HR-konsulent/specialkonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Kalundborg

Om jobbet

Er du fagligt ambitiøs, og har du lyst til at arbejde med HR og arbejdsmiljø i en kommune i en rivende udvikling, så vil gerne tilbyde dig et fedt job.

Vi har mistet en af vores dygtige HR-konsulenter, der er blevet chefkonsulent i en anden kommune, og vi søger derfor en, der kan gribe stafetten. Hvis det bliver dig, kommer du til at arbejde i en kommune, hvor vi samarbejder på tværs for at skabe bedre resultater, uanset om "vi" er kommunen som myndighed, frivillige borgere, institutioner eller virksomheder. Når vi samarbejder, skaber vi nærhed og sammenhæng, der gør kommunen til et godt sted at bo, leve, arbejde, uddanne sig og drive virksomhed i.

Vores kerneopgave i HR er at styrke organisationen, så den kan lykkes med den borgerrettede kerneopgave. Som HR-konsulent får du mulighed for at præge og udvikle vores ydelser, så vi skaber værdi for organisationen og dermed kommunens virke over for borgerne.

Det vil være rimeligt at sige, at det er en central stilling, for du bliver i givet fald ansat på en arbejdsplads, der tager HR-arbejdet seriøst, og hvor alle inviterer det ind. Vi har vedtaget en ny personalestrategi som kompas for vores arbejde, og den er vi nu ved at implementere. Så vi har mange opgaver på tavlen, som du sammen med dine kollegaer gerne skal komme på forkant med. Det er nødvendigt, så vi kan understøtte den gode udvikling, som kommunen er inde i som attraktiv arbejdsplads og bosted for borgerne.

Arbejdsopgaver og udfordringer:

Du skal være med til at løfte afdelingens brede opgaveportefølje indenfor HR-området, og særligt vil du skulle beskæftige dig med disse områder:

  • Aktivt arbejde med at nedbringe sygefraværet i hele organisationen, ved at understøtte og drive projekter, herunder at analysere data og arbejde strategisk med disse samt være en medspiller ifht. at arbejde med f.eks. stress og stresscoaching
  • Facilitere processer samt undervise på uddannelsesforløb
  • Udvikle og drive strategiske indsatsområder og projekter, både selvstændigt og som en del af projektgrupper
  • Medvirke til at sikre ambitiøse og relevante målinger på tværs af organisationen, både på leder- og medarbejderniveau og til at der følges op på dem
  • Udarbejdelse af rapporter af høj kvalitet
  • Understøtte konkrete HR-processer i hele organisationen

Herudover skal du forvente opgaver som udarbejdelse af indstillinger, notater og referater, tovholder og koordinator på indsatser og driftsopgaver i relation til varetagelse af arbejdsområderne.

Din profil

Kompetencer og profil:

Vi er åbne over for at ansætte en nyuddannet akademiker, men din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Vi ser lige så gerne, at du har nogle års erfaring med HR-opgaver, meget gerne fra en offentlig organisation. Det har givet dig et godt kendskab til at arbejde med strategiske projekter - både som projektleder og som projektdeltager, og du kan understøtte processer på alle niveauer i organisationen. Og så er der det med data, som du skal kunne arbejde med. Du har gode samarbejdsevner, er udadvendt og kan bevæge dig ubesværet på alle niveauer i kommunen - fra Direktionen til ledere og medarbejdere i organisationen. Du tager ansvar for dine og afdelingens arbejdsopgaver, og du kan formidle dine budskaber klart i skrift og tale.

Vi forventer at du:

  • har en relevant uddannelse og/eller erfaring inden for HR
  • kan arbejde projektorienteret
  • har faciliterings- og proceserfaring
  • har gode formidlingsevner
  • har flair for IT
  • har forståelse for eller erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation
  • evner at se sammenhænge på tværs og fra helikopterperspektiv, samt lyst og evner til at arbejde på både strategisk og operationelt niveau
  • udfordrer gængse metoder og ikke er bange for at afprøve nye ting
  • arbejder selvstændigt og tager ansvar

Derfor skal du vælge os

Vi er optaget af at være en stærk samarbejdspartner, og at vi byder ind med konkrete leverancer, der understøtter det strategiske HR-arbejde og kommunens udvikling generelt. I det kommende år har vi særligt fokus på rekruttering, onboarding og fastholdelse, håndtering af sygefravær og organisations­udvikling. Stillingens andet ben handler om arbejdsmiljø, hvor vi både har driftsopgaven og samtidig er i gang med en strategisk udvikling af arbejdet. Som stillingen er skåret nu, bliver du daglig leder af sikkerhedsarbejdet og tovholder på MED-aftalen og arbejdsmiljøloven og bliver go-to-person om arbejdsmiljøorganisation og kontakten til Arbejdstilsynet. HR handler også om data og tal, og det er vigtigt for, at du lykkes i stillingen, at du har det godt med at arbejde med og behandle data. Du skal også kunne li' og mestre at være involveret i en række forskellige HR-projekter og tværfaglige opgaver, der skal løses sammen med dine kolleger i afdelingen, og andre medarbejdere og ledere fra hele organisationen.

Vi tilbyder:

  • Meningsfuldt arbejde i en organisation, der påskønner det og dig
  • Rig mulighed for selv at sætte præg på de nævnte nøgleområder for stillingen
  • En høj grad af selvstændighed i planlægning og varetagelse af arbejdsopgaverne
  • Gode efteruddannelsesmuligheder
  • Du bliver en del af et team, der arbejder med HR-udvikling, rekruttering og arbejdsmiljø og får desuden andre kolleger i HR og Personale, der varetager det personaleadministrative område
  • God mulighed for sparring med kolleger og leder

Vi gør også en del for, at du kan balancere arbejde og privatliv, og du vil derfor også få mulighed for hjemmearbejde, og deltid er også en mulighed.

Vi sigter efter at ansætte en specialkonsulent, men det beror selvfølgelig på, hvad du kommer med.

Vi er en sammensat gruppe med forskellig baggrund, erfaring og kompetencer. Fælles for os er, at vi har humor og sætter pris på et godt grin. Det kan også være nødvendigt, for vores organisation forventer et højt serviceniveau, og det går vi også op i at levere. Vi går også foran som rollemodel ved de forandringer, som vi arbejder med i vores organisation. Du vil derfor passe godt ind, hvis det betyder noget for dig, at du og afdelingen leverer en god service, hvis du har en positiv tilgang til dine kolleger, og - ikke mindst - hvis du har humor og er i stand til at grine af dig selv. Det gør bestemt heller ikke noget, hvis du er parat til at sige din chef imod.

Vi vægter det sociale sammenhold i afdelingen og har en ambition om at mødes en gang i kvartalet i forlængelse af arbejdsdagen til kollega-spas.

Løn og ansættelsesvilkår

Efter gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere

Du kan kontakte Personalechef Søren Fussing på tlf. 2614 3557, mail [email protected] eller Chefkonsulent Jette Feldthaus på tlf. 5164 7747, mail [email protected]

Ansøgning

Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 18. november 2021.

Der vil blive afholdt samtaler den 23. november 2021.

Jobbet forventes besat pr. 1. januar 2022.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Kalundborg
  • Fredag den 19. november 2021

Lignende jobs

  • Recruiter

    When you’re part of [xxxxx], you’ll do challenging work, and be part of a team that values performance, quality and innovation. As part of a successful, growing global organizati..
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøkoordinator søges til psykiatri i rive...

    Vi søger en engageret og dygtig arbejdsmiljøkoordinator, der vil bidrage til at vedligeholde og forbedre arbejdsmiljøet i vores afdeling. Arbejdsmiljøarbejdet er et højt prioriteret område i p..
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Vikarstilling: Personalekonsulent til vikariat hos...

    Vi oplever en ekstraordinær hektisk periode og søger derfor en personalekonsulent til længerevarende vikariat. Forvent at arbejde både på vores kontor i Holbæk og i Kalundborg. Dine opgaver vil..
    • HR-medarbejder
    • Holbæk
    Få mere info
  • HR Konsulent – Styrk dine faglige kompetencer (20 ...

    Du vil i jobbet få mulighed for at videreudvikle dine faglige kompetencer inden for HR-Løn og Refusion. Vi overgår til nyt lønsystem i marts 2025, hvor du vil være en aktiv spiller i forbindelse me..
    • HR-medarbejder
    • Svinninge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1