Campus Bornholm søger medarbejdere til skolens løn- og personaleadministration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Skolens lønteam varetager en række opgaver inden for lønbehandling samt det personaleadministrative område, f.eks. ansættelseskontrakter, barsel, ferie, arbejdstid, sygefravær og fratræden.

Arbejdsdagene er til tider hektiske, og der er mange opgaver i luften.

Opgaverne vil primært bestå af:

  • Lønkørsler og lønkontrol
  • Håndtering af diverse HR-opgaver
  • Administration og support i forbindelse med tidsregistreringssystem
  • Vedligeholde stamdata og personalearkiv
  • Opgaver ved årsregnskab i samarbejde med resten af teamet
  • Kort og præcis vejledning af ledere og medarbejdere i hele organisationen i forbindelse med diverse overenskomstspørgsmål og lønspørgsmål
  • Ledelsesafrapportering og udførelse af ad hoc rapporter og analyser efter behov

Vi er ved at implementere et nyt tidsregistreringssystem for en stor del af skolens ansatte, og du vil få en vigtig rolle med at sikre en god og effektiv udrulning og anvendelse af dette tidsregistreringssystem. Vi har endvidere nyligt digitaliseret skolens personalearkiv, og her kræves initiativ og indsats for at sikre, at arkivet bliver GDPR-sikret, relevant og søgbart.

Vi påtænker at skifte vores blanketflowsystem, og du vil derfor få en vigtig rolle som medskaber af nye arbejdsgange i forhold til de forskellige blanketflows.

Vi tilbyder

Vi tilbyder to stillinger med frihed under ansvar i en dynamisk organisation blandt erfarne kollegaer, der arbejder godt sammen og holder humøret højt. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i det nye campusbyggeri, og du får kontaktflader til mange forskellige faggrupper og mennesker på tværs af Campus Bornholms uddannelser. Der er i stillingerne gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom der er mulighed for selv at præge stillingens indhold, og vi opfordrer til, at du gør din indflydelse på dit arbejdsområde gældende øjeblikkeligt. Du kommer til at indgå i skolens løn- og HR team med reference til skolens ressourcechef.

Dine kompetencer

Som person er du struktureret, initiativrig og ansvarsbevidst. Desuden er du nysgerrig og fleksibel i forhold til både eksisterende og nye opgaver. Du har et godt overblik og en høj arbejdskapacitet. Du sætter en ære i at overholde deadlines og sikre valid rapportering til tiden. Du er positiv, imødekommende, hjælpsom og proaktiv i din opgaveløsning, og du er vant til selvstændigt at tage hånd om dine opgaver samtidig med, at du trives med at samarbejde med dine kollegaer og gerne giver en hånd med, der hvor der er brug for det.

Vi forestiller os, at du er / har:

  • En kontoruddannelse, uddannelse inden for HR eller lignende.
  • Nogle års erfaring med opgaver inden for løn- og personale
  • Gode digitale kompetencer og interesse for digitale løsninger
  • Rutineret bruger af Officepakken, herunder Excel.
  • En analytisk og struktureret tilgang til opgaver
  • Interesse for at lære nyt, videndele og udvikle nye måder at løse opgaverne på
  • Er positiv og udadvendt

Vi arbejder i statens systemer og kendskab til disse (Statens Lønsystem og HR-løn) vil være en stor fordel.

Vi arbejder med Statens LDV og Statens Business Intelligence-løsning, og vi forventer, at du er indstillet på at tage ejerskab til disse værktøjer i dit daglige arbejde og anvende disse systemer til at analysere data og skabe rettidig, valid og letforståelig ledelsesafrapportering, der kan skabe værdi for skolens ledelsesbeslutninger.

Vi arbejder desuden med en generel LEAN-tilgang til opgaverne og arbejder fortløbende på at forenkle, kvalitetssikre, digitalisere og effektivisere vores arbejdsgange, og vi forventer, at du tager medejerskab for den fortløbende procesoptimering.

Vi søger en fuldtids- og en deltidsmedarbejder. Løn- ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC eller HK/Stat.

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte ressourcechef Signe Saabye Ottosen på tlf. 60121803 eller email: [email protected]

Ansøgning via skolens hjemmeside:

https://campusbornholm.dk/om-campus-bornholm/jobansogning/

Ansøgningsfrist er den 27. september 2021 kl. 12.00. Ansættelsesstart: Snarest muligt.

Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler tirsdag den 28. september.

Om Campus Bornholm

Campus Bornholm er Bornholms største uddannelsesinstitution. Skolen udbyder erhvervsuddannelser, gymnasialeuddannelser samt voksen- og efteruddannelser. Campus Bornholm er unik i Danmark. Ingen anden ungdomsuddannelsesinstitution favner så bredt og tilbyder så bred en vifte af uddannelser – i samme organisation og på samme adresse.

Er du tilflytter?

Bornholm har en aktiv tilflytterstrategi, og regionskommens tilflytterguides tilbyder information, råd, vejledning og hjælp, hvis man overvejer at flytte til Bornholm. Se med på www.flyttilbornholm.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Rønne
  • Mandag den 27. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Rønne over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1