Løn- og personalekonsulent til VIAs HR afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Brænder du for at løse løn- og personaleadministrative opgaver, og ønsker du en spændende stilling, hvor du får stort selvstændigt ansvar? Vil du indgå i et stærkt kollegialt fællesskab præget af dygtighed, arbejdsglæde og humor, hvor du får mulighed for at bringe din faglighed i spil? Så læs videre her:

Selvstændighed og samarbejde
I HR arbejder vi med en partnermodel, hvor du vil indgå i et fagteam bestående af løn- og personalekonsulenter og i et tværfagligt partnerskab med kollegaer fra HR Jura og HR Udvikling. Du vil med andre ord komme til at indgå i et stærkt kollegialt HR-fællesskab, hvor vi hjælper hinanden med opgaverne og samarbejder om at nå i mål. Samtidig giver partnermodellen dig et selvstændigt ansvarsområde, hvor du bliver primærkontaktperson, og du vil i tæt dialog med de lokale ledere og chefer rådgive og give sparring vedrørende løn- og personalesager.

En travl hverdag med spændende opgaver:
Vi tilbyder en balanceret opgaveportefølje, hvor hovedvægten ligger på varetagelse af løbende driftsadministrative opgaver. Du vil også, i samarbejde med dine kollegaer, deltage i udvikling og optimering af driftsadministrative opgaver. I overskrifter kommer du til at arbejde med:

  • Løn og ansættelsesforhold — herunder generel lønbehandling
  • Overenskomster, arbejdstidsregler, ferie og øvrige generelle aftaler på statens område
  • Indgå i arbejdsgrupper omkring digitale arbejdsgange og systemoptimeringer
  • Barselsadministration, opfølgning på sygefravær og administration af refusion
  • Ledersparring, -dialog, og -rådgivning samt levering af relevant ledelsesinformation
  • Procesoptimering og implementering af arbejdsgange

Du har en relevant uddannelsesbaggrund og har erfaring med løn- og personaleadministration. Du kan forstå, fortolke og formidle overenskomster og arbejdstidsregler, og du er god til at gå i dialog med ledere og medarbejdere. Har du konkret erfaring med digitalisering og blik for procesoptimering, er det en stor fordel. Derudover skal du have et solidt kendskab til løn- og tidsregistreringssystemer, men også Excel er et vigtigt redskab.

Som person er du:

  • Smilende, effektiv, løsningsorienteret og igangsættende
  • Serviceminded og med positiv tilgang til opgaverne
  • Holder af en travl og omskiftelig hverdag
  • Er nysgerrig og undersøgende i forhold til nye opgaver og udfordringer
  • Kommunikerer tydeligt — både mundtligt og skriftligt
  • Serviceminded og driftsorienteret medarbejder med stærke digitale kompetencer


Afdelingen — faglighed og godt kollegaskab:
HR består af 20 kompetente og engagerede medarbejdere fordelt på tre fagteams: HR Jura, HR Løn og personale samt HR Udvikling. Vi har et uformelt og godt arbejdsmiljø præget af både humor og professionalisme. Vi er dedikerede i forhold til at bidrage til løsningen af VIA´s kerneopgave, og vi går langt for at hjælpe hinanden i mål.
Stillingen slås op, da en af vores gode kollegaer har valgt at gå på pension efter 12 år hos os. Der bliver dog et par måneders overlap for dermed at sikre god mulighed for sidemandsoplæring og overlevering.

Løn- og ansættelsesvilkår
Dit faste arbejdssted vil være Campus Viborg på Prinsens Alle 2, Viborg. VIA er imidlertid geografisk til stede i hele Region Midt, og du må derfor påregne kørsel til møder etc.
Ansættelsen er på fuld tid og med tiltrædelse 1. april 2021.

Ansættelsen sker i henhold til gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer, samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) mellem Finansministeriet og HK/Stat.

Vil du vide mere?
For yderligere information er du er også velkommen til at kontakte leder af HR Løn og personale, Else Marie Møller på [email protected] eller telefon: 8755 1079.

Interesseret?
Så send os din ansøgning med CV og eksamens- og uddannelsesbeviser elektronisk via linket i stillingsannoncen senest den 11. februar 2021.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 22. februar 2021 og 2. samtale den 24. februar 2021. Der vil blive afviklet en test mellem 1. og 2. samtale.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning. I fællesskab leverer vi fremragende uddannelser til alle vores studerende, så de med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på samfundet. Vi arbejder dedikeret for at inddrage FN’s verdensmål i alle vores uddannelser, og i 2019 er VIA for tredje år kåret som årets entreprenante uddannelsesinstitution.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Viborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Viborg over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 2
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3