HR specialist til udvikling af BI-rapporter og dashboards - Koncern HR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Drømmer du om at få lov til at udvikle BI-rapporter på HR området, og hjælpe DTU med at se og udnytte alle de værdifulde informationer og indsigter data kan give?

HR rapporteringsspecialist med fokus på BI-udvikling
Vi søger en kollega, som skal løfte udviklingen af vores HR rapporterings- og analyseområde til nye højder sammen med to andre kolleger i Koncern HR. Vi har et godt systemmæssigt ståsted, og vil gerne bruge vores data og rapportering på en mere aktiv, analytisk og strategisk måde. Dine primære opgaver bliver derfor at udvikle HR-rapporter og dashboards til brug for vores øvrige kollegaer i HR og ledere på hele DTU.

Du får en bred snitflade til resten af dine kollegaer i Koncern HR, hvor vi i alt er ca. 100 ansatte og skal også samarbejde med data- og systemfolk i resten af administrationen på DTU, eksempelvis fra IT og Økonomi.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af at:

  • Udvikle HR-rapporter i vores QlikSense miljø
  • Identificere og definere behov for nye HR-rapporter
  • Vedligeholde eksisterende rapporter
  • Levere data til årshjulsopgaver og processer
  • Levere data til diverse ad-hoc forespørgsler
  • Kravspecificere og bistå i at udvikle og vedligeholde basis HR-rapporter på vores Oracle platform
  • Indgå i en faggruppe på tværs af HR, som driver HR-dataområdet

Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du har en akademisk baggrund fx inden for HR, erhvervsøkonomi eller IT, men det vigtigste er, at du har erfaring og passion for at udvikle rapporter og analyser på HR-området.

Du trives med at være detaljeorienteret og kan sætte dig i dine kollegaers sted, og forstå hvad data og rapportering skal bruges til og har dermed en god forståelse for, hvad der er relevant. Vi forventer, at du selvstændigt kan tage ansvar for at udvikle den rette rapportering, og levere data som er relevante, forståelige og indsigtsfulde.

Samtidig skal du være god til at bevare overblikket i et stort og komplekst systemlandskab, og skal kunne lide at ”grave dybt”, når problemstillingerne bliver komplekse.

Derudover er du kendetegnet ved, at du:

  • Har erfaring med HR-data og rapportering
  • Har vist resultater med at lave effektfulde visualiseringer, dashboards o.lign.
  • Brænder for at udvikle fede rapporter og analyser
  • Arbejder forretningsvendt og kan forholde sig til indholdet i BI-rapporter, ikke blot det tekniske bag
  • Er Excel-nørd
  • Er detaljeorienteret


Det er en fordel, hvis du har viden om eller kendskab til SQL, QlikSense og/eller Oracle HCM og har erfaring fra en offentligt organisation.

Hvad tilbyder vi dig
Du bliver en del af en afdeling med masser af godt humør og fagligt stærke kolleger, hvor vi giver hinanden plads til at være sig selv. Vi har et stærkt fællesskab, godt samarbejde, og omgangstonen er uformel. Vi har i sektionen ansvar for organisationsudvikling på tværs af hele DTU, herunder digitalisering, data, rapportering og analyse. Vi har forskellige faglige kompetencer, men arbejder alle som enten projektledere eller specialister, på tværgående områder og projekter, der gør gavn på tværs af DTU.

På DTU bliver du en del af en af Europas førende forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Du kommer ind i en organisation, der har til formål at udvikle viden på internationalt niveau. Du kan se frem til at få en udfordrende og udviklende arbejdsplads med høj faglighed. Vi sørger selvfølgelig for, at du samtidig får den nødvendige sparring og kompetenceudvikling.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 16. december 2022. Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-dataspecialist Martin Hansen på 6037 7333 eller kontorchef Christina Colding Nedergaard på 2712 4533.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Kongens Lyngby
  • Fredag den 16. december 2022

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Kvistgård

    HR-medarbejder søges til organisation/virksomhed i 3490 Kvistgård
    • HR-medarbejder
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Kvistgård

    Are you passionate about safety and compliance and want to make a significant impact in a dynamic environment? Then this role might be for you! About the Role We are seeking an EHS Specialist..
    • HR-medarbejder
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Gentofte

    JOB TITLE - Senior Manager People Development LOCATION - Copenhagen (HQ) HOURS – Full time ABOUT THE ROLE: We have an exciting opportunity for a Senior Manager of People Development..
    • HR-medarbejder
    • Gentofte
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Gentofte

    JOB TITLE - People Development Director LOCATION - Copenhagen (HQ) HOURS – Full Time ABOUT THE ROLE: We have an exciting opportunity for a People Development Director to join our te..
    • HR-medarbejder
    • Gentofte
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0