Studentermedhjælper til rekruttering af frivillige

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Storkøbenhavn

Til Røde Kors Hovedstadens indsats for rekruttering af frivillige søger vi en skarp studentermedhjælper med et smittende engagement, som er god til at organisere og formidle.

Stillingen

Røde Kors Hovedstadens bærende princip er medmenneskelighed gennem frivillig indsats. Som studentermedhjælper er en af dine vigtigste opgaver at sikre den gode velkomst for potentielle og nye frivillige. Dine ansvarsområder omhandler rekruttering, onboarding og fastholdelse af frivillige, i tæt samarbejde med vores konsulent for området.

Vi er en agil arbejdsplads, der hele tiden arbejder for at skabe de bedste rammer for at motivere og fastholde frivillige. Vi har en ambition om at vejen fra interesse til opstart skal være kort og perioden som frivillig lang. Vi er derfor proaktive og fleksible i forhold til at tilpasse os frivilliges forskellige profiler og behov. Vi søger dig, der kan balancere et arbejde, hvor både detaljen og den store helhed er afgørende, og som synes det er sjovt at få ansvar og blive kastet ud i nye opgaver.

Ansvarsområder og opgaver

Arbejdet indebærer understøttelse og supervision af vores frivillige rekrutteringsteam, der vejleder og screener interesserede via telefon og mail. Opgaverne indebærer bl.a.:

- Rekruttering, oplæring og understøttelse af frivillige i rekrutteringsteamet.

- Telefonisk kontakt med potentielle frivillige, for at afdække deres interesser, kompetencer og herudfra matche dem med et frivilligjob.

- Udvikling, opdatering og kvalitetssikring af teamets online database og værktøj.

- Sikre opfølgning på frivilliges opstart og fastholdelse i organisationen.

Herudover får du administrative opgaver i forbindelse med planlægning, afvikling og opfølgning på oplæg og arrangementer med fokus på rekruttering og onboarding. Du arbejder tæt med det frivillige team af oplægsholdere. Dine opgaver vil fx være:

- Administrative opgaver i forbindelse med planlægning, afvikling og efterfølgende opfølgning og evaluering på Informationsmøder for potentielle frivillige og Velkomstmøder for nye frivillige.

- Formidling og afholdelse af oplæg, der skal rekruttere og motivere frivillige.

- Tilrettelæggelse, facilitering og kvalitetssikring af Informations- og Velkomstmøder.

- Rekruttering, oplæring og koordinering af frivillige oplægsholdere.

Som studentermedhjælper har du til opgave at sikre løbende ajourføring af platforme og kommunikationskanaler, så vores website og eksterne sider er opdaterede på, hvor behovet for frivillige er størst. Du vil derfor have opgaver inden for:

- Løbende kommunikation med ansatte og frivillige ledere for at sikre overblik over, hvor der er særligt stor behov for frivillige og frivillige ledere.

- Hjemmesideopdatering og vedligehold af dedikerede sider, der omhandler rekruttering og nye frivillige.

- Udarbejdelse og opdatering af materiale, der formidler viden om vores aktiviteter på en let forståelig måde for potentielle og nye frivillige.

Ønsket profil

Røde Kors Hovedstaden ønsker en studentermedhjælper, der:

- kan arbejde selvstændigt og systematisk, er detaljeorienteret og kan bevare et stort overblik.

- er god til at organisere, koordinere og har øje for udvikling og optimering.

- er udadvendt, kan lide at være på og motiverer andre gennem et smittende engagement.

- er god til og har erfaring med at formidle foran en større gruppe.

- har teknisk snilde ift. at navigere i og optimere digitale processer.

- erfaring med frivilligt arbejde er en stor fordel.

- er under uddannelse, sikkert på en videregående uddannelse, og har gerne 1,5-2 år tilbage af studiet.

Yderligere information

Timeantallet er 15 timer pr. uge og løn efter gældende overenskomst: 161,50 kr./time inkl. 17,1 % pension. Din arbejdstid vil skiftevis ligge inden for normal arbejdstid i forbindelse med administrative opgaver og i aftentimer i forbindelse med frivilligarrangementer, teammøder og vagter i frivilligteamet. Enkelte arbejdsdage i weekenden kan forekomme.

Din arbejdsplads vil være Røde Kors Hovedstadens sekretariat på Nordre Fasanvej 224, 2200 København N. Du får stillet arbejdstelefon og delt kontorplads til rådighed. Tiltrædelse 01. oktober.

Har du spørgsmål om stillingen kan du kontakte Emilie Schapira på 22 49 63 12 ml. kl. 09:00-10:00 i uge 32 og 33. Samtaler forventes afholdt i uge 34.

Om Røde Kors Hovedstaden

Røde Kors Hovedstaden har eksisteret siden 1917 og er den største lokalafdeling under Røde Kors i Danmark. Vi er omkring 3.000 frivillige og 30 medarbejdere, som lægger tid og energi i mere end 50 forskellige aktiviteter til gavn og glæde for de mest udsatte i vores lokalområde.

Vores ambition er, at de socialt udsatte i hovedstaden skal have mulighed for at indgå i de fællesskaber, de ønsker. De skal have den støtte, de har behov for – ikke mindst til de svære overgange i livet, hvor ressourcerne er særligt knappe.

Læs mere om vores organisation og arbejde på hovedstaden.rodekors.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 22.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Storkøbenhavn
  • Torsdag den 19. august 2021

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Storkøbenhavn

    Ønsker du en stilling indenfor rekruttering med unikke udviklingsmuligheder? Brænder du for HR og rekrutteringsbranchen og en virksomhed, som besidder en enorm berøringsflade med mange fors..
    • HR-medarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i Ballerup

    Er du interesseret i HR og jura og har du sans for detaljen? Ønsker du at få hands-on erfaring med centrale HR-jura processer? Og vil du have muligheden for at tage ansvar for [xxxxx]ne opgaver og få .
    • HR-medarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
5. juli 2024 48
4. juli 2024 48
3. juli 2024 46
2. juli 2024 45
1. juli 2024 42
30. juni 2024 40
29. juni 2024 40
28. juni 2024 39
27. juni 2024 39
26. juni 2024 43
25. juni 2024 46
24. juni 2024 46
23. juni 2024 49
22. juni 2024 49
21. juni 2024 48
20. juni 2024 51
19. juni 2024 51
18. juni 2024 53
17. juni 2024 54
16. juni 2024 55
15. juni 2024 57
14. juni 2024 57
13. juni 2024 59
12. juni 2024 54
11. juni 2024 52
10. juni 2024 45
9. juni 2024 51
8. juni 2024 48
7. juni 2024 52
6. juni 2024 53
5. juni 2024 58