Konsulent til arbejde med personprofiler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Ønsker du at blive en del af et profil- og konsulenthus i stærk udvikling, og vhar du erfaring med HR-arbejde og udviklingsprocesser – så læs videre. Vi søger en selvstændig og initiativrig konsulent, der er fagligt dygtig og som kan lide kundekontakt.

PeopleTools er en specialiseret testvirksomhed. Vi udvikler og sælger erhvervspsykologiske profilværktøjer til rekruttering og udvikling (personprofiler og kognitive testværktøjer). Vi ejer værktøjerne, som vi vedligeholder og udvikler – i samarbejde med vores mange brugere. Vores kerneopgave er at vækste anvendelsen af vores profiler og supportere vores mange kunder, der har medarbejdere, som anvender vores værktøjer.

PeopleTools er også en konsulentvirksomhed. Vi løser en række opgaver for kunder, hvor vores værktøjer er en central del. Det er dels opgaver med personvurdering i forbindelse med rekruttering, men også leder- og teamudviklingsprocesser, hvor tests er en del af opgaveløsningen.

Jobbet

Vi søger en konsulent, der der skal medvirke i certificering af nye brugere, løse konsulentopgaver og generelt rådgive kunderne i det daglige. Du kommer til at arbejde tæt sammen med resten af teamet, og vil hurtigt få ansvar for enkelte opgaver, men mulighed for at lære nye områder og prøve dig selv af.

Vores kunder er forskellige, da vi både arbejder med små og store virksomheder, offentligt og privat. Fælles for kunderne er, at de efterspørger en høj kvalitet i vores værktøjer og stærke kompetencer, når vi rådgiver. Vi har stor fleksibilitet i vores service og forretningsmodeller. Vi gør os umage med at levere høj kvalitet i vores produkter, ydelser og services – vi går lidt længere HVER gang.

Personen

Den ideelle kandidat kan have mange indgangsvinkler, men du kan arbejde selvstændigt og har formentlig et par års erfaring fra et job med undervisning, rekruttering eller andre udviklingsprocesser. Det er en fordel hvis du har kendskab til profilværktøjer, men ikke et krav.

Du har følgende faglige kompetencer:

  • Du er vant til intern eller ekstern kundekontakt og kan lide den del af arbejdet.
  • Du skal være god pædagogisk og have mod på undervisning og konsulentarbejde.
  • Du er en dygtig kommunikator og overbevisende både på skrift og i tale og behersker diverse platforme og medier.
  • Du har formentlig en akademisk uddannelse – måske som psykolog, men andre uddannelser kan også være relevante.

Du har følgende personlige kompetencer:

  • Du er åben og kommunikerende og har samtidig en god situationsfornemmelse, så du lytter til og fornemmer, hvad der er hensigtsmæssigt at gøre i mødet med andre mennesker.
  • Du er præstationsorienteret, vedholdende og arbejdsom, så du når de mål, vi sætter sammen.
  • Du er selvstændig, initiativrig og opsøgende i forhold opgaver, relationer og nye muligheder.
  • Du er omhyggelig med detaljerne, når det kræves og lever op til høje etiske standarder i dit arbejde.
  • Du har overblik og evner at agere i en kompleks hverdag med mange forskelligartede opgaver.

Rammerne

I PeopleTools er der en flad struktur, hvor alle bidrager til, at tingene flyder, og ingen er for fine til at kopiere og lave kaffe. Vi er et mindre team af dedikerede ansatte, som sætter vores fagligheder forrest. Vi sparrer med hinanden og sætter pris på et såvel fagligt som humørfyldt samarbejde. Som konsulent aflønnes du med fast løn.

Arbejdsstedet er som udgangspunkt Skanderborg, men vi er meget fleksible med arbejdstid og hjemmearbejde.

Processen

Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende og satser på at afslutte processen i oktober måned. Vi venter dog gerne på den rigtige kandidat og glæder os til at byde næste medlem velkommen på holdet.

PeopleTools er en af Danmarks førende virksomheder inden for værktøjer til personvurdering. PeopleTools har en høj etik på området og leverer produkter af høj kvalitet, som er funderet i den nyeste forskning. Vi er samtidig optaget af individuel kundeservice. PeopleTools’ vision er at være:

En anerkendt leverandør af værktøjer til værdiskabende HR-processer og forretnings-/ledelsesudvikling, baseret på stærke kunderelationer, høj kvalitet og fleksibel forretningstilgang.

PeopleTools holder til i gode rammer centralt i Skanderborg. Vores kontor er også hjemsted for flere andre virksomheder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Skanderborg
  • Fredag den 22. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0