Rekrutteringsfirma

sourcing & buying manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Vi søger på vegne af vores kunde Andy Produktion A/S en Sourcing & Buying Manager, der motiveres af strategisk leverandørsamarbejde med fokus på kostoptimeringer og nye muligheder. Du får en rolle med selvstændigt ansvar, hvor du kan medvirke til at løfte sourcingområdet til nye højder for derigennem at sikre Andys vækstmål. Vi søger dig, som har evnerne til at vise retningen.

Om stillingen


Du får en vigtig strategisk rolle, hvor du med reference til virksomhedens COO skal skabe et stærkt og selvkørende sourcingteam. Du får ansvaret for at udvikle sourcingfunktionen og understøtte den fremtidige vækst via strategiske partnerskaber og leverandører.
Med dine stærke kommunikative kompetencer formår du at omsætte strategi, viden og erfaringer til tydelige budskaber nedad og opad i organisationen, og du evner at udfordre ledelsen konstruktivt, hvis tingene skal gøres anderledes.

Det er en udadvendt rolle, hvor du med dit kendskab til Andy Produktions produkter og produktionsprocesser skal være med til at opbygge og udfordre leverandører for at sikre levering og produktion af kvalitet til rette omkostninger. Dette klarer du ved at være on-site ved vores asiatiske leverandører, hvilket betyder at du får cirka 20-35 rejsedage årligt.

Dine øvrige opgaver:
- Dialog og udvikling af leverandører, taktisk som operationelt
- Ledelse og udvikling af medarbejderne i sourcingafdelingen
- Identificering af leverandører til nye produktlinjer
- Forhandling af leverandøraftaler særligt på nye produkter
- Ledelsesrapportering

Kompetencer


Du kommer formentlig fra en stor eller mellemstor virksomhed – gerne inden for private-label markedet, hvor du har siddet i en indkøbsfunktion. Du har erfaring med retail-drift og kender mekanismerne og ved, hvad der skal til for at gøre en forskel, uanset om der er tale om traditionel retail, e-handel eller omnichannel. Du er nysgerrig og brænder for nye tendenser inden for Accessories, Beauty & Personal Care-produkter. Ydermere har du indgående kendskab til kontraktbetingelser, og du skriver og taler ubesværet på dansk og engelsk.

Vi forventer, at du:
- Har kendskab til produkter og trends indenfor mode og tekstil og gerne indenfor accessories
- Har flair for mennesker og ledelse – funktionsledelse og personaleledelse
- Kulturforståelse med henblik på asiatiske lande, ift. forhandling og relationer med leverandører
- Erfaringer med private label og sourcing omhandlende non-food produkter
- Stærke rapporteringskompetencer

Om Andy Produktion


Andy Produktion A/S er en international, familieejet virksomhed med et stærkt fundament. Med en bred vifte af private label-mærker til vores mange forskellige kunder tilbyder Andy Produktion Accessories, Beauty & Personal Care-produkter til et bredt segment.

Virksomheden har en flad organisationsstruktur, hvor kommunikation og tæt koordination er i højsædet. Vidensdeling og kommunikation er vigtige faktorer, da informationsdeling er nøglen til, at alle er optimalt klædt på til at løfte deres ansvar og opgaver.

Der arbejdes med ofte korte deadlines i en omskiftelig hverdag, hvor alle støtter op om hinanden for at nå fælles mål. Dette skaber også et godt fællesskab på kontoret, hvor alle har det godt med hinanden.

Er det dig?


Søg stillingen ved at trykke på ”ansøg”. Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Andy Produktion A/S. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews. For yderligere information om jobbet kan du kontakte Sales Manager Martin Fisker på tlf. 25 97 35 16.

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Århus C

Lignende jobs

  • Spændende teamlederrolle til Business Services & O...

    Har du erfaring med bogføring, regnskaber og måske endda ledelse? Vi har nemlig en unik mulighed i vores Business Services & Outsourcing (BSO) afdeling på vores hovedkontor i Aarhus.DIT JOB SOM..
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info
  • GLOBAL SOURCING MANAGER

    BioMar Værkmestergade 25 DK- 8000 Aarhus C Virksomheden BioMars arv er en forpligtelse til at udvikle akvakulturindustrien på en ansvarlig og bæredygtig måde. BioMar blev grundlagt .
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info
  • GLOBAL SOURCING MANAGER

    BioMar Værkmestergade 25 DK- 8000 Aarhus C The Company BioMar's legacy is a commitment to develop the aquaculture industry in a responsible and sustainable way. BioMar was founded i..
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info
  • Global Strategic Purchaser

    Do you want to become a part of a Global Procurement organization, where ambition is high, and you are empowered to make a real difference? If yes, here is your opportunity to be a part of Globa..
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2