Ambitiøs HR-konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Motiveres du af at supportere ledere inden for en bred palette af HR-opgaver? Er du i stand til at finde pragmatiske og gode løsninger, og har du godt styr på overenskomster og generel personalejura, og samtidigt en god forståelse for HR-systemer? Så vil vi glæde os til at byde dig velkommen i Koncern HR på Danmarks Tekniske Universitet (DTU).

Din arbejdsdag som HR-konsulent
Dit arbejde vil bestå af mange forskellige HR-opgaver, og du vil ofte opleve, at ikke to dage er ens. Du vejleder både dine HR-kolleger, ledere og medarbejdere om generelle personalejuridiske forhold, bl.a. i forbindelse med ændringer i ansættelsesforhold, ved sygdom, ferie og barsel. Du vil desuden skulle understøtte rekruttering og ansættelse af nye medarbejdere. Herunder give tilbagemeldinger på personprofiler og udarbejde lønoplæg. Arbejdet som konsulent omfatter også HR-årshjulsopgaver som f.eks. de årlige lønforhandlinger og ferievarslinger.

På HR-konsulentområdet indgår vi alle i forskellige fagteams (HR-core, rekruttering, international mobility og HR-systemer), for at sikre relevant videndeling og faglig udvikling af hele området. Du forventes at deltage aktivt i udvikling og optimering af interne processer og bidrage til konceptudvikling i et af vores fagteams. Du vil også indgå i det løbende samarbejde med instituttet/enheden og også her arbejde med udvikling af HR.

Vi sørger for en god introduktion til dine opgaver, og du vil få 25 gode kolleger, som du kan sparre med i det daglige. Vi har desuden et rigtig godt samarbejde og en god holdånd i teamet.

Med gode relationer skaber vi gode løsninger
Koncern HR har ca. 85 medarbejdere og vi supporterer 35 DTU-institutter og enheder med tilsammen over 6.000 ansatte. Godt 1/3 af DTU's medarbejdere er internationale og repræsenterer 104 forskellige nationaliteter.

Koncern HR´s succes bygger på et tæt, professionelt og forretningsorienteret samarbejde med universitetets mange institutter og enheder. Det betyder blandt andet, at du vil arbejde tæt sammen med HR-partnere, HR-jurister og HR-koordinatorer i de tværfaglige teams omkring et institut/enhed. Du bliver en vigtig drivkraft og ankerperson i dette tværfaglige samarbejde i forhold til de HR-operative processer.

Det er afgørende, at du kan skabe gode relationer til dine institutter/enheder, og at du yder en forretningsunderstøttende og effektiv HR-service på et højt kvalitetsniveau.

Nogle af ugens dage vil du primært arbejde ude på de institutter/enheder, du er tilknyttet, og her kommer du helt tæt på instituttets/enhedens hverdag. Andre dage vil du arbejde fra Koncern HR, hvor du vil få rig lejlighed til at dele viden og sparre med dine kolleger i Koncern HR.

Professionel og betroet rådgivning
Arbejdet med HR og mennesker kræver vilje og kompetence til et bredt samarbejde samt evnen til at håndtere en vis uforudsigelighed. Koncern HR er en værdsat og betroet samarbejdspartner på DTU, som forventes at agere professionelt og serviceorienteret. Du skal derfor finde motivation i at levere god, forretningsorienteret rådgivning og trives i en travl, varieret og ofte uforudsigelig hverdag.

Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau, alternativt anden relevant uddannelse som f.eks. en kontoruddannelse med relevant erfaring inden for HR-området.

Du har stor erfaring med HR-administrative processer, herunder viden om lønforhold og ansættelsesretlig basisviden, gerne fra en større privat virksomhed eller gennem en ansættelse inden for det offentlige. Det vil være en stor fordel, hvis du har arbejdet med HR-administrative processer på et universitet. Du behersker desuden såvel dansk som engelsk på højt professionelt niveau.

Du kan strukturere og prioritere dine opgaver selvstændigt i en travl hverdag. Du er teamplayer og er god til at skabe relationer. Vi arbejder i forskelige IT-systemer, og det vil være en fordel, hvis du har forståelse for og god erfaring med at arbejde i administrative HR systemer.

Din arbejdsplads
På DTU bliver du en del af et universitet, hvor viden og uddannelse med et globalt perspektiv er omdrejningspunktet. Du får god introduktion til jobbet og herefter et spændende og udfordrende job i et internationalt anerkendt, akademisk miljø med stor holdånd og mulighed for faglig og personlig udvikling.

DTU værdsætter høj faglighed, godt kollegialt arbejdsmiljø og ønsker, at du løbende udvikler dig i takt med dit ansvar.

DTU tilbyder en fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden. Stillingen er en fuldtidsstilling på gennemsnitligt 37 timer pr. uge inkl. frokost.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC eller OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet.

Arbejdsstedet er DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt Vi skal modtage din online ansøgning senest den 9. august 2021. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Henrik Stein på telefon +45 29170717. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i medio august 2021.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN's 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Kongens Lyngby
  • Torsdag den 05. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1