Rekrutteringsfirma

indkøbsassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Vil du være med til at drive den grønne omstilling i et af Danmarks største forsyningsselskaber?

På vegne af Novafos søger Randstad en indkøbsassistent til en Try & Hire-ansættelse med opstart hurtigst muligt. I denne stilling vil du få et job med varierede opgaver inden for indkøb, herunder forhandling med leverandører og udarbejdelse af markedsanalyser, og derudover vil du have en stor kontaktflade.

Vi søger en kandidat, som har god erfaring med indkøb, gerne fra kommune eller amt. Du er nysgerrig på nye områder og er initiativrig. Du har gode kommunikationsevner både på skrift og i tale og har en detaljeret og analytisk tilgang til dine opgaver.

Du bliver en del af indkøbsfunktionen, som i samarbejde med Novafos’ Plan- & Projekt-afdeling og fire driftsafdelinger bidrager til at optimere og effektivisere Novafos’ indkøb. Som en del af indkøbsfunktionen vil du få et bredt indblik i organisationens indkøbsopgaver.

Om Novafos:


Miljø og bæredygtighed er en vigtig del af Novafos’ arbejde som forsyningsselskab, og de skal over de næste år gennemføre en række pilotprojekter med fokus på, hvordan de kan indarbejde miljø og bæredygtighed i deres indkøbsprocesser.

I Novafos arbejder de i døgndrift for at sikre, at der altid er rent vand i hanen, og at forbrugerne kan komme af med deres spildevand. Novafos har 17 vandværker og producerer 17 mio. m3 drikkevand om året, ligesom de dagligt håndterer spildevand fra 425.000 forbrugere, så det kan ledes ud i havet og indgå i naturens kredsløb.

Dine opgaver vil blandt andet være:


• Markedsanalyse og datafremstilling af virksomhedens indkøbsdata
• Opdatering af masterdata
• Forhandling og udarbejdelse af prisaftaler
• Ad hoc-opgaver

Du tilbydes:


Du bliver en del af en fleksibel arbejdsplads, hvor der er et godt sammenhold og en god tone kollegaerne imellem. Du får mulighed for at udvikle dine kompetencer og have stor indflydelse på din arbejdsuge.

Kulturen hos Novafos bærer præg af en afslappet stemning og uformel jargon, hvor der er plads til det sociale, men hvor man samtidig er ambitiøse og arbejder koncentreret og målrettet på sine opgaver. Der er mulighed for flekstid, således at work/life-balance er i orden. Ydermere er der betalt frokost og mulighed for at arbejde hjemmefra.

Faglige kvalifikationer:


• Uddannet inden for indkøb eller har erfaring fra lignende stilling
• Erfaring med kontraktforhandlinger
• Erfaren bruger af Office-pakken, herunder særligt Excel
• Erfaring med Power BI og Docunote er et plus

Rekrutteringsprocessen:


Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, vil vi meget gerne høre fra dig. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale, hvorfor du anbefales at ansøge snarest. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Lone Clark på 30173415.

Om Randstad:


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Birkerød

Lignende jobs

  • Indkøber i Allerød

    Indkøber søges til organisation/virksomhed i 3450 Allerød
    • Indkøber
    • Allerød
    Få mere info
  • Indkøber i Virum

    This job will provide you with an opportunity to further your career alongside some of the best and most passionate technology experts from around the world in a leading company within the test, me..
    • Indkøber
    • Virum
    Få mere info
  • Indkøber i Frederikssund

    Key Responsibilities: Plan and follow up on production schedules to meet customer demands while minimizing costs and maximizing efficiency. Collaborate with production, procurement, and sales .
    • Indkøber
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Indkøber i Nordsjælland

    Erfaren disponent søges til logistikafdelingenEr du god til at disponere og sikre det gode samspil mellem chauffører og kunder? Og kunne du tænke dig at arbejde i en miljøvirksomhed med højt ti..
    • Indkøber
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1