Rekrutteringsfirma

Indkøbsansvarlig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aulum

HORN Bordplader A/S er blandt de førende leverandører af kvalitetsbordplader på specialmål i materialerne: Massivtræ, laminat, linoleum, Solid Surface/Corian®, stål, kompost/Silestone®, keramik/Dekton® samt granit. Virksomheden leverer til kunder i hele Skandinavien samt Sydeuropa.

HORNs mål er at skabe og producere udelukkende bæredygtige produkter, et mål de allerede er godt på vej med, da de som eneste leverandør på markedet har både Svanemærkede samt FSC®-, Rainforest Alliance samt indeklima certificerede bordplader. Virksomheden er desuden tilsluttet UN Global Compact og arbejder ihærdigt med verdensmålene – bl.a. ved løbende at produktudvikle på en måde, der minimerer spild og muliggør en cirkulær produktion. I den forbindelse har HORN allerede oprettet en socialøkonomisk dattervirksomhed ’Denwood by HORN’, som aftager restmateriale fra produktionen og viderebearbejder det til interiørprodukter.

HORN blev grundlagt i 1992 i Aulum mellem Holstebro og Herning og beskæftiger i dag cirka 100 medarbejdere. Til at understøtte den yderligere vækst søges derfor en hands-on indkøbsansvarlig

Digitalisering – Optimering af processer – Supply Chain

Vil du være en del af udviklingen i en velkonsolideret virksomhed i kraftig vækst og med et stort bæredygtigt fokus? Du får en spændende og udfordrende hverdag, hvor du får indflydelse på virksomhedens fremadrettede vækst og udvikling med fokus på lager- og indkøbsfunktionen. Du bliver en del af en uformel omgangstone og kultur, hvor du oplever en hverdag som er præget af frihed under ansvar samt et godt sammenhold.

Du får en central rolle, hvor du med reference til produktionschefen bliver ansvarlig for indkøb og disponering. Du skal derfor sikre at lager- og indkøbsfunktionen er systematiseret og klar til at imødekomme virksomhedens fortsatte vækst ved blandt andet at foretage systematiske leverandørvurderinger og leverandørevalueringer. På baggrund heraf prioriterer og udvælger du leverandører samt forhandler og udarbejder kontrakter og samarbejdsaftaler. Du bliver ligeledes ansvarlig for at optimere og udbygge virksomhedens elektroniske lagerstyring samt sikre det rette set-up i varemodtagelsen. Horn Bordplader A/S vil forfølge sin digitaliseringsstrategi, og du vil i denne forbindelse ligeledes også blive ansvarlig for opbygning og struktur af de områder, som naturligt hører under Supply Chain.

For at få succes i rollen har du en videregående kommerciel eller teknisk uddannelse. Du har erfaring fra en lignende stilling, som gerne har været i en produktionsvirksomhed, køkkenbranchen eller træindustrien. Du har desuden en god IT-forståelse, er erfaren bruger af Microsoft Office-pakken, og du har god erfaring med ERP-systemer. Du behersker ligeledes dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale.

Som person er du selvkørende, vedholdende og har et stort drive, der sikrer, at tingene bliver ført til ende. Du er kvalitetsbevidst, og du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, som gør dig til en stærk forhandler. Du er imødekommende, bidrager med godt humør og du er god til at skabe langvarige relationer på tværs af organisationen. Du arbejder proaktivt og tager naturligt ejerskab over dine opgaver, som du varetager med en struktureret og systematisk tilgangsvinkel. Du besidder et stort overblik og har en god forretningsforståelse som er præget af et holistisk og kommercielt mindset.

Det forventes at du bor i hensigtsmæssig køreafstand fra virksomhedens domicil i Aulum.

Er du den nye indkøbsansvarlige til Horn Bordplader? Så skynd dig at sende din ansøgning hurtigst muligt. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til chefkonsulent fra Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen på tlf.: 61 80 90 91.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgninger løbende.

For yderligere information om Horn Bordplader A/S, se www.hornbordplader.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Aulum.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Aulum

Lignende jobs

  • Category Buyer / Senior Buyer

    Indkøber søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Indkøber
    • Holstebro
    Få mere info
  • Strategic Senior Purchaser - Kvik A/S

    Vil du være en del af Kviks strategiske indkøbsafdeling og kan du styrke relationerne yderligere til vores samarbejdspartnere? I Kviks verden er missionen klar: At sælge dansk design køkkener,.
    • Indkøber
    • Vildbjerg
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder - Holstebro

    Har du styr på logistik og lager – og kunne du tænke dig at blive en del af Holstebro Mejeri, hvor sikkerhed, medarbejdertrivsel og kvalitet ligger øverst på prioriteringslisten? Så kunne det være .
    • Indkøber
    • Holstebro
    Få mere info
  • Procurement Coordinator

    Are you an experienced procurement coordinator with passion for solution-oriented teamwork, strong relations with stakeholders and maintaining a bigger overview on projects? Do you want to be part .
    • Indkøber
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Aulum

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Aulum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Aulum over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0