Vikarstilling: Ambitiøs HR-medarbejder med stor indflydelse (Barselsvikariat), Coolshop Nørresundby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Nørresundby

Mail Brænder du for HR og har du lyst til selvstændigt at prøve kræfter med alle aspekter indenfor personaleområdet? Har du din værktøjskasse i orden og motiveres du af at sikre trivsel og høj kvalitet i en travl hverdag? Så lyder du lige som den person, vi har brug for !

Da vores nuværende HR-ansvarlige skal på barsel, søger vi den helt rigtige kandidat til et spændende barselsvikariat, med mulighed for fastansættelse.

Coolshop HR er en lille afdeling med store ambitioner og du kommer efter en introduktion til at varetage funktionen alene, men med stor støtte og samarbejde fra virksomhedens ledere. Du får derfor rig mulighed for at præge og sætte rammerne for store dele af Coolshops personaleområde, og kan igangsætte nye initiativer og se resultaterne af dit arbejde meget hurtigt.

Du vil komme til at beskæftige dig med HR-drift og HR-udvikling og ud over at blive en stor del af vores kommende projekt med implementering af et nyt HR- og lønsystem vil du komme til at arbejde med:

  • Rekruttering og onboarding af funktionærer og timelønnede.
  • Udarbejdelse af kontrakter, tillæg, aftaler, mv.
  • Sparring og støtte til ledere i det daglige, herunder spørgsmål til ansættelsesforhold, vagtplanlægning, løn, overenskomst og personalejura.
  • Koordinering og støtte til lønsamtaler og medarbejderudvikling.
  • Analyse af medarbejderdata med henblik på sparring med ledere om fremtidige actions.
  • Kontakt og koordinering med eksterne om praktikordninger, elever, vikarer og øvrige samarbejder.
  • Sikre trivsel igennem kontinuerligt at drive og udvikle HR-området.


For at lykkedes i stillingen
er det afgørende, at du motiveres af at arbejde i en omskiftelig hverdag med forskelligartede udfordringer og et meget højt tempo. Du er verdensmester i prioritering af opgaver og til at holde overblikket og du er meget arbejdsom og målrettet.

Du har et stort gå-på-mod og har stærke evner til at eksekvere. Det er naturligt for dig at tage fuldt ansvar for dine opgaver fra start til slut og du trives i at arbejde selvstændigt og søge sparring, hvor der er behov.

Som person og professionel er du imødekommende, søger de gode samarbejder og tør at gå aktivt ind i udfordringer og du ved, hvor meget et godt grin kan hjælpe i en travl hverdag.

Du har mindst 3 års erfaring fra lignende rolle hvor du dagligt har arbejdet med rekruttering, personalejura, overenskomster og udvikling af organisationer. Du har stort flair for IT og er vant til at arbejde i Excel, og du taler og skriver engelsk på et højt niveau.

Vi tilbyder en spændende stilling i en resultatorienteret og internationalt ekspanderende koncern — som bare er lidt vildere, end alle andre.

Coolshop er en arbejdsplads med højt til loftet og masser af potentiale for udvikling, og en masse søde kollegaer, der gør mandag til fredag lidt sjovere end andre steder. Herudover har vi en række personalegoder, som du kan læse meget mere om her: https://jobs.coolshop.dk/

Hvem er Coolshop? Et billede siger mere end tusind ord. Derfor har vi sat en masse billeder sammen til en præsentationsvideo, der giver et meget godt indtryk af, hvem vi er. Hvis du er interesseret eller blot trænger til et godt grin, kan du se den her.


Ansøgning og spørgsmål


Opstart ønskes senest start august, men meget gerne før.

Vi gennemgår løbene ansøgninger og indkalder til samtaler, så send din ansøgning og CV allerede i dag.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Manager Lena Overgaard på telefon 7262 8640.

Send ansøgning

Eller kender du nogen, der vil passe endnu bedre? Fortæl dem det!

Mail


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Nørresundby

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1