HR-konsulent med fokus på sygefraværsforebyggende initiativer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland søger HR-konsulent, der brænder for at understøtte ledere og skabe forandring

Er du en sparringspartner, som lederne vender tilbage til igen og igen, fordi du giver værdifuld sparring, støtte og rådgivning af høj kvalitet? Har du mod og initiativkraft til at understøtte kulturarbejdet i en stor offentlig virksomhed? Så er her det helt rigtige job for dig!

Vores nuværende dygtige forebyggelseskonsulent er rokeret til et lederjob hos os, og vi søger derfor en konsulent, der kan medvirke til at skabe fortsat høj fokus på forebyggelse af sygefraværet i vores institutioner. Høj trivsel og lavt sygefravær er højt prioritererede indsatsområde gennem hele ledelseskæden. Som vores nye kollega bliver du en del af et fagligt stærkt miljø med udfordrende opgaver, der har stor betydning for ledelsen og de strategiske ambitioner, Kriminalforsorgen har på personaleområdet.

Du får i jobbet mulighed for at udfolde dine evner bredt og være med til at skabe forandringer, så vi kan nå markante mål og mærkbare resultater.

Din nye arbejdsplads bliver Områdekontoret i Hobro. Du bliver en del af HR-enheden med reference til områdechefen for HR.

Dine opgaver

Du vil skulle indgå i det tværgående samarbejde i hele Kriminalforsorgen i regi af Taskforce Forebyggelse med henblik på samarbejde, koordinering og effektuering af den koncernfælles indsats. Din vigtigste opgave bliver at understøtte de lokale ledelser på områdets institutioner og i områdekontoret i arbejdet med at forebygge sygefravær. Du skal derfor have et godt blik for de lokale behov og perspektiver og samtidig kunne se de tværgående organisatoriske behov.

  • Din primære opgave bliver at understøtte implementeringen af de sygefraværsforebyggende initiativer, som lederne har fokus på i deres daglige ledelse
  • Du vil desuden blive tilknyttet Taskforce Forebyggelse, som er et tværgående hold med HR-konsulenter fra alle fire områdekontorer, der har den samme opgaveportefølje
  • Du bliver Kriminalforsorgen Midt- og Nordjyllands tovholder i Taskforce Forebyggelses temabaserede ledernetværksmøder, der forventes igangsat i efteråret
  • Du skal facilitere og være tovholder for behovsbestemte særligt forebyggende indsatser og projekter på udvalgte institutioner og matrikler
  • Du skal i samarbejde med 2 dygtige kolleger i HR-enheden understøtte institutionerne i det generelle arbejde med nedbringelse af sygefravær og opfølgning på arbejdet hermed
  • Endelig skal du yde ledelsessparring og fungere som proceskonsulent/underviser/facilitator generelt i forhold til HRs samlede opgaveportefølje

Hvem er du?

Dit talent for samarbejde, service og kommunikation betyder, at du hurtigt kan skabe et godt og respektfuldt samarbejde med vores institutioner. For at opnå succes i jobbet er det vigtigt, at du udstråler en naturlig autoritet, som du evner at balancere mellem at stikke fingeren i jorden og bruge din gennemslagskraft.

Det er afgørende, at du har de rette kompetencer til at understøtte ledere på et strategisk niveau. De kompetencer har du måske opnået fra et job som HR-partner eller lignende.

Vi forventer, at du

  • Har en akademisk uddannelse eller tilsvarende kvalifikationer
  • Har erfaring med ledelsesudvikling – gerne inden for sygefraværshåndtering og personaleledelse
  • Arbejder systematisk og har et godt blik for nødvendige administrative processer og opgaver
  • Er drevet af at skabe resultater selv samtidig med, at du gør andre gode
  • Har mod til at udfordre med en stærk fornemmelse for timing
  • Er idérig - men samtidig formår at omsætte de gode ideer til praksis
  • Er analytisk skarp med en initiativrig og løsningsorienteret tilgang til opgaverne

Om din hverdag

Din hverdag vil tage udgangspunkt i Kriminalforsorgen Midt- og Nordjyllands Områdekontor i Hobro. Her vil du have en afvekslende hverdag, med stor fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen og du vil møde dygtige og engagerede kolleger med forskellige fagligheder. Ofte vil du arbejde på områdets institutioner og her mødes med den lokale ledelse. Du vil have mulighed for løbende faglig sparring med HR-kolleger både i Områdekontoret, i de øvrige områder og i Direktoratet. Der må påregnes en del rejseaktivitet.

Løn og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat i henhold til gældende overenskomst afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Tjenestestedet er Områdekontoret i Hobro, Adelgade 75, 9500 Hobro.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer og ønskes besat pr. 1. august 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Hvem er vi?

Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland er ét af fire geografiske områder i Kriminalforsorgen og har cirka 1100 ansatte. Vi består af Områdekontoret i Hobro og 7 institutioner der dækker et udrejsecenter, 3 fængsler, 11 arresthuse, 3 KiF-afdelinger, 2 pensioner og Ungekriminalforsorgen.

Områdekontoret i Hobro varetager opgaver i tæt kontakt med institutionerne indenfor bl.a. resocialisering, klientsagsbehandling, sikkerhed, økonomistyring, daglig kapacitets- og belægsstyring samt HR-udvikling og personaleadministration.

Du søger stillingen via linket "Søg stillingen”.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest 18. juli 2021.

Vi forventer at holde samtaler i uge 29.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til områdechef for HR Lise Terkildsen på telefon 7255 3369.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Hobro
  • Søndag den 18. juli 2021

Lignende jobs

  • Arbejdsmiljøkoordinator B

    <p><strong>Arbejdsmiljøkoordinator B</strong></p><p>Hele Danmark som din arbejdsplads</p><p>Har du lyst til at bruge dine kompetencer inden for det HSE-fag..
    • HR-medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • HR-konsulent til barselsvikariat

    Vil du være med til at sikre en effektiv HR-support og udvikle vores Employer Branding? Værdsætter du en afvekslende hverdag og en stor kontaktflade til alle kollegaerne i organisationen? Så kig .
    • HR-medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Vikarstilling: HR-konsulent til barselsvikariat

    Vil du være med til at sikre en effektiv HR-support og udvikle vores Employer Branding? Værdsætter du en afvekslende hverdag og en stor kontaktflade til alle kollegaerne i organisationen? Så ki..
    • HR-medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • HSE Officer

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • HR-medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Hobro over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2