Rekrutteringsfirma

Kunde- og Personalekonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Forstil dig at komme med på en rejse fuld af oplevelser og personlig vækst!

LUBI Vikar & Rekruttering søger en proaktiv kunde- og personalekonsulent, så har du dit ”sælger-gen” på plads, et stort drive og kender fordelen ved at arbejde proaktivt, så er dig vi søger!!!

Vi er et landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau.

Vi servicerer en stor række virksomheder på landsplan, og du vil blive en del af en dynamisk arbejdsplads med glade kollegaer, loyale kunder og et frisk team. Skab succes sammen med passionerede kollegaer som brænder for at gøre en forskel hvad end det er i relationen til kunder eller kandidater.

Din fornemmeste opgave vil være at servicere vores kunder, skabe ny relationer og dermed skabe merværdi for virksomheden. Hos LUBI Vikar & Rekruttering er vores kerneopgave dialog omkring behovsafklaring – om det er kundens behov eller kandidaternes drømme der klarlægges. Dette vil være en stor del af din nye rolle som vores kollega og medspiller.

Samtidig er det en selvfølge for dig af screene efter nye kandidater til vores database. Herudover vil du afholde samtaler med nye kandidater for at afdække jobkompetencer og kvalifikationer.

Vi forventer at du trives med administrative opgaver og du syntes at det er spændende med kontakt til kandidater og virksomheder. Du arbejder effektivt og resultatorienteret med dine opgaver.

Din vilje, dit engement og din positive indstilling gælder både over for kunderne, kandidaterne og for din kollegaer. Måske du allerede har et godt virksomhedsnetværk som skal serviceres.

Vi søger en medarbejder med erfaring fra branchen, som vil yde en ekstra indsats for at skabe resultater – du skal være god til at skabe og vedligeholde virksomhedsrelationer. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning til [email protected] allerede nu.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, og håber meget at du bliver en del af vores fælles fremtidige rejse hos LUBI Vikar & Rekruttering!

Kunde- og Personalekonsulent


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Slagelse

Lignende jobs

  • Recruiter

    When you’re part of [xxxxx], you’ll do challenging work, and be part of a team that values performance, quality and innovation. As part of a successful, growing global organizati..
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøkoordinator til Kalundborg

    Vi leder efter en dygtig AM-koordinator, gerne med erfaring inden for byggeriet, der motiveres af at være en del af en virksomhed med fart på. Hvis du trives med at have en bred kontaktflade, e..
    • HR-medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Rekrutteringssupporter - Studiejob

    Job Advertisement: Student Helper - Part-Time Recruiter SupportCompany: PeopleValue ApSLocation: Hybrid / Langebjerg 1, Trekroner 4000 RoskildeHours: 5-7 hours per weekPosition: Student H..
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøkoordinator søges til psykiatri i rive...

    Vi søger en engageret og dygtig arbejdsmiljøkoordinator, der vil bidrage til at vedligeholde og forbedre arbejdsmiljøet i vores afdeling. Arbejdsmiljøarbejdet er et højt prioriteret område i p..
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1