Vikarstilling: HR Consultant til barselsvikariat med praktisk erfaring indenfor rekruttering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Hedensted

aka Denmark A/S, Hedensted

Er du selvkørende og kan lide at have en bred berøringsflade i dit arbejde? Og har du lyst til at arbejde i en bæredygtig virksomhed, hvor dine idéer og initiativer forventes og tages seriøst? Så er du måske den barselsvikar, vi leder efter!

Som barselsvikar bliver du en del af en HR-afdeling på to, der supporterer Dakas 270 medarbejdere fordelt på seks enheder i Danmark. HR-afdelingen varetager ikke løn og overenskomstmæssige opgaver, så vi har gode muligheder for at fokusere på medarbejderfastholdelse og -udviklingsaktiviteter.

Du kommer til at referere til HR Development Manageren og kommer til at arbejde med et bredt felt af HR-opgaver, men hvor sikring af de rette kompetencer gennem rekruttering bliver dit fokus. Daka er i en spændende udviklingsfase, hvor du bliver en vigtig medspiller i at supportere organisationen til at nå vores fælles mål.

Hvad kan du forvente af stillingen?

Dine opgaver bliver et mix af både administrative og mere udviklingsorienterede opgaver. Du får bl.a. ansvaret for rekrutteringsopgaver, vores HR-system, artikelskrivning til vores interne medarbejderblad samt diverse ad hoc-opgaver.

Stillingen kræver et bredt samarbejde på tværs af virksomheden, og du skal have lyst til at indgå i de relationer og netværk, der kræves, for at du kan løse dine opgaver.

Daka Denmark A/S har en flad struktur, hvilket betyder, at der ikke behøver at være langt fra idé til handling – men det fordrer, at du selv byder ind og kommer med input.

Du skriver og taler dansk uden problemer, da det er vores koncernsprog. Du skal både være en dygtig kommunikatør og stærk skriftlig formidler, da jobbet kræver begge dele.

Du får arbejdsplads på Hovedkontoret i Hedensted, men der kan blive behov for, at du kører til vores andre lokationer i forbindelse med rekrutteringsopgaver. Derfor vil det være praktisk, hvis du har adgang til bil og kan anvende den i jobbet.

”Jobbet som HR Consultant er en god blanding af forskellige opgaver. Nogle kræver, at man er opsøgende og går i dialog med kolleger og ledere mens andre kræver, at man kan løse opgaver af mere administrativ karakter. Fælles for alle opgaver er dog, at man skal være selvkørende og tage ansvar for at få løst opgaverne indenfor deadline”. HR Consultant, Lærke Soffy Braad Klausen, Daka Denmark A/S

Hvem er du?

Du er en eminent kommunikatør og formår at samarbejde og tilpasse din kommunikation til forskellige persontyper. Du formår at skabe respekt omkring din person og være en troværdig sparringspartner.

Uddannelsesmæssigt kan der være flere indgange til stillingen. Vigtigst af alt, og afgørende for vores valg af kandidat, er, at du har min. to års rekrutteringserfaring – gerne fra en lignende funktion.

Du har erfaring med og været ansvarlig for hele rekrutteringsprocessen og har rekrutteret en bred vifte af forskellige profiler. Vi ser gerne, at du er certificeret i People Test Systems personlighedsanalyser, PTP og PTB – og har erfaring med at anvende dem i rekrutteringssammenhænge. Hvis du er certificeret i et andet rekrutteringsværktøj, ser vi også positivt på dette. Vigtigst er, at du har erfaring med at give tilbagemeldinger og føler dig tryg i rollen.

Samtidig kan du lide at arbejde med forskellige administrative opgaver og bliver bl.a. ansvarlig for opdateringer og nye funktioner i vores HR-system, MindKey. Kender du ikke systemet, får du en god oplæring i det, så du kan begå dig på egen hånd.

Derudover skal du bidrage med artikler til vores medarbejderblad, der udkommer fire gange om året og bliver i den forbindelse tilknyttet det team, der står for udgivelserne.

Hvem er vi?

Daka Denmark A/S er en mellemstor bæredygtig produktionsvirksomhed med fire forretningsområder bestående af Daka SARVAL, Daka SecAnim, Daka ecoMotion og Daka ReFood. Derudover hører datterselskabet Konvex AB, Sverige, under Daka Denmark A/S. Hovedkontoret for Daka Denmark A/S ligger i Hedensted lige ud til motorvejen.

I Daka Denmark A/S præges kulturen af en åben, ligeværdig og uformel kommunikation. Daka Denmark A/S ønsker at være en god og attraktiv arbejdsplads med engagement og initiativ, gensidig tillid og en god korpsånd. Kendetegnet ved Daka Denmark A/S er, at de ansatte trives og bliver hos virksomheden i mange år. Du kan læse mere på www.daka.dk.

Hvornår skal du starte?

Vi håber, du kan starte den 4. december, så du får en lille periode, hvor du overlapper med vores nuværende HR Consultant. På den måde kan vi give dig de bedste forudsætninger for en god oplæring. Barselvikariatet er på minimum 10 måneders varighed med mulighed for forlængelse.

Lyder vikariatet som HR Consultant som noget for dig?

Lyder ovenstående som noget for dig, bedes du sende os dit CV og din motiverede ansøgning, hvori du beskriver, hvad du kan bidrage med, senest søndag den 4. oktober. Alle ansøgninger behandles fortroligt og skal sendes via vores rekrutteringssystem. Vi indkalder til samtaler efter ansøgningsfristens udløb.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR Consultant, Lærke Soffy Braad Klausen, på mail: [email protected] eller telefon: +45 7928 4062.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 4. oktober 2020


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedensted.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Hedensted
  • Søndag den 04. oktober 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Hedensted

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Hedensted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Hedensted over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1