommunikation og sociale medier, hvor du får rig mulighed for at sætte dit eget præg på dine arbejdsopgaver og komme med ideer til nye tiltag. Som HR-koordinator hos Ejner Hessel vil du arbejde tæt sammen med HR-chefen Jesper og HR-konsulenten Thomas, ligesom du naturligvis vil blive stillet over for en lang række opgaver som skal løses selvstændigt, da dine HR-kolleger ofte er på farten - på besøg i en af vores mange afdelinger. Du bliver en del af et lille men effektivt HR-team på snart fire personer, med fast kontorplads i vores største afdeling i Aarhus med ca. 200 ansatte. Derudover bliver alle vores 1.400 medarbejdere naturligvis dine kolleger og interessenter i det daglige arbejde. Da vi rent geografisk er spredt i mange byer over hele landet, kan nogle af dine arbejdsdage også foregå på landevejen sammen med kollegerne i HR, eller måske på egen hånd for at optage/reportere til en medarbejderhistorie eller et stillingsopslag til de sociale medier.

Dine kommende arbejdsopgaver vil være:

  • Tekstforfatning og opsætning af stillingsopslag.
  • SoMe annoncering.
  • Simpel videoproduktion til brug ved SoMe-annoncering (Adobe Premiere Pro).
  • Koordinering og kommunikation med kandidater og ansøgere - herunder ugentlig vedligeholdelse af diverse HR-databaser og processer ifm. rekruttering.
  • Fakturering ifm. annoncering på jobportaler og egne SoMe-kanaler.
  • Diverse ad-hoc opgaver.

Du er…

  • Formentlig uddannet på universitetet inden for kommunikation, informationsvidenskab eller anden relevant uddannelse.
  • Tryg ved at arbejde med kommunikation i både tekst og tale – da du her har konkret erfaring. Du har formentlig siddet i en HR-, marketing- eller kommunikationsafdeling i dit tidligere job.
  • Initiativrig, selvstændig og brænder for at prøve kræfter med HR og kommunikation i praksis.
  • Et kommunikativt talent der dog ikke løber skrigende bort, når der skal rettes en ekstra gang for komma og punktum.
  • Kreativ med en knivskarp, sproglig pen i tasken.
  • Udadvendt, empatisk og en udpræget teamplayer.

Stillingen løber som udgangspunkt fra 1. juni 2022 til sommeren 2023.

Kontakt HR-konsulent Thomas Hessel på telefon; 7211 5496 eller på mail; [email protected], hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Århus C

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1