Erfaren HR-konsulent med regionalt kendskab og åben dør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Bliver du motiveret af en to do-liste, der kunne se således ud?

  • Informér Anna om de nye barselsregler
  • Læs op på arbejdstidsreglerne for paramedicinere
  • Gennemgå Kims lønsammensætning
  • Klargør ansættelsen af konsulent

Så synes vi, at du skal læse resten af det her stillingsopslag.

Lige nu søger Præhospitalt Center nemlig en HR-konsulent, der blandt andet kan varetage ovenstående opgaver.

Vi søger en person, som kan hjælpe vores ansatte og ledelsen med at gennemskue komplekse personalejuridiske problemstillinger og processer – og som gør det med glæde.

Arbejdsopgaver

Du får rollen som centerets interne HR-kapacitet, der skal være behjælpelig med at svare på alt HR-relaterede mellem himmel og jord - eller i hvert fald vide, hvor du kan finde svaret.

Det vil kræve, at du har mangeårig erfaring med opgaver indenfor personaleområdet - gerne med forudgående kendskab til Region Sjællands organisering, arbejdsmetodik, rammer og retningslinjer.

Udover den fiktive to do-liste, vil opgaverne på dit hæve-sænkebord også omfatte:

  • Håndtering af arbejdstidsregler
  • Ferielovgivningen
  • Fratrædelser
  • Årlige lønforhandlinger
  • Rekruttering
  • Lokalaftaleforhandlinger
  • Medtidsaftaler
  • Fritvalgsordning

Dine naturlige sparringspartnere i hverdagen bliver vores drift- og planlægningskonsulenter, men du vil også kunne kontakte Region Sjællands overordnede HR-afdeling, der dog tager sig af tunge personalesager såsom fyringer og lignende.

Dine faglige kvalifikationer

Indgangen til jobbet som HR-konsulent er bred. Har du relevant uddannelsesmæssig baggrund - gerne i kombination med efteruddannelse og stor erfaring med lignende opgaver, er det et godt udgangspunkt.

Fordi du suverænt kommer til at fungere som vores levende HR-håndbog, skal du trives i en hel del selvstændigt arbejde med mange samarbejdspartnere.

Derudover ser vi gerne, at du er:

  • Struktureret og planlæggende
  • Serviceorienteret
  • Udadvendt og opsøgende

Det gør ikke noget, at folk omkring dig synes, at du er lidt af en regelrytter, for det er lige præcis sådan en, vi skal bruge. En venlig regelrytter, der bidrager til et godt arbejdsmiljø ved at udvise ro og sikkerhed på HR-området.

Du skal kunne se et lys i at være med til at skabe fundamentet for det kommende Ambulance Sjælland, hvis almindelige drift kommer til at skulle understøtte fra 1. februar 2024.

Vi tilbyder

Hvis du kan sætte flueben ud fra størstedelen af dette stillingsopslag, så er vi ikke i tvivl om, at vi kan få stor glæde af dig. Men du skal selvfølgelig også vide, hvad du får, hvis du vælger os:

På nuværende tidspunkt består Præhospitalt Centers administration af 15 medarbejdere, der er dedikerede i deres arbejde om at sikre Region Sjællands borgere et stærkt og trygt akutberedskab.

Afdelingen indeholder mange forskellige titler – fra ledelses- og økonomikonsulenter til special- og chefkonsulenter med data, løn og driftsplanlægning som arbejdsområde.

For os er det vigtigt med en uformel og sjov omgangstone, hvor alle skal kunne komme med inputs og idéer til løsninger af fælles problemstillinger. Vi dyrker ikke hjemmearbejde så meget, som man gør andre steder, men det kan selvfølgelig lade sig gøre ved behov.

Præhospitalt Center

Præhospitalt Center har omkring 130 medarbejdere, og er et virksomhedsområde på linjen med sygehusene og Psykiatrien i Region Sjælland. Vores vigtigste opgave er at sikre Region Sjælland professionel præhospital kvalitet indenfor akutberedskabet, befordring og uddannelse – i et innovativt og anerkendende perspektiv med borgeren i centrum. Mød centerets ledelse her.

Præhospitalt Center er i rivende udvikling, da vi til februar 2024 hjemtager en del af den ambulancedrift, som Falck på nuværende tidspunkt driver i Region Sjælland.

Tag gerne et kig på vores Facebook - og LindkedIn-profil, hvor du kan følge med i hverdagen i Præhospitalt Center.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Næstved
  • Lørdag den 22. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Næstved over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1