Vikarstilling: DanPilot søger HR-konsulent (barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Svendborg

Har du erfaring med arbejdsret samt statens aftaler og overenskomster? Motiveres du af en hverdag med varierende HR-opgaver samt sparring og samarbejde på tværs af organisationen? Så kan det være netop dig, vi mangler til en central rolle i HR-afdelingen i DanPilot (SOV).

En af vores dygtige medarbejdere skal på barsel. Vi søger derfor en engageret HR-konsulent til et barselsvikariat i et mindre HR-team.

Som del af et mindre team vil du opleve en hverdag præget af alsidige HR-opgaver. I teamet har alle hver sine ansvarsområder, men vi hjælper hinanden og yder gerne en ekstra indsats, når det er nødvendigt.

Stillingen

Som HR-konsulent ved DanPilot, får du mulighed for at arbejde med en bred vifte af HR-opgaver; Udarbejdelse af ansættelseskontrakter og diverse tillæg, varetager opgaver i forhold til partshøring og afskedigelse, håndtering/opfølgning på sygefravær, barsel og ferie samt diverse personalejuridiske spørgsmål inden for arbejdsret, særligt statens aftaler. Derudover vil du deltage ved tjenstlige samtaler og sygesamtaler på arbejdspladsen. Du vil agere juridisk sparringspartner og rådgiver for både ledere og medarbejdere.

Lidt om dig som person

Som kollega er du udadvendt og positiv, og du trives med samarbejde. Du er god til at opbygge relationer og har forståelse for, at HR-funktionen skal understøtte organisationen.

Du arbejder selvstændigt og engageret, og det er kendetegnende for dig, at du har sans for detaljen, men samtidig ser opgaverne i en større sammenhæng. Du er struktureret og prioriterer opgaver med respekt for dine deadlines. Og i lighed med dine kolleger løser du selvfølgelig dine opgaver på et fagligt højt niveau.

Dine kolleger er klar til at yde sparring, og glæder sig til at få sparring af dig, for du trives med samarbejde – også på tværs af organisationen.

Vores forventninger

Din faglighed skal naturligvis matche opgaverne på det personalejuridiske område. Vi forventer, at du

  • Har en relevant uddannelse på kandidatniveau, f.eks., cand.jur. eller cand.merc.jur.
  • Har et stærkt fagligt fundament inden for det offentlige ansættelsesretlige område
  • Har mindst 5-8 års erfaring fra en lignende stilling
  • Erfaring med brugen af HR værktøjer/systemer (DanPilot (SOV) benytter Talentech-systemerne og DocuNote, men det er ikke et krav, at du har kendskab til disse systemer)
  • Gode formuleringsevner og derfor klar i skrift og tale


På det personlige plan kan du se dig selv i nedenstående personlige kompetencer:

  • Proaktiv, resultatorienteret og kvalitetsbevidst
  • I stand til at indgå og danne positive og tillidsfulde relationer på alle niveauer i organisationen
  • I stand til at sætte dine faglige kompetencer i spil i en travl hverdag
  • Sætter pris på en foranderlig hverdag med mange forskellige opgaver
  • Gode samarbejdsevner, et godt humør og lyst til at gøre en forskel hver dag


Vi tilbyder dig

DanPilot er en virksomhed i rivende udvikling, der siden 2020 har opereret i konkurrence med private lodserier. Det betyder, at vi arbejder med mange spændende omstillingsprocesser, hvor HR spiller en helt central rolle. Det betyder, at du bliver en del af et fagligt spændende og udfordrende miljø med fokus på kvalitet og udvikling. Du vil få høj grad af selvstændigt ansvar i opgaveløsningen. HR-afdelingen består, foruden dig, af en HR-chef og en HR-chefkonsulent. I teamet værdsætter vi sparring, og vi hjælper altid hinanden med diverse arbejdsopgaver.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er et tidsbegrænset barselsvikariat i form af en fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. maj 2022 og første arbejdsdag den 2. maj 2022. Vikariatet ophører, når vores faste medarbejder returnerer fra orloven, dog mindst frem til august 2023.

Du får arbejdssted på DanPilots hovedkontor, der ligger centralt placeret på Havnepladsen 3A i Svendborg, tæt på stationen og med gode p-muligheder. Der kan dog forekomme tjenesterejser rundt i hele landet.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i Staten. Afhængig af din erfaring og kvalifikationer ansættes du som fuldmægtig, special- eller chefkonsulent.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler

Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via linket i stillingsopslaget.

Der er ansøgningsfrist søndag den 20. marts 2022. Vi forventer at holde første samtale torsdag den 23. marts 2022, og anden samtale tirsdag den 28. marts 2022.

Vi anvender test som en del af rekrutteringsprocessen.

Vil du vide mere?

Du kan få flere oplysninger om stillingen og DanPilot ved at kontakte HR-chef Anja Bjerskov Andersen på [email protected] - tlf. 29 36 23 17 eller HR-konsulent Anna Thorborg på [email protected] – tlf. 40 30 42 75. DanPilot opfordrer alle interesserede, uanset køn, alder, religion og etnicitet til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Svendborg
  • Søndag den 20. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Svendborg over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
16. september 2024 1
15. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 1
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2