Engagerede rekrutteringskonsulenter til [xxxxx]s rekrutteringsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Vil du arbejde med en opgave, som har stor betydning for kriminaliteten i samfundet og sikkerheden i de danske fængsler? I kriminalforsorgens rekrutteringsteam arbejder vi professionelt med at tiltrække fremtidens fængselsbetjente og transportbetjente. Med rekruttering på et højt fagligt niveau, bidrager vi til at øge sikkerheden i de danske fængsler og trygheden for alle landets borgere. Hvis du vil være en del af et team, som sætter baren højt, både i forhold til kvaliteten af vores arbejde og teamets trivsel, så er det måske dig vi leder efter?

I rekrutteringsenheden arbejder vi med rekruttering fra A til Z. Vi udvikler rekrutteringskampagner og skaber engagement på sociale medier. Vi laver inspirerende events og formidler job og uddannelse til potentielle ansøgeren og nysgerrigere borgere. I vores præsentationslastbil bruger vi både virtual reality og menneskeligt nærværd. Vi vejleder og screener ansøgere og vi tester og interviewer kandidaterne for at sikre, at vi ansætter de bedst egnede fængselsbetjente og transportbetjente. Til den opgave søger vi et antal profiler, som kan se selv sig selv i enten hele eller dele af opgaven.

Hvad tilbyder vi
Vi tilbyder at et team, hvor du får en høj grad af medbestemmelse og indflydelse. Du får dine egne ansvarsområder, så du selv kan præge og tilrettelægge dine opgaver. Du får mulighed for at udvikle dig fagligt og professionelt med en opgave, som har stor betydning for vores organisation, og for samfundet som helhed. Derudover bliver du en del af:

  • Et team, som vinder priser for vores markedsføring
  • En arbejdsplads, som vægter trivsel, udvikling og balance højt
  • En dagligdag, som veksler mellem skønne grønne omgivelser i Rude Skov, travle udadvendte formidlingsaktiviteter og roen på din egen hjemmearbejdsplads
  • En tværfaglig opgave, hvor du både arbejder med kommunikation, rekruttering og formidling, og hvor du kan bringe din faglighed, idérigdom og spidskompetencer i spil

Dine primære opgaver
Afhængigt af din profil skal du matche mindst et af rekrutteringsenhedens hovedområder:

Kommunikation og markedsføring af vores uddannelser på en bred vifte af kanaler i samarbejde med teamet og eksterne samarbejdspartnere
Screening, test og interview af kandidater til vores betjentuddannelser, herunder erfaring med testværktøjer og rekrutteringsprocesser
Skriftlig akademisk arbejde med udarbejdelse af indstillinger, rapporter, analyser, procesbeskrivelser, mv.

Dine opgaver vil først og fremmest knytte sig til dit hovedområde, men du skal være klar til at bidrage til den samlede opgaveløsning i teamet. Du må derfor forvente at blive certificeret i vores testværktøjer, bistå i kampagneaktiviteter og deltage i formidlingen af vores job og uddannelser i vores præsentationslastbil, på messer, folkemøder, mv.

Hvem er du?
Vi søger forskellige faglige profiler. Det vigtigste er, at du har en relevant videregående uddannelse, eller uniformeret baggrund, og at du kan se dig selv arbejde med hele eller dele af rekrutteringsopgaven. Du skal have lyst til at kaste dig ud i nye opgaver, hvor facit ikke er givet på forhånd. Du skal også have lyst til at sætte dig ind i det spændende fagområde, som kriminalforsorgen beskæftiger sig med. Og så skal du have lyst og mod på at arbejde med en opgave, som er rigtig svær, men langt fra umulig.

På det personlige plan forventer vi følgende:

  • Du har gode mundtlige og skriftlige formidlingskompetencer
  • Du er fleksibel i forhold arbejdstid og opgaver inden for rammen af en 37 timers arbejdsuge
  • Du er udadvendt og god til at samarbejde
  • Du udviser initiativ og tager ansvar for dine egne og teamets opgaver
  • Du kan fungere i en politisk styret organisation

Hvem er vi?
Stillingerne er på Uddannelsescenteret i Birkerød (Koncern Uddannelse), der er en del af Center for HR og Uddannelse i Direktoratet for kriminalforsorgen. Koncern Uddannelse beskæftiger ca. 70 ansatte og har afdelinger flere steder i landet. Koncern Uddannelse varetager bl.a. følgende fire hovedopgaver:

  • Rekruttering af fængselsbetjente, transportbetjente og værkmestre, inkl. centrale markedsføringsaktiviteter
  • Uddannelse af fængselsbetjente, transportbetjente og værkmestre til kriminalforsorgens institutioner
  • Uddannelse og efteruddannelse af anstaltsbetjente i Grønland
  • Strategisk kompetenceudvikling, efteruddannelse og kursusadministration for kriminalforsorgens medarbejdere

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er på 37 timer ugentligt og ønskes besat pr. 1. november 2022.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i Det Centrale Kriminalregister.

Arbejdssted
Ansættelsesområdet er Direktoratet for kriminalforsorgen. Tjenestestedet er Koncern Uddannelse, Uddannelsescentret i Birkerød, Biskop Svanes Vej 69, 3460 Birkerød. Du skal dog forvente en vis rejseaktivitet i hele landet i forbindelse med interviews, events og øvrigt opsøgende arbejde.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 37-38.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til uddannelseschef Mette Adamsen på tlf.: 72 55 39 36 eller mail: [email protected] eller enhedsleder for rekruttering Kenneth Andersen på tlf.: 72 55 39 33 eller mail:
[email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Birkerød
  • Onsdag den 07. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0