DanPilot søger HR-chefkonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Svendborg

Brænder du for personalejura, trives du med at være sparringspartner, og vil du være en del af et fagligt stærkt team? Så kan det være netop dig, vi mangler til en central rolle i HR-afdelingen i DanPilot (SOV).

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø:

I HR har vi travlt og derfor udvider vi vores nuværende team. Vi søger en erfaren, engageret og skarp HR-chefkonsulent.

I HR-teamet er vi 3 kolleger. Vi er juridiske rådgivere og sparringspartnere. Udover at rådgive er det også vores opgave at holde styr på praksis, overenskomster, nye regler og retningslinjer, ligesom vi også skal være stærke i styring af både store og små processer. Som del af et mindre team vil du opleve en hverdag præget af alsidige HR-opgaver, med mange meget spændende HR-udviklingsprojekter i årshjulet 2023. I teamet har alle hver sine ansvarsområder, men sætter en ære i at hjælpe hinanden og alle yder gerne en ekstra indsats, når det er nødvendigt.

Du kommer til at arbejde med mange forskellige opgaver:

Som HR-chefkonsulent ved DanPilot, får du mulighed for at arbejde med en bred vifte af HR-opgaver;

  • Rådgive ledere og chefer i vanskelige personalesager
  • Håndtering af konkrete personalesager, hvor du vil deltage ved tjenstlige samtaler og sygesamtaler på arbejdspladsen
  • Deltage ved forhandling af overenskomster og lokalaftaler
  • Tværgående personalejuridiske opgaver som f.eks. fortolkning af statens overenskomster, barsels- og ferieregler
  • Udvikling af og sparring om politikker, vejledninger og retningslinjer inden for personaleområdet
  • Udarbejdelse af notater, der skaber overblik over et område eller går i dybden med en juridisk problemstilling
  • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter og diverse tillæg


Lidt om dig som person

Din faglighed skal naturligvis matche opgaverne på det personalejuridiske område. Vi forventer, at du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur eller har en anden relevant uddannelse. Du kommer med et stærkt fagligt fundament inden for det offentlige ansættelsesretlige område, ønskeligt fra Staten.

Du kan arbejde selvstændigt, og du trækker på din erfaring, når du analyserer problemstillinger og strukturerer opgaver. Du har en sikker evne til at finde ind til kernen i en sag, og du kan forklare juridiske sammenhænge og servere konkrete mulige løsninger, så ikke- jurister også forstår, hvad det handler om.

Det er også vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og en høj grad af personlig drivkraft og gåpåmod. Teamet er kendetegnet ved et godt samarbejde, hvor alle bidrager aktivt med viden og erfaring, hvor der er behov for det i den daglige drift. Vi bevarer en positiv indstilling i tilgangen til arbejdsopgaverne, og ingen sag er for lille eller for stor til at blive løst.

Vi tilbyder dig

DanPilot er en virksomhed i rivende udvikling, der siden 2020 har opereret i konkurrence med private lodserier. Det betyder, at vi arbejder med mange spændende omstillingsprocesser, hvor HR spiller en helt central rolle. Det betyder, at du bliver en del af et fagligt spændende og udfordrende miljø med fokus på kvalitet og udvikling. Debatten er til tider livlig, og vi holder humøret højt – også når tempoet er hektisk.

Du får arbejdssted på DanPilots hovedkontor, der ligger centralt placeret i Svendborg, tæt på stationen og med gode p-muligheder. Der kan dog forekomme tjenesterejser rundt i hele landet. Vi har en velfungerende personaleforening og flere sociale arrangementer.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt ellers den 1. februar 2023. Du vil blive ansat som chefkonsulent i henhold til overenskomst mellem AC og Finansministeriet.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler

Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via linket i stillingsopslaget.

Vi skal have modtaget din ansøgning med CV, karakterudskrifter fra både bachelor og kandidat samt eksamensbevissenest søndag den 27. november 2022. Tiltrædelse snarest muligt.

Vi anvender personlighedsanalyse og kognitiv test som en del af rekrutteringsprocessen, som du vil modtage forud for 1. samtale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-chef Anja Bjerskov Andersen på tlf. 29 36 23 17. DanPilot opfordrer alle interesserede, uanset køn, alder, religion og etnicitet til at søge stillingen.

I DanPilot tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Svendborg
  • Søndag den 27. november 2022

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder på Fyn

    HR-medarbejder søges til organisation/virksomhed på Fyn
    • HR-medarbejder
    • Fyn
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Odense

    HR-medarbejder søges til organisation/virksomhed i Odense
    • HR-medarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Svendborg

    Brænder du for arbejdsmiljø? Er du dygtig til dialog og formår at vinde menneskers tillid gennem din integritet og faglighed? Er du samtidig en engageret holdspiller, der formår at sætte positive o..
    • HR-medarbejder
    • Svendborg
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Svendborg

    Brænder du for at arbejde med arbejdsmiljøopgaver, tværfagligt samarbejde og vil du være med til at udvikle arbejdsmiljøområdet i [xxxxx] – så er dette lige være stillingen for dig.Sven..
    • HR-medarbejder
    • Svendborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Svendborg over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 3
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 1