Global Mobility-koordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Har du forståelse for organisationer, HR-processer og HR-driftsopgaver i internationalt perspektiv? Vi mangler en struktureret Global Mobility koordinator, hvor du vil blive ansvarlig for en række forskellige opgaver inden for Global Mobility området. Du kan se frem til at arbejde tæt sammen med dygtige HR kollegaer, rejsende kranfører, site managers og projektledere fra 10-15 ansættelseslande, ledere i organisationen, HR kollegaer rundt om i verden og eksterne leverandører.

Der foreligger også den enestående mulighed for at deltage i at få opbygget Global Mobility processer, politikker og strategier og derefter være med til at sikre, at disse bliver effektivt eksekveret.

Samarbejdsorienteret og uformel organisation

Du kommer til at arbejde i globale omgivelser på tværs af BMS Heavy Cranes lokationer. Stillingen er en del af BMS Heavy Cranes HR-organisation. Vi er et team af HR-professionelle, der fokuserer på at udvikle HR-praksis, støtte lokale administrative kollegaer med at implementere disse praksisser, støtte folks beslutninger på tværs af BMS Heavy Cranes-lokationer og sikre udrulning af BMS Heavy Cranes-standarder. Sparring og udvikling er i højsædet, og humøret er højt. Arbejdsmiljøet er uformelt, og arbejdstiderne er fleksible. Der lægges stor vægt på, at du er god til at skabe relationer og ønsker at bidrage til den fælles opgaveløsning i afdelingen.

Alsidig specialist stilling med bred berøringsflade

Som Global Mobility-koordinator vil du være placeret på vores hovedkvarter i Nørresundby og referere til Chief Legal & HR Officer; Anne Kaptain

Dine primære opgaver vil være at:

  • Drive vores globale mobilitets processer og være go-to person for ekspertise og alle relaterede aktiviteter
  • Drive og koordinere Global Mobility-aktiviteter internt med kollegaer på globalt plan.
  • Detaljeorienteret vedligeholde interne styringsværktøjer såsom Globale Mobility databasen og sørge for compliance.
  • Supportere internationale medarbejdere på henholdsvis nationale som internationale projekter og sørge for at al nødvendig dokumentation er på plads rettidigt.
  • Arbejde tæt sammen med leverandører for at sikre, at passende serviceniveauer opfyldes til støtte for Global Mobility’s målsætning.
  • Sikre løbende forbedringer af processer inden for Global Mobility, både på nuværende, men også på nye markeder (nye lande).
  • Arbejd tæt sammen med kolleger for at sikre, at politikker og processer er afstemt globalt på tværs af organisationen.
  • Levere data og benchmarking-analyser for fuldt ud at understøtte udvikling og implementering af øvrige HR strategier, -politikker og -processer.
  • Procesejer, support og administration af HRM-system, rejseforsikringer og rejsebookingssystem
  • Deltagelse i relevante nye projekter indenfor området, f.eks. implementering af systemer, nye tiltag (evt. efter egen anbefaling).

Det forventes, at du selvstændigt er i stand til at drive ovennævnte opgaver, selvom mange vil blive varetaget i samarbejde med kollegaer.

Om dig

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring fra en lignende stilling. Hvis ikke lige indenfor Global Mobility, kunne det være fra en HR-/personaleafdeling eller anden administrativ afdeling. Din uddannelsesmæssige baggrund er underordnet. Det vigtigste er, at du brænder for at tage hånd om vores rejsende kollegaer og er villig til at lære!

Det er vigtigt for at lykkedes i rollen, at du er struktureret, disciplineret, procesorienteret og omhyggelig med dit arbejde. Du trives med hurtigt at lære nyt og kaste dig over nye opgaver. Du er god til, at bevare overblikket og er vant til dagligt at prioritere opgaver.

Det er vigtigt for dig, at levere høj kvalitet i organisationen. Du kan navigere i en global kontekst og føler dig sikker i at kommunikere med mennesker på alle niveauer. Dvs. du ringer gerne ud til vores rejsende medarbejdere for at supportere dem på engelsk i processerne eller levere rådgivning til en leder, der sidder på den anden side af jorden.

Du er stærk skriftlig og god til at præsentere og kommunikere komplekse processer på en enkel og overbevisende måde.

Du behersker engelsk i både skrift og tale, har gode IT-kundskaber og bruger excel som det mest naturlige til at holde styr på data, og har samtidig lysten til at udvikle dine kompetencer inden for HR og Global Mobility.

Fleksibilitet og passion

Hos BMS Heavy Cranes A/S ønsker vi at præge den grønne omstilling, og vi tror på, at engagerede og passionerede medarbejdere leverer de bedste resultater. Vi arbejder hårdt på, at alle medarbejdere føler ejerskab og giver samtidig den frihed, der skal til, for at du trives og kan finde en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Ud over løn tilbyder vi en række personalegoder: Pensionsordning, sundhedssikring, en god kantineordning, fitnessrum i bygningen og meget fleksible arbejdstimer. Vi afholder årligt en julefrokost og sommerfest, men der er tilmed andre mindre arrangementer i årets løb så som tapasaften og fredagsbar.

Er du vores nye HR-koordinator til hovedkontoret i Nørresundby? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV ved at trykke på knappen ”søg stillingen”

Samtaler afholdes løbende, og vi ser i den grad frem til at høre fra dig.

BMS Heavy Cranes A/S er en førende international projektvirksomhed med unikke kompetencer inden for store løfteopgaver, servicering af vedvarende energiløsninger og infrastrukturprojekter. Hovedsageligt inden for vindmølleindustrien. BMS Heavy Cranes A/S er en 100% danskejet og velkonsolideret virksomhed med aktiviteter i en række europæiske lande samt USA, Australien, Rusland, Taiwan, Afrika og Vietnam. BMS Heavy Cranes A/S er en del af Enggaard koncernen. BMS Heavy Cranes A/S startede i 2011 og består i dag af ca. 500 fastansatte, engagerede medarbejdere fordelt på ca. 18 udenlandske enheder samt 5 kontinenter. Med vores globale tilstedeværelse er ønsket at præge den grønne omstilling på verdensplan. Vores hovedkontor er placeret i Nørresundby.

BMS Heavy Cranes A/S er en organisation med et højt tempo, hvor der fokuseres på løsninger og gode kunderelationer. Værdier med særligt fokus er: Konstant fokus på løsninger, fleksible planlægninger, ledelsen går forrest, altid at have den rette attitude samt at bruge smil og humor i hverdagen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Nørresundby
  • Fredag den 21. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1