Rekrutteringsfirma

Rekrutteringskonsulent - Midtjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ikast

Alle har talent – hvad er dit? Hos PRO&CO hjælper vi vores kunder med at sætte det stærkeste hold gennem kundetilpassede rekrutteringsprocesser. Vi elsker at bringe talenter i spil, der hvor talentet kan gøre en forskel. Vi har travlt og søger efter en konsulent til vores eget team. Til dette job er vi på udkig efter dig, der har talent for at forstå andre mennesker, og som forstår, i hvilke rammer det enkelte talent kan lykkes. Er det dig, vi er på udkig efter?


Om jobbet
Som rekrutteringskonsulent kommer du til at arbejde med mennesket i centrum. Du får ansvar for at gennemføre hele rekrutteringsprocessen fra salgsmøde til ansættelseskontrakt for egne rekrutteringsopgaver. Processen tilpasser du til kundens behov under hensyntagen til kvalitetssikring af ansættelsen. Du vil få en eksisterende kundeportefølje. Du bliver en del af et fagligt og socialt stærkt team, som brænder for at arbejde med mennesker. Hos PRO&CO ønsker vi til stadighed at udvikle vores processer og følge med tidens trends. Du vil derfor blive en del af et udviklingsorienteret team, der sætter pris på faglig udvikling og med fokus på at skabe mennesker i vækst.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Kundemøder med firma- og produktpræsentationer
  • Jobdesign, kravprofilering og annonceudarbejdelse
  • Persontestning og casereviews
  • Kandidatudvælgelse og interviews
  • Outplacementprocesser og karriererådgivning

Om dig
Vi forventer, du har talent for at spotte og forstå menneskers forskelligheder. Du ser andres styrker og forstår dermed, hvad de har mulighed for at blive rigtig gode til, hvis de får lov til at arbejde med deres styrkeområder. Du har også talent for at vurdere den jobsituation, chefrelation og kulturelle ramme, som er gældende i den ansættende virksomhed. Det giver dig muligheden for at skabe succesfulde ansættelser. Du har en positiv udstråling og forstår, at arbejdet med mennesker i centrum kræver respektfuld professionalisme med kommunikation i øjenhøjde og høj etik.

Udover at have talent for at arbejde med mennesker er det et krav, at du allerede har erfaring med rekruttering enten som konsulent eller som ansættende leder, hvor du har ansat medarbejdere til egen afdeling. Med det fundament vil vi sørge for, at du får en grundig træning i arbejdsproces og værktøjer, ligesom du vil blive certificeret i vores testredskaber.

Du er dygtig til at kommunikere både i skrift og tale og på alle niveauer hos kunden. Du kommer til at arbejde med ansættelser i alle brancher, i hele værdikæden og på alle stillingsniveauer (dog kun funktionærstillinger), så du skal være hurtig til at sætte dig ind i nye ting og generelt have god forretningsmæssig flair for at sætte dig ind i kundernes virksomhed. Du kommer til at arbejde med flere rekrutteringsopgaver på samme tid, og skal derfor mestre at holde flere opgaver i gang parallelt. Det er vigtigt, at du kan drive dig selv og motiveres af at få opgaverne gjort færdige og i høj kvalitet.

For dig er det helt naturligt at opbygge gode relationer til dine kunder, så de kommer igen og benytter dig som fast sparringspartner. Din rekrutteringsperformance er dit vigtigste salgsværktøj. Har du allerede et godt netværk i det midtjyske, er det en fordel.

PRO&CO har været en aktiv spiller i rekrutteringsbranchen siden år 2000, og har skabt et solidt fodfæste i det midtjyske område, hvor virksomhedens særpræg er at løse opgaver med udgangspunkt i kundens behov og i øjenhøjde med kandidaterne. Se mere på www.proogco.dk.

Vi har ingen ansøgningsfrist og ansøgningerne behandles løbende med ansættelse hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ikast.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Ikast

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Midtjylland

    Teamets ambitionerDu bliver en del af Danmarks største vikarbureau med markedets højeste kundetilfredshed, hvilket forpligter. Vi arbejder hver dag på at få vores kunders behov for arbejdskraft til..
    • HR-medarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Midtjylland

    JobbetSom Staffing & Recruitment Manager i Logistics bliver du ansvarlig for dit eget team bestående af otte dygtige og ambitiøse Staffing & Recruitment Consultants og Assistents med fokus på kun..
    • HR-medarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Silkeborg

    HR-medarbejder søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg
    • HR-medarbejder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Herning

    HR-medarbejder søges til organisation/virksomhed i 7400 Herning
    • HR-medarbejder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Ikast

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Ikast over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Ikast over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
28. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1