Indkøbscontroller til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Indkøbscontroller med stor forretningsforståelse og evnen til fordybelse i store datamængder søges til Indkøb, Region Nordjylland.
Evner du både at se potentialet i forbedringer og udføre dem med omtanke på alle implicerede parter, samt at fordybe dig i større datamængder, med henblik på oprydning og implementering af nye aftaler? Hvis svaret er ja, så er det dig vi søger.

Om jobbet
Du får et spændende job, hvor du er med til at præge hverdagen i et mindre, nyetableret team i Indkøb ved Region Nordjylland. Du får en central rolle, hvor du kommer meget tæt på alle funktionerne i Indkøb og sammen med resten af teamet skal være med til at identificere processer og optimeringsmuligheder med afsæt i stamdata og digitalisering.

Overordnet set skal du varetage en bred vifte af opgaver og fælles for dem er, at de indebærer samarbejde på kryds og tværs, både internt og eksternt. Du vil fungere som dataansvarlig, dataimplementeringsansvarlig og udførende projektleder. En stor del af jobbet går med udtræk og validering af data fra hhv. vores Indkøbs og Logistik System, såvel som via det tværregionale Indkøbsanalysesystem. Du vil både levere data til- og implementere data fra det efterfølgende udbud. Ydermere forventer vi, at du vil kunne implementere system specifikke ændringer, ud fra den kommende specialist viden du tilegner dig på området, samt udarbejde systembeskrivelser.

Af konkrete opgaver, hvor vi forventer du spiller en overvejende rolle, kan nævnes:
  • Superbruger på KMD indkøbsanalyse samt ILS (Regionens Indkøbs- og analysesystem).
  • Projektleder med udførende rolle på regionale og tværregionale opgaver, hvoraf der er tale om både nye initiativer og under opstart:
  • Implementering af kobling mellem nyt WMS lagersystem til vores nuværende Indkøbslogistiksystem
  • Implementering af systemspecifikke ændringer og stamdataændringer i forbindelse med implementering af den nye PEPPOL lovgivning


Da vi er et team, der er samlingspunkt for stamdata i Regionens Indkøb, vil der løbende være andre ”Hands-on” opgaver. Herunder rapportering og beregning af fællesregionale såvel som regionale data, forbrugsanalyser mm.

Vores forventninger til dig
Vi lægger vægt på din erfaring og gennemslagskraft – mere end din uddannelsesmæssige baggrund. Der er tale om en stilling der indebærer en del administrative opgaver, såvel som kommunikation med både interne kollegaer og eksterne leverandører. Vi forventer dermed, at du trives med mange alsidige og nogle gange tunge opgaver, at du mestrer Excel, at du som menneske er udadvendt, god til at etablere kontakter, kommunikere og i stand til at gøre din indflydelse gældende over for forskellige typer af faggrupper.

Derudover lægger vi vægt på, at du
  • Er team-orienteret med højt energi- og ambitionsniveau.
  • Er i besiddelse af godt humør, og har lyst til og mod på at arbejde i et uhøjtideligt miljø.
  • Evner at planlægge og strukturere dine opgaver hensigtsmæssigt, holder hovedet koldt og kan træffe beslutninger baseret på logik og objektiv analyse.
  • Er fagligt stærk, detaljeorienteret og kan danne overblik over konkrete værdikæder.
  • Kendskab til følgende er en fordel, men ikke et krav:
  • KMDs Indkøbsanalysesystem
  • Access
  • SQL/T-SQL


Vi lægger i høj grad vægt på din personlighed og vores tro på, om du kan løfte eller lære at løfte opgaverne, der er i en topprofessionel sundhedsorganisation, hvor alle ønsker de bedste forhold for deres fremtidige arbejde.

Om os
Operationelt Indkøb er en del af Center for Administration, der varetager Region Nordjyllands vigtige administrative driftsopgaver. Vi har et stort fokus på realisering og dokumentation af besparelser, samt kvalitet- og brugertilfredshed i forhold til vores arbejde. Hele afdelingen er i en løbende udvikling omkring optimering og rationalisering af arbejdsprocesser og arbejdsopgaver.
Operationelt Indkøb består af 22 medarbejdere, fordelt på tre teams. Indkøb og Bogholderi varetager den daglige drift af det operationelle indkøb. I Indkøbscontrollerteamet varetager vi implementering og synliggørelse af Region Nordjyllands indkøbsaftaler. Vi leverer data til foranalyser, KPI-målinger og danner grundlaget for de realiserede besparelser. Vi deltager i fælles regionale arbejdsgrupper, sikrer at vores leverandører kommer korrekt på EDI og har ansvaret for Regionens Indkøbs- og logistik system.

Vi Tilbyder
Operationelt Indkøb, Region Nordjylland er en fleksibel arbejdsplads, hvor du får stor indflydelse på, hvordan du løser dine arbejdsopgaver. Du bliver en del af et forholdsvist nyt team, der har en positiv storrumskultur, humor og ”rum til store ideer”, faglig læring og sparring. Vi sætter værdiskabelse i front og arbejder benhårdt for at løse de opgaver vi har, på en progressiv måde. Du vil blive en del af et team der har energi, flow og rigeligt med opgaver.

Løn- og ansættelsesforhold
Lønniveauet fastsættes iht. gældende aftale med forhandlingsberettiget organisation.
Arbejdsstedet er Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst
Ansættelse vil ske med tiltrædelse snarest muligt

Kontaktoplysninger
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Preben Engberg, Vicekontorchef, tlf. 97 64 84 71 eller
Camilla Schnell Steen, Indkøbscontroller, tlf. 21 36 25 63

Ansøgningen
Sidste ansøgningsfrist er søndag d. 3. januar 2021
Indkaldelse til samtale forventes at ske i løbet af uge 1
Ansættelsessamtaler forventes gennemført mandag d. 11. januar 2021
Du vil blive indkaldt via mail

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Aalborg Øst
  • Søndag den 03. januar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1