Studentermedhjælper til studenterrekrutteringsteamet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Kongens Lyngby


DTU Kommunikations studenterrekrutteringsteam søger en studentermedhjælper til diverse administrative og praktiske opgaver, da vores nuværende studentermedhjælper skal på udveksling.

Om studenterrekrutteringsteamet

I teamet arbejder vi med at skabe kendskab til og interesse for ingeniørvidenskab og ingeniørprofessionen og med at informere om DTU's uddannelser og studiemiljø. Det sker bl.a. gennem events og aktiviteter som Åbent Hus, studiepraktik, engineering camp for piger, SRP-øvelser, ph.d.-besøg på gymnasier og Girls' Day in Science samt gennem print- og digitale medier som studiekataloger, uddannelsesfilm og uddannelsessider på dtu.dk. http://www.dtu.dk

Dine opgaver

Du kommer til at løse forskellige opgaver i tæt dialog med teamets øvrige medarbejdere. Mange af dine opgaver vil have relation til større events og aktiviteter, hvor du kommer til at indgå i opgaveløsningen både før, under og efter. Opgaverne kommer fx til at bestå i:
  • Opdatering af hjemmesider
  • Oprettelse af tilmeldingssystemer
  • Pakning af større forsendelser
  • Test af tilmeldingssystemer, spørgeskemaer m.v.
  • Udvikling af delaktiviteter til events, fx stjerneløb og quizzer
  • Diverse opgaver i forbindelse med afholdelsen af arrangementer, herunder opsætning og oprydning
  • Være vært for potentielle studerende i forbindelse med events, både fysiske og virtuelle


Du vil blive oplært i at bruge de nødvendige systemer, hvoraf de vigtigste er Sitecore (CMS), som vi bruger til at redigere DTU's hjemmesider, og ConferenceManager, som vi bruger til at håndtere tilmeldinger til aktiviteter og events.

Vi forventer, at du
  • er i gang med en videregående uddannelse
  • taler og skriver dansk og kan formulere dig klart og tydeligt i skrift og tale
  • er velstruktureret, løsningsorienteret og ansvarsbevidst
  • har teknisk flair og er god til at sætte dig ind i nye systemer
  • har kendskab til sociale medier på almindeligt brugerniveau
  • har lyst til at løse rutineprægede og praktiske opgaver, som kræver systematisk tilgang og blik for detaljen - eller nogle gange bare gåpåmod
  • har lyst til at løse udadvendte opgaver, fx at være vært for deltagerne i online studenterrekrutteringsevents, hvor du byder gæsterne velkommen og fortæller om dit eget studieliv


Det er en fordel, hvis du har et godt kendskab til DTU og DTU's uddannelser.

Arbejdstid

Vi forventer, at du i gennemsnit vil arbejde 10 timer om ugen. Du vil få mulighed for at tilrettelægge arbejdstiderne, så de passer med dit studie, dog primært inden for almindelig arbejdstid. I forbindelse med afholdelsen af events skal du regne med arbejde om aftenen.

Arbejdssted

Du vil blive ansat i Afdeling for Kommunikation og Medier og kommer til at indgå i afdelingens studenterrekrutteringsteam. Arbejdsstedet er DTU i Kgs. Lyngby.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere samt fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer. Ansættelsen løber, så længe du er aktiv studerende. Du vil blive lønindplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.

Tiltrædelse i august 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 8. august 2021. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV, eksamensbeviser og dokumentation for studieaktivitet.

Du er velkommen til at kontakte teamleder Marie Dinesen, [email protected], hvis du har spørgsmål til stillingen. Pga. ferie vil spørgsmål blive besvaret i uge 31.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN's 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i
  1. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Kongens Lyngby
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1