Rekrutteringsfirma

[xxxxx] søger på vegne af vores samarbejdspartner nobia en hr-konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Varde

Randstad søger på vegne af vores samarbejdspartner Nobia en People & Culture Consultant (HR-konsulent)



Brænder du for at yde HR-support til Nobias mange ledere, har du erfaring med People and Culture-området, og er du god til at gennemføre dine egne selvstændige opgaver? Så er du måske Nobias nye P&C Consultant.

Jobbet


Som en del af Nobias P&C-team får du en bred kontaktflade til hele organisationen – primært med deres mange dygtige ledere rundt om i hele landet. Det bliver din opgave at støtte og vejlede dem i de daglige udfordringer som leder, herunder ansættelsesretslige opgaver, hjælp til rekruttering og meget andet i feltet mellem ledelse og P&C.

Du kommer til at refererer til P&C-manageren og bliver en del af en velfungerende afdeling med dygtige og gode kolleger. Der er rig mulighed for at præge egen hverdag og arbejdsgange, og du får frihed til at udvikle måden, hvorpå du løser opgaverne.

Dine primære opgaver vil være:


•Deltagelse i rekrutteringer, herunder udarbejdelse af annoncer, udvælgelse af kandidater, deltagelse i samtaler, inkl. tilbagemelding på personligheds- og indlæringstests.
•Støtte og juridiske sparring med virksomhedens ledere vedr. deres daglige udfordringer.
•Udarbejdelse af dokumenter i forbindelse med ansættelse, udvikling og afvikling af medarbejdere.
•Ansvarlig for korrekte HR-masterdata i vores HR-system Cubes.
•Ansvarlig for dine egne projekter, herunder Employer Branding, Exit proces/samtaler og personaleudviklingsproces.
•Deltagelse i diverse projekter inden for optimering, design og indførelse af nye processer i teamet.

I ovenstående indgår der mange forskellige administrative processer, som du samtidig bliver ansvarlig for. Virksomheden lægger stor vægt på, at der er styr på alle detaljer omkring deres medarbejderes ansættelse o.l., så det er let at finde relevant information både for P&C, ledere og medarbejdere.

Du er


For at få succes i jobbet skal du være dygtig til at balancere opgaverne. Du skal nemlig levere præcis og nøgtern rådgivning om personaljura, samtidig med at du tager de pragmatiske, forretningsmæssige briller på. Du har lyst til at dele viden med dine kolleger og sparrer helt naturligt med dem – vi er nemlig ét team!
Du er god til at kommunikere både i telefonen og på skrift, og så er du vant til at bruge digitale værktøjer for at lette dagligdagen (bl.a. Office-pakken). Du sætter en ære i, at der er styr på alle detaljer, og det falder dig naturligt at skabe system i tingene, hvis der er rod.

Arbejdspladsen


Nobia bor i Ølgod, og det er her, du bliver en del af P&C-teamet. Nobia har et godt sammenhold på tværs af hele organisationen, og de tager sig godt af hinanden i teamet.
Resten af teamet, som er spændt på at møde dig, består af tre P&C-konsulenter (hvoraf den ene skal på barsel – derfor mangler Nobia dig), tre lønningsbogholdere og to elever.

Ansættelsesforhold og ansøgning


Der er tale om et barselsvikariat på et år. Nobia vil meget gerne have dig ombord senest 1. februar 2021, men det kan aftales nærmere. Det vigtigste er, at du er den helt rette. Løn aftales efter kvalifikationer.

Bliv en del af en succesfuld virksomhed


Nobia Danmark består af de kendte mærker: HTH, uno form og Invita, som er indbegrebet af innovativt design og høj kvalitet til mindste detalje. Hos Nobia Danmark har du frihed til at skabe synlig værdi og forbedringer. Virksomheden er økonomisk solid virksomhed med fokus på at udvikle dig, både fagligt og personligt. Der er en stærk kultur, en uformel og ligefrem omgangstone og masser af plads til at bidrage i teamet.

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Varde.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Varde

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Varde

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Varde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Varde over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 2
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2