HR-konsulent til Team Jura

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Brænder du for at videreformidle din viden i sparringen med Absalons chefer og ledere? Har du erfaring med personalejura? Så er her måske en stilling for dig.

Da vores tidligere kollega har fået stillingen som teamleder i vores team, søger vi nu en engageret HR konsulent, der sammen med de øvrige tre konsulenter i Team Jura, skal løfte en bred vifte af opgaver inden for HR området. Vi har brug for dig, der har lyst til at gå i dialog med chefer og ledere på det personalejuridiske felt.

Med vores arbejde er vi med til at sikre, at Absalon kan levere uddannelser af høj kvalitet, hvor de studerende er i centrum. Absalon er en professionshøjskole i vækst med et stærkt fokus på den bedste undervisning, studieengagement og regional forankring. Vi udbyder tretten uddannelser i otte byer, et efter- og videreuddannelsesprogram i vækst og en stærk vækst inden for forskning og udvikling.

Din profil
Du skal have lyst til at indgå i et team, hvor der er mange forskellige opgaver. Det kræver både evnen til fordybelse, men også evnen og viljen til at arbejde i et miljø, hvor tingene går hurtigt. Derfor er det væsentligt, at du kan genkende dig selv i følgende:

Du vægter den juridiske rådgivning højt. Du har erfaring med og indblik i personalejuridisk rådgivning. Det er vigtigt for dig, at være en sparringspartner til ledelsen, og medvirke til at skabe de bedste løsninger til gavn for Absalon. Du har kendskab til blandt andet forvaltningsret og offentlige overenskomster.

Du er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt. Det ligger dig naturligt at kommunikere målrettet og relevant. Du lægger vægt på klar og tydelig kommunikation med et passende detaljeringsniveau, så budskabet trænger klart igennem, da du ved at kommunikation omkring jura, ofte kan være kompliceret.

Du arbejder struktureret og systematisk med dine opgaver. Du er imødekommende, tillidsvækkende og god til at gå i dialog. Du kan lide at videndele og arbejde i samspil med dine kolleger. Du går systematisk til dine opgaver med ansvarsbevidsthed og kvalitet.

Derudover forventer vi os, at du:
  • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, som f.eks. cand.jur., el. lign. eller kontoruddannelse
  • flere års erfaring med personalejura
  • har erfaring fra en politisk styret organisation


Dine arbejdsopgaver
Team Jura leverer tværgående HR ydelser gennem rådgivning, ledelsessparring og administrative HR processer. Derudover har vi ansvaret for Absalons personalejuridiske arbejdsgange, processer og procedurer.

Support og sparringspartner for ledelsen. Med afsæt i din juridiske viden, vil du indgå som sparringspartner og rådgiver for vores chefer og ledere. Her vil du få en vigtig rolle i at guide lederen inden for den personalejuridiske ramme og også deltage i tjenstlige samtaler samt bistå ledelsen i eventuelle forhandlinger med de faglige organisationer.

Rekruttering og ansættelser. Du får en administrativ rolle i at hjælpe ledelsen med rekrutteringsprocesser. Nogle af de skridt der er i den proces, vil være at udarbejde og oprette stillingsopslag, indhente oplysninger til brug for ansættelse, udarbejde lønaftaler, ansættelseskontrakter, samt oprette nye medarbejdere i vores systemer.

Elevansvarlig. Denne opgaver rummer blandt andet rekruttering af og administration af alle elevforløb på Absalon, samt samarbejdet med de forskellige erhvervsskoler. Det vil blive dit ansvar, i samspil med de afdelinger eleverne besøger i deres elevtid, at tilrettelægge elevernes forløb, så de bliver fagligt dygtige og klædt på til at blive attraktive medarbejdere i deres fremtidige jobs efter endt uddannelse på Absalon.

Udviklingsorienterede projekter. Vi arbejder løbende på at optimere vores HR-processer. Det indebærer at udvikle, implementere og evaluere nye systemer og arbejdsgange. Et eksempel på et projekt, som vi arbejder med lige nu, er vores projekt med at digitalisere en række arbejdsgange og gøre rekrutteringsdelen enklere og lettere for vores ledere og os selv.

Dine kolleger
Team Jura er organiseret under HR og Kommunikation, som samlet består af 30 medarbejdere og er en del af fællesfunktionerne. Vi er opdelt i fem teams; Løn, Jura, International, Ekstern kommunikation og Organisation. I Team Jura er vi i alt fire HR konsulenter, en studentermedhjælper og en teamleder. Vi skal snart dele kontor med Team Løn.

Du vil indgå i et velfungerende team med dygtige og engagerede kolleger. Vi lægger vægt på en tæt dialog og at dele vores viden med hinanden. Vi sætter pris på en god og uformel tone i et seriøst samarbejde, hvor vi alle har kvalitet og samarbejde i fokus - også når det brænder på. Vi holder af et godt grin – også på de dage hvor det hele går lidt stærkt.

Vi glæder os alle til at flytte ind i vores nybyggede Campus Slagelse til foråret, som også vil blive dit primære arbejdssted (men er også lidt bekymret for vægten, med det udvalg vi får i kantinen).

Læs mere om os på www.pha.dk (https://phabsalon.dk/)

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område.
  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. maj 2021.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte teamleder Jette Vang Mouritsen på telefon 7248 1243 eller HR konsulent Tanja Mailand på telefon 7248 1249.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest onsdag den 10. marts 2021.
  • Vi forventer at holde 1. samtale onsdag, den 17. marts og 2. samtale fredag den 19. marts 2021.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 13 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Slagelse
  • Onsdag den 10. marts 2021

Lignende jobs

  • Recruiter

    When you’re part of [xxxxx], you’ll do challenging work, and be part of a team that values performance, quality and innovation. As part of a successful, growing global organizati..
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøkoordinator til Kalundborg

    Vi leder efter en dygtig AM-koordinator, gerne med erfaring inden for byggeriet, der motiveres af at være en del af en virksomhed med fart på. Hvis du trives med at have en bred kontaktflade, e..
    • HR-medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Rekrutteringssupporter - Studiejob

    Job Advertisement: Student Helper - Part-Time Recruiter SupportCompany: PeopleValue ApSLocation: Hybrid / Langebjerg 1, Trekroner 4000 RoskildeHours: 5-7 hours per weekPosition: Student H..
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøkoordinator søges til psykiatri i rive...

    Vi søger en engageret og dygtig arbejdsmiljøkoordinator, der vil bidrage til at vedligeholde og forbedre arbejdsmiljøet i vores afdeling. Arbejdsmiljøarbejdet er et højt prioriteret område i p..
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1