Rekrutteringsfirma

sourcing manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Har du lyst til at blive en del af en spændende vækstrejse? Er du klar til en rolle med ansvar og udfordringer?

På vegne af vores kunde Andy Produktion A/S søger vi en Sourcing Manager, der motiveres af taktisk leverandørsamarbejde med fokus på sourcing og nye muligheder. Du får en rolle med ansvaret for at løfte sourcingområdet til nye højder for derigennem at sikre de vækstmål, som Andy Produktion A/S har sat sig. Vi søger dig, som har evnerne til at vise retningen og brænder for sourcing.

Om stillingen


I din rolle som Sourcing Manager hos Andy Produktion A/S får du ansvaret for virksomhedens sourcing-aktiviteter, og dit team har ansvaret for, at Andy Produktion A/S altid leverer de rigtige produkter til de rigtige priser. Dit hovedfokus bliver sourcing af nye varer og kvalitetskontrol af varerne i forhold til blandt andet materialer, produktsikkerhed og emballage.

Det er en udadvendt rolle, hvor du med dit kendskab til produkterne og produktionsprocesserne hos Andy Produktion A/S er med til at opbygge og udfordre leverandørerne for at sikre levering og produktion af kvalitet til rette omkostninger. Du skal bl.a. besøge produktionen i Kina og besøge leverandører rundt om i verden. Der forventes 20-35 rejsedage i denne rolle.

Hos Andy Produktion A/S har du mange forskellige opgaver, hvor du både fungerer som leder og som udførende led på opgaver. Det er vigtigt, at du bevarer overblikket og arbejder struktureret, så de enkelte opgaver bliver løst til tiden, mens du arbejder målrettet med de produkter, pakninger og tendenser, som skifter hele tiden.

Kompetencer


Du kommer formentlig fra en stor eller mellemstor virksomhed – gerne inden for private label-markedet, hvor du har siddet i en indkøbsfunktion og arbejdet med sourcing. Du er nysgerrig og brænder for nye tendenser inden for Accessories, Beauty & Personal Care-produkter. Ydermere har du indgående kendskab til kontraktbetingelser, og du skriver og taler ubesværet på dansk og engelsk.

Vi forventer, at du:
- Har kendskab til produkter og trends inden for mode og tekstil og gerne inden for accessories
- Har interesse for mennesker og ledelse – funktionsledelse og personaleledelse
- Har kulturforståelse med henblik på asiatiske lande ift. forhandling og relationer med leverandører
- Har erfaringer med private label og sourcing omhandlende nonfoodprodukter
- Har minimum 5 års erfaring med leverandørkontakt i udlandet

Om Andy Produktion


Andy Produktion A/S er en international, familieejet virksomhed med et stærkt fundament. Med en bred vifte af private label-mærker til mange forskellige kunder tilbyder Andy Produktion Accessories, Beauty & Personal Care-produkter til et bredt segment. Andy Produktion er på en spændende vækstrejse med mål om at fordoble omsætningen frem mod 2025.

Virksomheden har en flad organisationsstruktur, hvor kommunikation og tæt koordination er i højsædet. Vidensdeling og kommunikation er vigtige faktorer, da informationsdeling er nøglen til, at alle er optimalt klædt på til at løfte deres ansvar og opgaver.

Der arbejdes med ofte korte deadlines i en omskiftelig hverdag, hvor alle støtter op om hinanden for at nå fælles mål. Dette skaber også et godt fællesskab på kontoret, hvor alle har det godt med hinanden.

Er det dig?


Søg stillingen ved at trykke på ”ansøg”. Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Andy Produktion A/S. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews. For yderligere information om jobbet kan du kontakte Sales Manager Martin Fisker på tlf. 25 97 35 16.

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Århus C

Lignende jobs

  • Purchaser, Multibrand Procurement

    If you are experienced, open minded Purchaser who would like to join our Global Service Material Procurement department? If yes, apply to this role! We are looking for people who are enthusiastic a..
    • Indkøber
    • Århus N
    Få mere info
  • Purchaser

    Do you want to be part of the Global Procurement team in Vestas and be responsible for all strategic procurement activities in the renewable energy sector? Then this role as a Purchaser will intere..
    • Indkøber
    • Århus N
    Få mere info
  • Spændende teamlederrolle til Business Services & O...

    Har du erfaring med bogføring, regnskaber og måske endda ledelse? Vi har nemlig en unik mulighed i vores Business Services & Outsourcing (BSO) afdeling på vores hovedkontor i Aarhus.DIT JOB SOM..
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info
  • GLOBAL SOURCING MANAGER

    BioMar Værkmestergade 25 DK- 8000 Aarhus C Virksomheden BioMars arv er en forpligtelse til at udvikle akvakulturindustrien på en ansvarlig og bæredygtig måde. BioMar blev grundlagt .
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 5
17. august 2024 5
16. august 2024 4
15. august 2024 5
14. august 2024 5
13. august 2024 4
12. august 2024 5
11. august 2024 5
10. august 2024 5
9. august 2024 5
8. august 2024 4