Rekrutteringsfirma

Strategisk Indkøber

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bolderslev

Strategisk Indkøber


Stort udviklingspotentiale – lækre produkter – stor involvering – fantastisk teamspirit. Lyder det som en arbejdsplads du gerne vil være en del af?


For Kohberg Bakery Group A/S søger vi en strategisk indkøber - en vigtig nøglerolle til indkøbsafdelingen.

Om jobbet

Du vil i tæt samarbejde med indkøbsdirektøren få ansvar for strategisk indkøb for udvalgte kategorier inden for råvarer, emballage, facility management og andre indirekte kategorier. Du vil således have rig mulighed for at være med til at definere ansvarsområdet.

Dit primære ansvar er strategisk indkøb med fokus på at udnytte hele Kohberg Bakery Group’s potentiale. Herunder er dine opgaver at analysere og vurdere total cost of ownership og leverandørperformance, hvorfra du fastlægger og driver den fremadrettede indkøbsstrategi for udvikling af samarbejdet med både eksisterende og nye leverandører. Du driver optimeringsprojekter, ligesom taktiske og operationelle indkøbsopgaver vil være en del af den alsidige hverdag.

Du refererer til indkøbsdirektøren, og i tæt parløb omkring det strategiske indkøb er du i høj grad med til at skabe forandringer og resultater i virksomheden. Det samlede årlige indkøbsbudget er et større trecifret millionbeløb.

Du indgår i indkøbsteamet med 3 andre kollegaer, som bl.a. varetager disponering af emballage og råvarer samt ansvarlig for råvarelager.

Om dig

Du har minimum 3 års erfaring med strategisk indkøb fra en større virksomhed, hvor strategisk indkøb og forhandling med nationale og internationale leverandører har været din hverdag. Du ved herfra, at den gode aftale ikke udelukkende bygger på laveste pris, men at leverandørperformance skal måles på flere parametre.

Erfaring fra fødevareindustri er en fordel, men ikke et ubetinget krav. Du har formentligt en videregående kommerciel uddannelse som cand.merc. eller HD indenfor logistik, supply chain eller tilsvarende.

Du er stærk i stakeholder management både internt og eksternt, og er dialogsøgende og udfordrer kollegaer og samarbejdspartnere med dit fokus på at optimere den hele forretning. Du har et proaktivt mindset og skaber forandringer og resultater ved at koble din gode forretningsforståelse og dine analytiske evner. Som forhandler er du målrettet, overbevisende og stræber efter de bedste betingelser for virksomheden.

Du samarbejder med nationale og internationale leverandører, og behersker derfor engelsk i skrift og tale, ligesom det vil være et plus, hvis du også behersker det tyske sprog. Du er stærk i Excel, hvor du udarbejder dine indkøbsanalyser, og har du erfaring med M3, er det en fordel.

Spændende udfordringer i en ambitiøs koncern med gode karrieremuligheder

Du får stor indflydelse på jobbet, indkøbsafdelingen og forretningen samtidig med, at du bliver fagligt og personligt udfordret, da du arbejder med et væsentligt budget, klare krav samt stort fokus på kvalitet. Du vil indgå i en ambitiøs koncern, hvor vilje og stærke resultater anerkendes og giver dig muligheder for at tage dit næste spændende karriereskridt.

Hos Kohberg Bakery Group A/S lever deres værdier

Kohberg Bakery Group er siden grundlæggelsen i 1969 vokset fra at være et lille lokalt rugbrødsbageri i Sønderjylland til det største danskejede bageri. Med hovedsæde i sønderjyske Bolderslev har Kohberg 550 ansatte, hvoraf 80 er uddannede bagere.

Du får mulighed for personlig og faglig udvikling hos Kohberg, hvor de grundlæggende værdier er Passion, Ansvarlighed, Nærværende, Teamorienterede og Forandringsparat.

Der tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke. Dit primære arbejdssted bliver i Bolderslev.

JKS er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning med CV samt relevante bilag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.

Ansættelsestidspunkt gerne snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Heidi Schmidt Degermann på tlf. + 45 61 63 07 76.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Bolderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Bolderslev
  • Fredag den 09. oktober 2020

Lignende jobs

  • Erfaren og analytisk Indkøber med drive

    Palby Marine i Kolding har travlt og søger i den forbindelse efter en erfaren, empatisk, kompetent samt struktureret Indkøber.Er du typen, der tænker fremadrettet, er du detaljeret, og er du fyldt .
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Bliv Business Services & Outsourcing-praktikant ho...

    Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikst..
    • Indkøber
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Indkøber

    Som indkøber hos Kohberg, bliver du del af et mindre team, hvor du i tæt samarbejde med dine kollegaer, leverandører og andre interne afdelinger i Kohberg er med til at sikre leveringssikkerhed, kv..
    • Indkøber
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Indkøber

    TORA A/S er en højteknologisk maskinfabrik, som producerer metalkomponenter til en bred vifte af tekniske kunder. TORA har siden virksomhedens stiftelse i 1995 udviklet sig støt, blandt andet hjulp..
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Bolderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Bolderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Bolderslev over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0