Rekrutteringsfirma

indkøber

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

På vegne af Evapco Europe A/S i Aabybro søger Randstad en indkøber med ansvar som team lead. Du bliver en del af indkøbsafdelingen og får en unik mulighed for at forme din rolle og tage del i opgaverne i den operative del af organisationen.

Om Evapco Europe A/S


Evapco Europe er specialiseret inden for produktion og udvikling af varmevekslere til en lang række industrier inden for bl.a. energi-, fødevare- og industrisektoren. Evapco Europe har fabrikker i Italien, Belgien og Danmark og er del af en større global organisation med hovedsæde i Taneytown, Maryland, USA. Evapco Europe blev grundlagt i 1992 som Flex Coil og blev i 2009 opkøbt af amerikanske Evapco. Virksomheden er medarbejderejet, hvilket sikrer stabilitet, engagement og ikke mindst medarbejderglæde, hvilket mærkes i den globale organisation i form af høj anciennitet og mulighed for interne karriereskridt - også i det danske team.

Ansvarsområder


Som indkøber hos Evapco Europe bliver du en vigtig del af indkøbsafdelingen i Aabybro. Du får ansvar for operationelt indkøb, primært ordrebaseret, samt teamledelsen af en indkøbselev, den lageransvarlige og en lagertrainee. Du vil opleve et bredt samarbejde med både salg, produktion, lager og leverandører, og derfor er evnen til at kommunikere bredt en vigtig succesfaktor i jobbet.

Dine arbejdsopgaver:
• Dagligt ordrebaseret indkøb af materialer, særligt rustfri stål, kobber m.m.
• Daglig teamledelse samt årlige løn- og medarbejdersamtaler
• Forecasting
• Logistik og ordretransport
• Systemer: Axapta/MS BC samt internt ordrestyringssystem
• Opdatering og vedligehold af stamdata
• Dialog og koordinering med leverandører i bl.a. Danmark, Italien og Kina
• Kvartalslige budget- og prisindekseringsmøder med ledelsen
• Mindre interne ad hoc-indkøb

Du vil i jobbet referere til General Manager i Danmark og vil opleve samarbejde med dine kolleger i Belgien og Italien.
Der vil være ca. 20 årlige rejsedage, primært ifm. leverandørbesøg

Din profil


Vi forestiller os, at du kommer med nogle års erfaring som indkøber i en produktions- eller industrivirksomhed. Du trives med operationelt indkøb og synes, det vil være en spændende udfordring at motivere og lede et mindre team.
Som person ser vi gerne, at du er struktureret og selvstændig, og kan lide at skabe relationer til både dine leverandører og kolleger.
Koncernsproget er engelsk, så gode kundskaber både mundtligt og skriftligt er vigtigt.

Evapco tilbyder


Du bliver en del af en virksomhed med en flad struktur, hvor humøret er højt og samarbejdet godt blandt de 65 kolleger på tværs af afdelingerne. Udover dette vil du få løn efter kvalifikationer samt mulighed for hjemmearbejde, når du er blevet selvkørende. Der vil være fokus på din trivsel og udvikling, og der er derfor mulighed for uddannelser og kurser.

Ansøg


Vi søger en medarbejder, der kan starte hurtigst muligt, så send gerne din ansøgning snarest. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte konsulent Eva Pedersen på tlf. +45 92921848 eller Emma Henriksen på +45 48808743
Denne rekruttering håndteres af Randstad, og alle henvendelser bedes rettet hertil.

Om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Brønderslev

Lignende jobs

  • Indkøber (elev) i Frederikshavn

    BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, og vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivnin..
    • Indkøber
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Indkøber i Hjørring

    [xxxxx] ApS søger en erfaren, selvstændig lagermedarbejder, der kan trives i en mindre organisation. Vi forestiller os, at du har erfaring med lager funktionerne og evt. la..
    • Indkøber
    • Hjørring
    Få mere info
  • Indkøber i Nørresundby

    Er du lidt en nørd, når det kommer til struktur, overblik og detaljer – så er du måske vores nye assistent i Games & Accessories!Vi søger en dygtig indkøbsassistent til vores Games & Accessories-ka..
    • Indkøber
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Indkøber (elev) i Aalborg

    BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, og vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivnin..
    • Indkøber
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Brønderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Brønderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Brønderslev over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1