Kategoriplanlægger, Albertslund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

COOP SØGER KATEGORIPLANLÆGGER TIL KIOSK KATEGORIERNE

Har du lyst til at arbejde med indkøb i en af Danmarks største detailhandelsvirksomhed? Har du et godt blik for kundedrevet indkøb og motiveres du af at skabe kommercielle succeser sammen med andre? Så har vi jobbet til dig på Coops servicekontor i Albertslund

Som kategoriplanlægger kommer du til at spille en central rolle ift. dine kategorier. Du vil håndtere operationelle driftsopgaver og bl.a. være med til at sætte det rette sortiment, sikre salg og avance, samt skabe fundamentet for den gode kundeoplevelse. Dertil vil du være ind over skabelsen af egne varer da Coop har varer indenfor eget brand i dine kategorier (knækbrød).

Du vil arbejde med en pallette af forskelligartede kategorier; Håndkøbsmedicin, Danske spil, Tobak og Knækbrød. Indenfor disse vil du bl.a. stå for at:

  • Vedligeholde og optimere sortimentet
  • Følge op på salg- og avanceudviklingen
  • Udarbejde leverandør- og salgsanalyser mhp. at identificere optimeringsmuligheder
  • Implementere kommercielle beslutninger om pris og varer, herunder registrering af stamdata
  • Sikre rettidig og korrekt afregning af leverandørtilskud
  • Udarbejde aviskampagner
  • Deltage i driftsopgaver herunder spaceprocesser

Hvilke kompetencer er vigtige for at få succes i Coop?
Det væsentligste er at du har et godt hoved på dine skuldre, er lærenem, løsningsorienteret og sætter en dyd i at levere et godt stykke arbejde. Du har let ved at tillære dig nye systemer, kan sætte dig i kundens sted og har en god næse for god forretning.

Der er tale om en stilling med høj puls og brede kontaktflader - både internt og eksternt - derfor søger vi en selvstændig person, som nyder at arbejde i et højt tempo, der har gode samarbejdsevner, en analytisk tilgang til opgaver og sætter en stolthed i at få ting gjort – og gjort korrekt.

Personligt lægger vi vægt på, at du er kundeorienteret, målrettet og struktureret. Vi leverer best-in-class resultater i teamet – du skal således være dygtig til at omsætte mål til resultatskabende aktiviteter samt følge op på deres effekt.

Du skal være en holdspiller – dette er afgørende. Samtidigt skal du kunne trives i et team med en åben og humoristisk omgangstone. En af vores leveregler er, at vi siger tingene lige ud til hinanden.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Kategorichef Nikolas Vaage-Nilsen på 40807723.Ansøgninger behandles løbende, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt og senest d. 18. februar 2024.

Vi glæder os til at høre fra dig.

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.


Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og Coop 365discount. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 47 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 2,0 million medlemmer.

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Coop 365discount samt Coop.dk Shopping. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,8 million medlemmer.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3a352015)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Albertslund
  • Søndag den 18. februar 2024

Lignende jobs

  • New Product Introduction Sourcing Manager

    Are you interested in taking a key role in supporting [xxxxx]’s rapid growth? We offer a unique opportunity in our Global Procurement team to deliver impact in an ambitious and entrepreneurial env..
    • Indkøber
    • København
    Få mere info
  • PURCHASER

    Short DescriptionAs a purchaser you are responsible for provisioning of aircraft material to SAS home bases (ARN, OSL, CPH) Material needs to be delivered on-time, at best cost alternative pos..
    • Indkøber
    • Kastrup
    Få mere info
  • Fuel Supply Planner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Indkøber
    • København K
    Få mere info
  • Lager- og logistikmedarbejder

    Er du typen, der ikke sidder på hænderne, men selv tager initiativ? Så er det måske dig, der skal med på holdet som vore nye lager- og logistikmedarbejder. I Lager- & Logistik Forlandet udlever..
    • Indkøber
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1